Try and Play zondag 25 augustus 2019

Wat een begin van de dag, een warm ontvangst door het personeel van onze thuisclub Partyplayers. Behalve een prachtig buitenterras met zwembad hebben ze binnen in “de Grot” een prachtige bar gemaakt die ons met zacht paars licht tegemoet komt.

Het thema van deze dag was “vrij spel”, het is tenslotte nog vakantieperiode.

Daar gaan we dan 14:00uur, aan de deur worden gasten verwelkomt door Mr in Disguise. Elke keer weer grappig om te zien dat de aangekomen swingers niet zo goed weten wat ze ermee aan moeten, terwijl vele van hen zich later in de grot laten zien met verwondering, interesse, aandachtig maar soms ook met afschuw en dat vinden wij pas interessant en uitdagend, we leggen geduldig uit wat BDSM in het algemeen inhoud maar dat het voor velen onder ons een eigen lading meekrijgt met de tijd.

Dat is het mooie van onze hobby, de diversiteit en mogelijkheden die er zijn.

Sommige willen hier meer van weten anderen lopen snel door, het is ons om het even zolang het maar respectvol gebeurd. En over het respect wil ik het graag hebben.

Er waren redelijk veel swingers die de verschillende bdsm spellen in de grot met argusogen vanuit het bad of vanaf de danspaal volgden. Vaak gaat het goed maar ook nu waren er toch mensen die vonden dat een lijf altijd zomaar aangeraakt mag worden.

Waarom is dat zo?

Er zijn in de swingers wereld toch ook fatsoensnormen en regels?

Waarom is het zo dat er mensen zijn die na 2 keer voorzichtig gewaarschuwd te zijn het negeren en denken dat was vast niet persoonlijk voor mij bedoeld. Wij maar ook onze BDSM bezoekers zijn toch echt HEEL erg duidelijk geweest in de afwijzing. Jammer, het stemt mij verdrietig, we geven niet op en blijven het gesprek aangaan!

De dag verder was vooral erg warm, lekker klef en vrolijkheid en gezelligheid voerde de boventoon. Er werd zeer veel gespeeld in de grot, met vlagen was het druk, en was het lekker cool de airco’s hebben hun werk gedaan!

Het leuke aan BDSM is de variatie en dat was nu ook weer goed te zien. Ervaren knopers die met mooie shibari technieken mensen lekker lieten zweven. Ervaren zwepers die een teamlid met stropdassen te lijf gingen. Ook een aantal bezoekers maakten op een vriendelijke manier kennis met floggers, touw, kriebeldingen en speciaal vandaag ijsblokjes.

Nieuwe mensen zijn ook deze maand weer verwelkomd, zij voelden zich thuis en speelden hun eigen spel op een creatieve manier met floggers, folie en electro.

Zo was er ook een sub die van haar dominant de opdracht gekregen had om zich door een ander te laten bespelen en daar moest een foto als bewijs voor gemaakt worden. Ja onze huisfotograaf vandaag “Mrs. Marsha” had het druk.

Het eten in 2 delen wordt voor zover ons bekend erg gewaardeerd door de gasten. Op deze manier krijgt iedereen lekker de tijd en is er voldoende van alles.

Na het eten en de koffie werd er weer druk gespeeld, de grot is groot genoeg voor een spel of zeven, aan de bar, aan de ringen (3 stuks) aan de spreidstang, op de bedden (2 stuks), in de sling, en als er niet te veel mensen in zitten, is het bad ook een prachtige plek voor een waterbondage.

Ondergetekende heeft een spel meegemaakt waar ze nog lang over na kan denken maar bovenal van kan genieten.

Vastgehouden door een lieve vriend en gezweept worden op mijn borsten, armen en buik brachten mij door mijn dominant naar een hoger niveau. Verzet, boosheid, heerlijke scherpe pijn uiteindelijk puur genot en afgerond door mijn dominant met een druk van een scherp voorwerp in mijn hals met een sprong achterover in het diepe “de andere wereld” in.

Het was een dag om van na te genieten en uit te kijken naar volgende maand.

Liefs,

Rose in Disguise

p.s. Misschien dat er nog foto’s volgen als de personen op die foto’s daarvoor toestemming geven