T&P party 26-05-2019

Extra vroeg van huis want afgesproken met de andere leden van het team om voor aanvang van de party eerst koffie te gaan drinken om bij te praten en toekomst plannen te smeden. Over die toekomst plannen horen jullie later 🙂

Om 1 uur zijn we bij Party Players en volgt het vaste ritueel van de “grot” naar onze zin maken en dit keer her en der wat slierten met post-elastieken neergehangen want het thema van vandaag is elastiek.

Al snel druppelen de eerste gasten binnen en besluit ik coco-sub een bondage van elastisch touw aan te leggen. Daarna samen met haar door de club gewandeld om gasten te verwelkomen waarbij sommige van haar vrienden het leuk vonden om het elastiek op haar huid te laten springen.

Daarna weer terug naar de grot waar inmiddels sub-Rosa in de post-elastieken werd gezet. Inmiddels begon het in de grot wat drukker te worden en werden de eerste subs alweer met zwepen bewerkt of in een bondage gezet. Vooral Peter Peculiar heeft zich deze dag weer aardig in het zweet gewerkt met dames in mooie hangbondages te knoppen.


Zelf kan ik verder niet zoveel vertellen over deze dag omdat ik druk was met mensen praten en al ver voor sluitingstijd richting huis ben vertrokken. Niet omdat het niet leuk was maar omdat ik moe was.

Heb jij nog iets te vertellen over deze dag laat het ons dan weten dan kan het bij dit verslag geplaatst worden en kunnen bezoekers van deze site een indruk krijgen van onze party.

Tot de volgende

Mrs. Marsha