Verslag T&P 27 mei 2018

Rond de klok van 13:00 uur stond het T&P team in de stralende zon op de parkeerplaats van Party Players te Lelystad. Nou ja het team was deze keer wel wat kleiner, Mrs Renee, Amras en hun dames hadden deze dag andere verplichtingen maar gelukkig waren M en M bereid de aanhanger met spullen naar PP te brengen. Na elkaar begroet te hebben en even overlegd te hebben welke “meubels” we gingen plaatsen, gingen we naar binnen en begon het opbouwen. Inmiddels gaat dat flitsend en om half twee was het koffietijd en even doorspreken wie welke taken opzich nam deze dag, daarna omkleden en nog even de laatste dingetjes in orde maken.

Gastheer en vrouw waren deze dag mr_in_disquise en Coco-sub, rose-in-disquise nam de taak opzich om de gasten in de grot te verwelkomen en de fam. Peters voor de demo voethangbondage aan te kondigen.

Complimenten voor Mevrouw Peters, die op een duidelijk manier uitleg gaf over het aanleggen van een voetbondage waar je ook veilig aan kan hangen. Zij is de hele middag bezig geweest om diverse mensen de techniek aan te leren en ze aan te takel te laten hangen om zelf te ervaren hoe zo’n voetbondage aanvoelt.

      

 

Verder hadden we deze dag ook pipi, die er van geniet om mensen te pleasen en te laten teasen. In overleg met Mrs. Marsha had “zij” een pamplet op haar kleding waarin mensen werden uitgenodigd om haar te teasen of zich te laten pleasen. Om te pleasen liet Mrs. Marsha pipi een erotische dans uitvoeren bij de paal in de speelgrot. Pipi deed “haar” best maar echt geweldig zag het er niet uit, waardoor Mrs. Marsha zich genoodzaakt voelde even wat voor te doen 🙂

Pipi heeft de rest van de dag een heerlijke bondage gehad, waar “zij” bijna de hele dag in is blijven lopen, heeft ook een voetbondage ervaren maar heeft zich ook heel dienstbaar opgesteld en mensen voorzien van drankjes/hapjes en de door “haar” meegebrachte slagroomsoesjes.

Doordat het behoorlijk warm buiten was was het niet zo druk bij PP waardoor de mensen heerlijk de ruimte hadden om in de “grot” met de bullwhips aan de gang te kunnen. Maar natuurlijk werden er allerlei sessies gedaan, van bondage tot mes, van zwepen tot massage er was weer genoeg te zien en te beleven. Trouwens de grot had een zeer aangename temperatuur van rond de 24 graden, lang leve de airco.

Volgende maand is er geen specifiek thema, bij mooi weer lekker buitenspelen en anders lekker binnen spelen 🙂

In Juli is het T&P team niet aanwezig in PP maar PP is natuurlijk wel gewoon open.

Tot de volgende keer

Marsha