T&P party 28-07-2019

Ongeveer de laatste dag van de hittegolf, gelukkig heeft Partyplayers airo’s in de diverse ruimtes en een heerlijke buitenruimte met vandaag grote parasols zodat het goed toeven was in de club.

De party kwam wat traag op gang maar dat weer hield subDominates er niet van om één van de gasten in een bondage te zetten met mooi rood touw.

En als het eerste schaap over de dam is volgen er meer 🙂 De zwepen werden uit gepakt, de touwtjes werden weer driftig gebruikt en ook de kleine knijpertjes werden deze keer weer gebruikt.

Deze dag stond in het teken van sub Rosa’s verjaardag en rond de klok van 4 nodige Mrs. Renee de gasten uit om Rosa haar verjaardagsspanking te geven met handen of slagmaterialen. Hier werd door veel gasten dankbaar gebruik van gemaakt. Van redelijke normale zwepen, blote handen ( door broer en zus 🙂 ), houten batjes enz.

Rosa onderging het met verve, haar gezicht sprak soms boekdelen, van ha lekker, o doe je wat tot oeps dit is wel hard zit bijna aan mijn grens

Het resultaat na al dat klapwerk kun je zien op de volgende foto, hoop dat ze tijdens de rit naar het vakantieadres een beetje “lekker” op haar billen heeft kunnen zitten 🙂

Na deze spanking kreeg Rosa van Party Players een fles bubbels aangeboden. Terwijl zij boven op een tafel stond werd zij door het team toegezongen, waar ze duidelijk een beetje verlegen van werd. En daarna werd er natuurlijk geproost op haar nieuwe levensjaar.

Veel meer kan ik niet over deze party vertellen dan dat er veel gespeeld werd en het weer super gezellig was.

O ja nog wel even een verzoek aan de mensen die spelen met de “lange” zwepen, zouden jullie dit in de buurt van de dj-booth willen doen en minder bij de ingang van de grot?

Tot de volgende party op 25 augustus.