T&P 24-02-2019

Wachtend op een verslagrecensie van 2 nieuwe bezoekers van onze party dacht ik, Mrs. Marsha, laat ik alvast eens iets schrijven.

Het team kwam rond 1 uur bij Party Players aan en gingen meteen aan het werk om de grot aan te kleden voor onze bezoekers. Mandjes voor het glaswerk op de bar zodat onze gasten daar de lege glazen in kunnen zetten zodat het veiliger op de speelvloer blijft. Wasmand neerzetten om alle vuile handdoeken in te deponeren, zodat de grot er netjes uit blijft zien, schone handdoeken neerleggen zodat de grot bezoekers niet naar de bar hoeven te lopen voor een handdoek, dit keer weer de bondage schommel ophangen, diverse ophangpunten bevestigen enz enz.

Daarna even buiten een kop koffie drinken want wat was het uitzonderlijk mooi weer deze februari dag. De bezoekers hadden er duidelijk ook zin in want al voor 2 uur kwamen de eerste gasten binnen en kon het team aan het werk. Over het algemeen staan 2 van onze leden tot ong. half vier bij de deur om gasten te ontvangen, altijd gezellig om iedereen weer te kunnen begroeten.

Het thema van vandaag was aan de ketting waarbij Mars rond de klok van 5 uur een ons liet zien wat je met kettingen kan doen. Al eerder liet Mrs. Renee zien hoe je op een eenvoudige manier met kettingen kan bonderen en ook Mr-in-disguise zette coco sub in een mooie bondage en heeft haar aan de ketting door de hele club geshowd.

Ook stond er een stand van Masters in Steel met mooi metaalwerk, volgens mij was daar veel bekijks voor en hebben een aantal mensen iets gekocht waaronder ikzelf.

De muziek werd vandaag verzorgd door DJ Roger van I-Turn Radio.

Het was aangenaam druk, er werd veel gespeeld en veel nieuwe contacten gemaakt. Het T&P team tracht nieuwkomers op onze party altijd persoonlijk op te vangen en voor te stellen aan andere party gangers in de hoop dat er leuke contacten uit ontstaan. Dit keer bleek er een leuke klik te zijn tussen 2 alleengaande nieuwkomers die, zoals zij zelf aangaven, de volgende keer samen gaan komen.

Hieronder volgt een kleine impressie van wat activiteiten van deze dag.