Verslagen T&P 25 maart 2018

Try and play zondag 25 maart 2018, door de ogen van een minder ervaren sub

Geheel onverwachts ben ik hiernaartoe kunnen gaan. Verrekte spannend voor me, want het was pas de tweede keer dat ik naar een dergelijk event ging. Gelukkig kon ik met een ontzetten lief mens vanuit Den Bosch meerijden naar Lelystad. Dus had ik alle tijd om te praten, vragen te stellen over van alles en nog wat. Ook over de Party Players, de club waar Try and Play de thuisbasis heeft. Over de club kom ik later terug.

Onderweg nog even wat gedronken en daar hebben we mensen van de organisatie getroffen en daar ook gezellig mee gepraat.

Rond 13.00 uur arriveren we bij de club. Op mij kwam het over dat die echt zowat in het centrum van Lelystad stond. Het eerste wat me opviel en daar moest ik hartelijk om lachen was de spreuk: “Fucktor et emergo.” Mooie pikante verwijzing naar “Luctor et emergo.” Maar we weten allemaal dat BDSM al dan niet met seks erbij zeker een ‘strijd’ kan zijn van waaruit je weer naar boven moet. Hahaha.

Binnen gekomen was mijn verwondering (toen had ik nog niet alles gezien) hoe groot en prettig ingericht de club is. Maar even geen tijd om alles meteen te bekijken eerst moest alles klaargezet worden. Dus de auto leeggehaald, geholpen met de opzetten van de artiest die mensen ging schetsen en her en der wat kleine hand- en spandiensten verleend.

Om 14.00 uur ging de deur voor de gasten open. Daarvoor, vond ik, moest ik van mezelf iets anders aan doen. Uiteraard iets waarin ik mij prettig zou voelen. Zo gezegd zo gedaan.

In een mum van tijd waren er veel gasten. Er waren ook vanillamensen (nu weet ik niet of ze echt naar vanille smaken hoor ;)) maar het merendeel waren toch mensen die BDSM een zeer warm hart toe dragen. Mensen in allerlei soorten, maten en allemaal hadden ze goede energie bij zich.

Op mijn gemak heb ik een poos naar het schetsen van Kunstenaar Petri zitten kijken. Zelf ben ik iemand die de spreekwoordelijke kat uit de boom kijkt.

Op enig moment kreeg ik aanspraak van een redelijk jonge man. We hebben wat zitten praten en hij vertelde waarom hij daar was en over hoe de club reilt en zeilt. Op mijn vraag om een rondleiding heeft hij die gegeven. Toen zag ik pas hoe groot de club is. Kan me voorstellen dat als je daar voor het eerst bent je verdwaalt.

Blijkbaar had de man andere plannen met me, dan ik met hem. Dus ik heb hem volgens de ‘regels’ laten merken dat…

Uiteindelijk ben ik gaan rondlopen om eens alles in me op te nemen. Er werd mooie kleding verkocht door Extase  , er was een stand met allemaal mooie BDSM-spullen van Nelliez . Collars, zwepen en dergelijke zaken, voor mooie prijzen

Ook werd er gespeeld en ook daar heb ik naar staan kijken. Heb veel gezien waarvan ik denk dat wil ik ook gaan ervaren, maar daar was het mijn tijd nog niet voor.

Maar ik heb prachtige bondages gezien. Waterbondages, suspensies, ‘gewone’ (tussenaanhalingstekens omdat ik vind dat elke bondage uniek en prachtig is). Blijft mooi om naar te kijken. Nog mooier is natuurlijk om er zelf een te ondergaan. Is ook gebeurd. Was een prachtige en ook emotionele ervaring voor me. De details houd ik voor mezelf, maar ik zit (nu op dinsdag) nog na te genieten.

Naast de bondages heb ik ook prachtige spanking- en zweepsessie gezien. Zoals ik al zei… dat wil ik ook gaan ervaren.

Nu iets algemeners…

De dames aan de bar waren zeer professioneel en dus erg snel met iedereen van drinken te voorzien. Men kwam ook rond met hapjes, want de keuken ging pas later open, heerlijk om af en toe iets te snaaien. Ook was er drop… jammie.

Regelmatig werden de wc’s schoongemaakt. Helemaal top dus. Leuke algemene ruimtes en een prima keuken.

Ik heb  salades gegeten en die waren heerlijk. Vers, goed van smaak en het doet de mens goed om even iets te kunnen eten.

Ik heb een prima middag/avond gehad. Voor mij is dit, wellicht voor andere beginnende mensen, een prima event om kennis te maken met verschillende aspecten (natuurlijk niet allemaal want dan heb je aan een week nog niet genoeg) binnen de BDSM.

Nu ga ik eindigen anders wordt het wel erg lang. Dus…

Organisatie bedankt voor deze fijne, middag waarbij ik kon ervaren dat ik mag zijn wie ik ben. But last but not least de club zelf en alle lieve, leuke en warme mensen.

I’ll be back.

Sub R

************************************************************************

Try & Play zondag 25 april 2018 Place du T&P

Het was weer de 4e zondag van de maand en dus ging ik naar Party Players in Lelystad. Een middag en avond vol gezellige mensen, leuke gesprekken en spannende spelscenes om te zien.

Al snel na 14.00 uur stroomden vele gasten binnen. Sommige sjouwend met tassen en koffers vol ‘speelattributen’ anderen met heel weinig.

In de bar was een ruimte ingericht voor karikatuur tekenen door Petri, bodypaint, door Miserunt en in de kelder voor een fotoshoot van -Sub_Rosa-, er werd druk gebruik van gemaakt. Ik heb diverse mooie portretten voorbij zien komen en verrassende decoraties op lichaamsdelen van gasten.

In de grot was een stand van Nelliesz met kleding en zwepen. Ook daar was het een komen en gaan.

In de grot werd al gauw weer gespeeld, diverse bondages, suspensions en zwepensessies. Drie heren op een rij voor de muziekbalie, één voor één werden ze door hun respectievelijke Dominanten ‘bespeeld’. Een sub werd vastgezet en kreeg een cane-en zwepen sessie. Nadat ze bijgekomen was bij de Dominant, mocht ze dienstbaar zijn. Gedienstig haalde ze drankjes en leverde ze af bij de diverse gasten.

Al gauw was het tijd om wat te eten, het was lekker, ruime keuze en goed verzorgd!

Na een kop koffie en een gezellig gesprek met een aantal mensen, ben ik in de grot gaan kijken.

Een van de teamleden werd tegen de paal op het podium gezet. Op een krukje staand en geblinddoekt werd ze omwikkeld met folie. Nadat het krukje weg was gehaald, hing ze vastgeplakt als een mummie in het ‘luchtledige’. Mooi om te zien en vast erg lekker.

Al gauw was het tijd om op te ruimen. Het was een gezellige dag en we zijn blij met de gastvrijheid en uitgebreide faciliteiten die Party Players beschikbaar stelt. Volgende maand is er weer een Try & Play dan op 22 april. Komen jullie ook weer?

Coco_sub