aFSCHEID

Lieve mensen,

Try and Play is jaren geleden begonnen als een kleine groep met enthousiaste mensen die vooral oog hadden voor beginners en swingers die kennis wilden maken met de BDSM wereld maar niet wisten hoe. Mrs Renee was toen de drijvende kracht daar achter en wist een aantal mensen net zo enthousiast te maken als zij om dit mogelijk te maken. Een laagdrempelige club met mensen die iedereen een warm hart toedragen en graag BDSM veel toegankelijker willen maken.

Dat dit gelukt is, zien we heden ten dage! We hebben als team zo veel mensen de mooie wereld van de BDSM in mogen begeleiden en daar zijn we met recht trots op. We bieden voor iedereen een mooie, warme en veilige omgeving en niet alleen voor de beginner maar ook voor de gevorderden.

Daar gaan we dan ook mee door!

Nu hebben Mrs Renee en subDominatess aangegeven zich terug te willen trekken uit het vaste team omdat zij in hun privétijd zoveel mooie en leuke dingen doen, die helaas wel veel tijd opeisen, dat ze zich niet meer helemaal konden vrijmaken voor Try and Play. Om met de woorden van Mrs Renee te spreken: als je iets doet moet je het goed doen en anders doe je het niet of verzin je een manier om het toch goed te krijgen.

Dat dit natuurlijk voor Try and Play echt jammer is, laat zich raden. De club is immers onder de leiding van Mrs Renee begonnen en als ik haar een beetje ken, zal het voor haar ook wel voelen alsof ze een kindje laat gaan. Maar ja, kindjes worden ook groot natuurlijk.

Vanuit het vaste team van Try and Play willen we Mrs Renee en subDominatess onze dank overbrengen voor zoveel creativiteit en kunde om een mooie club bij elkaar te brengen en die zij met volle vertrouwen verder zullen zien gaan op de ingeslagen weg.

Uiteraard laten we dit niet zomaar ongemerkt voorbij gaan! We gaan hier in september een mooi afscheidsfeestje geven voor deze twee lieve mensen waarbij iedereen weer uitgenodigd is daarvan getuige te zijn.

Mrs Renee en subDominatess: we zullen jullie gaan missen. Blijf niet te lang weg en bezoek ons mooie Try and Play in Lelystad in de toekomst. Jullie blijven van harte welkom!

Tijdens de Try and Play van september vieren we de bruiloft van Mrs Renee en SubDominatess, maar ook hun afscheid uit het team van Try and Play.

Om het speciaal te laten zijn, kun je ideeën en suggesties opgeven per mail.


Tot in september!

Namens het vaste team; Mrs Marsha, Franklinmm, Sub_Rosa, Coco_sub, mr_in_disguise, rose_in_diguise, Chicaholandesa en Amras.

BDSM and more…