Verslag T en P 26-08-2018

Try and Play, feest der ontmoeting

Het is maandagmorgen, ik zit aan de keukentafel met een kop koffie, de maandag na de eerste Try and Play meeting van het nieuwe seizoen.

We hadden geen thema, workshop of demo gepland, gewoon lekker terugkomen van een lange hete zomer. Twee maanden geen T&P, het weer werkte lekker mee op deze zondagmiddag, koel en een beetje regen. Ideaal voor een bezoek aan de locatie waar wij te gast zijn. Ideaal ook voor mij die zichzelf in vrouwenkleding hult, de diverse lagen waarin ik mijn transformatie omhul maken het bijna tot een sauna als de temperatuur boven de 25 graden komt.

Denkend aan gisteren komt er weer een glimlach op mijn gezicht, veel mensen die elkaar graag weer terugzien, nieuwtjes uit wisselen en een hoog knuffelgehalte, komisch als je bedenkt dat we toch bekend staan om een harde tak van “sport”.

Het Try gehalte, bleek deze keer ook weer erg te werken, veel mensen die keken, met swingers-ogen, vanuit het zwembad of aan de kant. Veel mensen die hun eerste of tweede speelervaring op hebben gedaan, veelal begeleid door mensen van ons team, er ontstaan soms zelfs wachtlijsten . Maar ook herkenbaar zijn de nieuwe stellen, die ergens in de ruimte hun eigen spel spelen.

Daarnaast was het Play gehalte absoluut en zeker later op de dag zeer vertegenwoordigd, de ervaren spelers namen hun plekken in. Bondages, Suspensions, Zweepsessies, Sexual torture, enz. Vaak keken vele bezoekers mee, en het blijft een wonder hoe sommige ervaren meesters hun lange zweep tussen al dit publiek zo veilig weten te hanteren, klasse, liefde en genot waren zeer zichtbaar.

Tussen de bezoekers waren veel mensen die zich onderscheiden in hun kleding en keuzes, fijn dat Roos, Petri en Danielle samen met mij de weg plaveien voor anderen mannen en vrouwen die het fijn vinden om van rol te wisselen en daar mee te spelen. Ook complimenten aan de meeste vrouwen die toch ook veel werk maken van hun uiterlijk, vaak in de voorbereiding, soms ook met ondersteuning van ons huiswinkeltje: “Extase”.

De uitstraling en kleding van de mannen is wat divers, sommige hebben erg mooie outfitjes aan, lak en leder, en het hoeft echt niet de hoofdprijs te kosten. Ook de klassieke Bdsm-er, stijlvol gekleed in het zwarte overhemd en zwarte broek is aanwezig. Natuurlijk zie je ook nog wel de onderbroek van de Zweedse tennisser, maar eigenlijk weet je dan meteen dat hier met een swinger te maken hebt.

Over die swingers, ook daarvan kun je er genoeg vinden in ons pand, meestal in de kamertjes achteraf, er komen soms bijzondere ontmoetingen uit voort. Maar deze bezoekersgroep is zich, door thema, deurbeleid en het aangesproken worden door ons, zeer bewust waar ze zijn en hoe ze zich hebben te gedragen.

Een bevriend stel, hij swinger, zij een echte Bdsm-er komen graag naar T&P omdat er voor beide takken van sport veel ruimte is. En zonder twijfel leidt het tot vele massages in het gebouw.

Het team van T&P heeft in voorbereiding op het nieuwe seizoen weer leuke thema ’s op de rol staan, werken met folie, klasjes over vernedering en rollenspel, Kerst Inn, (ze waren nergens welkom ) of “Hoe langer de zweep!”.

Ook de Bondagemodeshow staat op het programma, maar hierover later meer. PartyPlayers o.l.v. van Jeroen en Cisca, is hard aan het verbouwen: verplaatsing en uitbreiding kleedruimtes, seksbioscoop en verplaatsing van het rookgebeuren en een nieuwe buitenruimte, maken deze gastvrije club toch tot een unieke locaties, centraal in het land.

Terug naar de inhoud, Sub Rosa onze huisfotograaf en mijn trouwe Sub met wie ik (en een aantal anderen) jaren geleden dit feestje ben gestart, had haar huiswerk goed op orde: 5 jaar geleden is zij ge-Collard (wij waren toen te gast bij Inn For Love bij John en Mathilde) en wilde graag een birthday spanking. Zo’n dertig van de gasten wilden hier graag aan meedoen, geleid door haar Mrs. werd zij door een haag, eerst lopend en later kruipend, geleid en voluit geslagen, geschopt en gekieteld, eindigend in een kring waar het nog even ritmisch doorging onder gezang van “happy birthday too you”. Later op de avond heeft ze nog een uitgebreide sessie mogen ondergaan van mr. In-Disguise. Voor haar een zeer geslaagde verjaardag, dank aan allen die hieraan hebben meegeslagen.

In het zwembad dreven op een geven moment meerdere mensen gewikkeld in touwen en folie.

Bijzondere bondages, ware kunstwerkjes, of hangend aan de paal in folie, harde zweepsssies, zachte bondages, massages, gesprekken maken deze T&P weer een feest der ontmoeting.

Try en Play en haar team, nodigt jullie ook graag weer uit op één van haar volgende bijeenkomsten. Houd ook de agenda goed in de gaten(bijvoorbeeld via Fetlife) waar het Team of leden ervan nog meer actief zijn, zodat je niet altijd een maand hoeft te wachtten om ons weer te ontmoeten.

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties, complimenten, we horen ze graag. Ook als je ervaringen wilt delen of thema ’s wilt inbrengen ben je heel welkom om deze in te brengen.

Tot gauw.

Mrs Renee….

Try & Play .
De naam zegt het al. Voor de 2de keer naar dit laagdrempelig evenement in de BDSM wereld.
Onder begeleiding van een bijzondere groep mensen die de BDSM een warm hart toedragen kun je hier veilig spelen.

Als ik een kwartiertje binnen ben is het een prettig weerzien met Mrs. Renee , haar Tess en Sub Rosa.
Als oude vrienden ( figuurlijk ! ) wordt ik begroet en delen wij wat leuke en minder leuke zaken .

Even later wordt ik meegenomen voor een Suspension.
Geen idee maar kom maar op.
Heel uitgebreid wordt verteld wat er gaat gebeuren en wat daar voor nodig is.
Je wordt ingebonden en opgehangen. Dat is de samenvatting .
OK vooruit.

Er wordt een mooi harnas van zacht touw om mijn lichaam gemaakt . Al pratend knoopt Sub Domina Tess mij vast met een beetje corrigeren en een beetje wat strakker.
Er mag geen touw dubbel zitten anders doet t alleen maar pijn ipv een prettig gevoel.
Er wordt weer iets losgemaakt en anders geknoopt. Onder de uitleg door word ik rustig rondgedraaid.

Uiteindelijk zit alles tot volle tevredenheid vast en lopen wij naar de ring waar ik in getakeld ga worden.
Op mijn verzoek krijg ik een blinddoek . Ik weet dat mensen kijken maar wil dat zelf niet zien.
Rustig gaan mij armen omhoog net als mijn ademhaling.
Ik voel dat Mrs. Renee achter mij staat en probeert mij te kalmeren. Ik focus op mijn ademhaling en laat alles over mij heen komen.
Mijn benen worden opgetild en ook in touwen vastgelegd ,ondertussen voel ik ook een steun voor mijn hoofd omgedaan worden.
Als laatste wordt er een koptelefoon of iets dergelijks geplaatst.
Alles klinkt gelijk gedempter en ik kan mij meer af sluiten.

Als alles naar volle tevredenheid zit word ik losgelaten en voorzichtig heen en weer bewogen. Daarbij probeer ik met iedere ademhaling mijzelf meer in een ontspanning te krijgen. Uiteindelijk gaat dat beter.
Het is een bijzonder gevoel dat je eigenlijk gewichtloos ronddobbert zonder dat je er iets aan kunt doen.
Af en toe een aai over mijn arm of een hand door mijn haar maakt ook dat ik voel dat ik niet alleen gelaten wordt.
In 1 woord fantastisch

Tot…..ik met enige spoed naar beneden gehaald wordt zonder te weten waarom.
Mijn mond werd strakker en mijn handen begonnen te verkrampen zonder dat ik daar erg in had.
OOOH of er goed op je gepast en gelet wordt.

Als ik op mijn voeten sta wordt ik naar een bed begeleidt waar ik op kan bijkomen.
Voorzichtig wordt de blinddoek losgemaakt maar ik voel geen behoeft om mijn ogen open te doen.
Tot de emoties loskomen .
Tranen komen en ik laat t maar gaan terwijl ik het eigenlijk heel stom vind.
Gelukkig,dit hoort er allemaal bij en krijg ik de ruimte om t te laten gaan.
Na ,misschien kwartier, begin ik mij langzaam te realiseren dat dit toch wel een hele mooie ervaring is waar ik tot 95 % ontspanning kwam.

Jacky 61