Verslag T&P 28-01-2018

Een beetje opgewonden opgestaan vandaag naar T&P thema waterbreathplay. Leuk thema, leuke ervaring mee gehad. Dus had ik ruim van te voren aangegeven dat als er nog iemand nodig was ik dit graag nogmaals wilde beleven. De eerste keer niet helemaal tot het uiterste gegaan, dus kijken hoever nu.

Na de koffie kreeg ik nog het idee om samen met iemand te gaan lunchen die ook naar T&P zou gaan, helaas was ik te laat met de uitnodiging, dus even alleen lunchen. Na de lunch bij Haje Joure verder gereden naar de parkeerplaats langs de A6 tussen Joure en Lemmer, daar alvast omgekleed met uitzondering van pruik en schoenen. Vond het een heerlijk spannend moment om dit daar te doen. Toen verder gereden onrustig om me heen kijken ziet iemand mij, wat zal men van mij denken? Het was fijn spannend, wellicht een volgende keer toch ook de pruik er maar bij op.

Op de parkeerplaats was het vrij druk, pruik op gedaan en de rode schoentjes toen moest ik nog een eindje lopen lekker wennen aan de hakjes. Binnengekomen stond Mrs Renee al klaar om de gasten te verwelkomen en de felicitaties voor haar verjaardag in ontvangst te nemen. Eerst even mijn spullen opbergen en kwam gelijk ook al een paar bekenden tegen, en weer even lekker geknuffeld.

Op een gegeven moment kwam ik DMasson tegen en vroeg me of ik er zin in had en dit keer met bondage, ik stuiterde van blijdschap en was als 2e aan de beurt, ik wist dat er zeker iemand was die als eerste geboekt stond. Er waren geen andere aanmelding binnengekomen. Dus superblij, mijn dag kon niet meer stuk.

Eerst even een bak koffie gedaan en toen werd het tijd voor de demo. Heb eerst super genoten van de dame voor me. Toen ze de ketting liet vallen was ik aan de beurt. Eerst in de touwtjes gezet en toen op de tafel gezet. Het was weer een mooie ervaring vond het moeilijker doordat ik gebonden was en het erg rumoerig was in de zaal. Op een gegeven moment vond ik het we welletjes 😉 zat dit keer echt super ver. Heb we enige tijd nodig gehad om bij te komen. Na mijn kwam er nog een slachtoffer die zich spontaan nog kwam aanmelden, deze sessie was ook super om te zien.

Verder wat gegeten en veel naar leuke bondage en sessies gekeken. Met een blij gevoel ben ik rond 21:00 naar huis gereden. Dank aan een ieder voor deze fijne middag/avond Groet _jantsje