Verslag T&P 26-11-2017

Yeah, eindelijk was het 26 november.

Tijd, om weer naar mijn lievelings “BDSM-feest” bij Try and Play te gaan.

Met een vriendin had ik afgesproken om samen te rijden. Wel zo gezellig.

Met een man, die ik alleen via Fetlife kende, had ik nog bij Try and Play afgesproken. Hij wilde graag voor het eerst naar een BDSM-feest en dan is het leuk dat er iemand is, die je een beetje opvangt. Ook al is het maar iemand die je alleen via internet kent.

Onderweg hadden wij file, dus wij kwamen veel te laat aan. Snel naar binnen stormen, maar ik zag dat hij al opgevangen was door Rosa. Ze stonden gelukkig gezellig te kletsen over bondage.

Even aan de man voorgesteld, en toen de kleedkamer in. Pfff daar kwam ik een half uur later pas weer uit. Wat een bekenden kom je daar tegen zeg.

Eindelijk konden we beginnen. De hoofdbondage was toen jammer genoeg al afgelopen. Ik had het graag willen zien. Nou, dan de bar maar in. Ook altijd gezellig en relaxed.

Na een tijd eindelijk maar eens de zaal binnengegaan, waar iedereen al druk bezig was. Mooie zweepsessies gezien en bondage, maar deze keer had ik het eigenlijk ook heel druk met kletsen. Zo gezellig was iedereen. Zelf in de rokersruimte heb ik nog een tijd rondgehangen, terwijl ik (deze dag ) niet rookte.

Na een tijd had ik toch trek gekregen. Ik was niet de enige. Echt overal zat men te eten. Wij zijn lekker in de bar gaan eten op een lounge-bank.

Toen ik weer in de zaal was, begon het toch te kriebelen. Ik wilde ook spelen, maar iemand vragen durf ik nu ook weer niet. Gelukkig heb ik een vriendin die wel even wat regelt, zonder dat je het doorhebt.

Opeens werd ik in mijn nek gegrepen door een man en aan de boeien vastgezet. Ik kreeg een blinddoek op, dus wist niet wat er ging gebeuren. Ik voelde vrouwenhanden op mijn lijf. Zou dat mijn vriendin Vanna zijn? Die wilde graag leren zwepen, dus het zou zomaar kunnen.

Samen begonnen ze mij opbouwend te zwepen. Nee, dit kan Vanna niet zijn. De zweepslagen waren echt niet van een beginneling. Deze komen best hard aan.

Heh, voel ik nu 3 mensen met zwepen bezig???? Ik vroeg wie de andere 2 waren, die ik nog niet gezien had, maar kreeg natuurlijk geen antwoord. Die D’s zullen ook een keer lief meewerken.

3 Ervaren mannen die met zwepen bezig zijn, is best heftig. Het was de 1e keer dat ik dit meemaakte.

Tegen de D, die mij meegenomen had om te zwepen, had ik ooit gezegd dat ik de bullwhip wel fijn vond. Nou dat heb ik geweten. 2 Bullwhips tegelijk en dan nog een ander ding erbij. Ik zal proberen in het vervolg mijn mond wijselijk te houden.

Opeens had ik wel even genoeg van het gezweep en wist mij uit de boeien te rukken. Met blinddoek nog op, liep ik weg. Ver kwam ik natuurlijk niet, want 1 van de D’s ving mij op en troostte mij. Na een tijdje heb ik gevraagd of ik wel weer in de boeien mocht, want ik had weer helemaal zin om verder te gaan.

Lekker werd ik verder gezweept door de 3 mannen. Voor mijn gevoel hielden ze veel te snel op, maar ik begon wat te bloeden. Dit moet natuurlijk niet. Ik werd naar een bed geleid, waar ik weer helemaal begon te shaken. Iedereen was lief met mij bezig. Lekker handdoeken over mij heen, drinken voor mij halen.

Toen ik mijn blinddoek afkreeg, zag ik pas wie de andere 2 mannen waren. Ik had het goed gevoeld. Geen onervaren mannen. Ik wil jullie alle drie bedanken voor deze zalige sessie en voor mij unieke ervaring.

Toen ik weer wat was uitgeshaked, zijn wij lekker in het bubbelbad gegaan, tot de leiding van Party Players zei dat we er echt uit moesten. Het was sluitingstijd.

Na nog even buiten te hebben gekletst, moesten we toch echt maar eens richting huis na deze fantastische dag.

Heel jammer dat er in december geen Try and Play is, maar januari ben ik er zeker weer bij !!!!!!!

Heel erg bedankt voor het organiseren van de gezellige Try and play dagen en tot volgend jaar.

Silke