Verslag T&P 25-02-2018

Hospital T&P 25-02-2018

Deze middag stond in het teken van het doktersspel onder leiding van Zuster Engel en haar team. In de speel grot was een deel ingericht als wachtkamer en praktijkruimte van Zuster Engel en even na drie uur namen er verschillende patiënten plaats in de wachtkamer.

Eén voor één werden de patiënten aan een onderzoek blootgesteld, soms gelijkend op een “normaal” doktersbezoek en soms met een beetje meer 🙂

    

Helaas ging de fist demo niet door omdat het “slachtoffer” niet was gekomen.

Zelf heb ik me deze dag prima vermaakt, eerst mee gespeeld met een slaaf die van stevige CBT houd, daarna een dame een prikkelsessie mogen geven en als laatste een lesje hoe gebruik ik zwepen. Juist deze afwisseling maakt dat ik me fijn voel op de T&P feestjes en ben blij met het vertrouwen wat mensen dan in mij stellen.

Helaas zal ik er in maart niet zijn maar in April ben ik er zeker weer en hoop dan ook weer met verschillende mensen op verschillende niveau’s BDSM te kunnen beleven.

Mrs. Marsha