Verslag: Try & Play bestaat 5 jaar

Op zaterdagavond 21 oktober werd dat gevierd in de huidige thuisbasis Partyplayers, middels een party in Burlesque/Cabaret-stijl. Een feest voor de vertrouwde T&P-bezoekers om elkaar weer te zien en plezier te hebben. Maar ook hier weer toegankelijk en laagdrempelig voor iedereen die het aansprak: want dat is hét kenmerk van Try&Play.

Het feest werd afgetrapt door het T&P-team, door middel van een ludieke performance én een cabaret/variété-optreden met zang en dans. Verspreid over de gehele club vonden vervolgens demo’s, optredens en workshops plaats, zowel door leden van het T&P-team zelf als door andere daartoe uitgenodigde artiesten en experts.

 

Een theatervoorstelling door (?)

Een workshop ‘trillen en gillen’, lijfstraf door schoppen, Herr Flick & Helga, een vacuümbed, themaruimtes gewijd aan bondage en zwepen, een theatrale ontmaskering en vernedering van een lust-sub … en dat alles moeiteloos aan elkaar geweven door fijne muziek, mooie gesprekken, en plezier.

 

 

 

 

 

Intussen kon men ook nog de outfit compleet maken, omdat Nelliez aanwezig was met prachtige zwepen, canes, floggers en accessoires. Aan het einde van avond werden er prijzen uitgereikt voor de mooiste outfits, met zeer terechte winnaars want wat liepen ze er mooi bij! Ook blikte het team terug op vijf jaar Try&Play, hoe het is ontstaan en hoe het is uitgegroeid tot wat het nu is, nogmaals het motto “je bent welkom” benadrukkend. Op naar het volgende lustrum!

En toen werd het zondag, en dat betekende een reguliere Try & Play! Het thema was ‘Afterparty/massage’, en dat was vanzelfsprekend een logische keuze gezien de heerlijke party die iedereen nog in het bloed zat. Ook bij ondergetekende, die ook met  een heerlijke mengeling van moeheid en blijheid arriveerde. Er stonden massagetafels klaar en onder aanmoediging van de T&P-leden was men algauw fijn bezig met masseren, meestal met meer dan twee personen tegelijk, op deze manier iedereen een bijzondere ervaring te geven. Mooi om te zien hoe massages zowel erotisch, ontspannend als emotioneel kunnen zijn. Als sub zijnde was het voor mijzelf een geweldige ervaring om zoveel te kunnen en mogen geven. De massagetafels waren druk bezet en men stond gretig te wachten of genietend te kijken naar de mooiheid die zich er afspeelde. De middag en avond leek wel als vanzelf te ontstaan, vloeiend, net zoals de massageolie misschien. Een prachtige bondage, twee vrouwen samen gebonden gezicht naar gezicht, lijf tegen lijf, die elkaar ontdekten met hun mond en hun afwisselend los- en vastgeknoopte handen. Prachtige zweep-sessies, vol intensiteit, vakkundigheid en overgave. Prachtig om te zien, te beleven en om over na te praten. Met degenen die ik al ken, maar ook met degenen die er voor het eerst zijn en die me vragen stellen over hoe ik het beleef. 

Hoe het Try&Play-team het “je bent welkom”-gevoel steeds weer neerzet, zowel voor degene die bdsm voor het eerst beleeft als voor degene die terugkeert omdat hij/zij zich er thuis voelt… maakt het steeds weer heerlijk om er te zijn. Ik vind het altijd moeilijk om naar huis te moeten. Aftellen naar november!

**********************************************************************

“Mooie  Burleske Verschijningen”

Het Try&Play jubileum  van 21 Oktober stond in het teken van Burlesque en Cabaret in crossover met Bdsm. Een mooi thema voor de workshops en shows, die we in petto hadden. En daar hoort een wedstrijd bij voor de mannen, vrouwen en stellen, die hun best hadden gedaan op zijn mooist in burlesk stijl naar Lelystad te komen. En wat een verrassing! Veel mooie mensen die we op de Try&Play party’s komen hadden hun best gedaan. Wat zagen er veel van jullie er mooi uit!

Het was een enorme taak voor de team leden om uit al deze mooie verschijningen de allermooisten te kiezen.

De prijs voor het mooiste koppel, kwamen we er niet uit. Gelukkig waren er voldoende prijzen ter beschikking gesteld (door Extase, Nelliesz, Partyplayers, T&P team ) en konden we twee eerste prijzen uitdelen aan Ultiem & Aimee-Neox alswel aan  Meesterenmaatje met Misty-Blue .

Voor best geklede heer kwamen we terecht bij Robert-Erik, een  perfecte  gentleman. De twee best geklede dames waren de lady in blue, doorgevoerd tot aan een opvallende blauwe haardracht ( bekend als vaste bezoekster van partyplayers en de erg enthousiaste en mooi uitgedoste nieuweling, die we nog vaak hopen tegen te komen, sweetdreamers73.

Maar toen waren we er nog niet! Ook Mich die we kennen uit Noorden van het land viel erg in de smaak met een prachtig korset.

Een aanmoedings prijs was er voor de prachtige Daniëlle, die ons iedere maand weer verbaasd met een nieuwe prachtige complete creatie. Ook zij vierde feest en vierde haar verjaardag bij ons. Daar mocht natuurlijk een “lang zal ze leven” niet ontbreken.

Mrs. Renee had als klap op de vuurpijl nog twee aanmoedigingsprijzen te vergeven. De ene prijs ging naar een prachtige blonde dame waarvan we de naam niet weten ? in een bijzonder sexy jurkje in zilver met engelenvleugels en de andere naar een jongeman, die daadwerkelijk aangemoedigd moest worden om een volgende keer niet in spijkerbroek te komen. Hij liet zich niet ontmoedigen, maar moedigde ons wel aan hem billenkoek te geven, als hij weer in spijkerbroek zou verschijnen

Billenkoek met zijn net gewonnen kaasplankje…….

Dank aan iedereen die mee heeft gedaan, de jury en de gulle prijsgevers………………