Try and Play zondag 25 augustus 2019

Wat een begin van de dag, een warm ontvangst door het personeel van onze thuisclub Partyplayers. Behalve een prachtig buitenterras met zwembad hebben ze binnen in “de Grot” een prachtige bar gemaakt die ons met zacht paars licht tegemoet komt.

Het thema van deze dag was “vrij spel”, het is tenslotte nog vakantieperiode.

Daar gaan we dan 14:00uur, aan de deur worden gasten verwelkomt door Mr in Disguise. Elke keer weer grappig om te zien dat de aangekomen swingers niet zo goed weten wat ze ermee aan moeten, terwijl vele van hen zich later in de grot laten zien met verwondering, interesse, aandachtig maar soms ook met afschuw en dat vinden wij pas interessant en uitdagend, we leggen geduldig uit wat BDSM in het algemeen inhoud maar dat het voor velen onder ons een eigen lading meekrijgt met de tijd.

Dat is het mooie van onze hobby, de diversiteit en mogelijkheden die er zijn.

Sommige willen hier meer van weten anderen lopen snel door, het is ons om het even zolang het maar respectvol gebeurd. En over het respect wil ik het graag hebben.

Er waren redelijk veel swingers die de verschillende bdsm spellen in de grot met argusogen vanuit het bad of vanaf de danspaal volgden. Vaak gaat het goed maar ook nu waren er toch mensen die vonden dat een lijf altijd zomaar aangeraakt mag worden.

Waarom is dat zo?

Er zijn in de swingers wereld toch ook fatsoensnormen en regels?

Waarom is het zo dat er mensen zijn die na 2 keer voorzichtig gewaarschuwd te zijn het negeren en denken dat was vast niet persoonlijk voor mij bedoeld. Wij maar ook onze BDSM bezoekers zijn toch echt HEEL erg duidelijk geweest in de afwijzing. Jammer, het stemt mij verdrietig, we geven niet op en blijven het gesprek aangaan!

De dag verder was vooral erg warm, lekker klef en vrolijkheid en gezelligheid voerde de boventoon. Er werd zeer veel gespeeld in de grot, met vlagen was het druk, en was het lekker cool de airco’s hebben hun werk gedaan!

Het leuke aan BDSM is de variatie en dat was nu ook weer goed te zien. Ervaren knopers die met mooie shibari technieken mensen lekker lieten zweven. Ervaren zwepers die een teamlid met stropdassen te lijf gingen. Ook een aantal bezoekers maakten op een vriendelijke manier kennis met floggers, touw, kriebeldingen en speciaal vandaag ijsblokjes.

Nieuwe mensen zijn ook deze maand weer verwelkomd, zij voelden zich thuis en speelden hun eigen spel op een creatieve manier met floggers, folie en electro.

Zo was er ook een sub die van haar dominant de opdracht gekregen had om zich door een ander te laten bespelen en daar moest een foto als bewijs voor gemaakt worden. Ja onze huisfotograaf vandaag “Mrs. Marsha” had het druk.

Het eten in 2 delen wordt voor zover ons bekend erg gewaardeerd door de gasten. Op deze manier krijgt iedereen lekker de tijd en is er voldoende van alles.

Na het eten en de koffie werd er weer druk gespeeld, de grot is groot genoeg voor een spel of zeven, aan de bar, aan de ringen (3 stuks) aan de spreidstang, op de bedden (2 stuks), in de sling, en als er niet te veel mensen in zitten, is het bad ook een prachtige plek voor een waterbondage.

Ondergetekende heeft een spel meegemaakt waar ze nog lang over na kan denken maar bovenal van kan genieten.

Vastgehouden door een lieve vriend en gezweept worden op mijn borsten, armen en buik brachten mij door mijn dominant naar een hoger niveau. Verzet, boosheid, heerlijke scherpe pijn uiteindelijk puur genot en afgerond door mijn dominant met een druk van een scherp voorwerp in mijn hals met een sprong achterover in het diepe “de andere wereld” in.

Het was een dag om van na te genieten en uit te kijken naar volgende maand.

Liefs,

Rose in Disguise

p.s. Misschien dat er nog foto’s volgen als de personen op die foto’s daarvoor toestemming geven

T&P party 28-07-2019

Ongeveer de laatste dag van de hittegolf, gelukkig heeft Partyplayers airo’s in de diverse ruimtes en een heerlijke buitenruimte met vandaag grote parasols zodat het goed toeven was in de club.

De party kwam wat traag op gang maar dat weer hield subDominates er niet van om één van de gasten in een bondage te zetten met mooi rood touw.

En als het eerste schaap over de dam is volgen er meer 🙂 De zwepen werden uit gepakt, de touwtjes werden weer driftig gebruikt en ook de kleine knijpertjes werden deze keer weer gebruikt.

Deze dag stond in het teken van sub Rosa’s verjaardag en rond de klok van 4 nodige Mrs. Renee de gasten uit om Rosa haar verjaardagsspanking te geven met handen of slagmaterialen. Hier werd door veel gasten dankbaar gebruik van gemaakt. Van redelijke normale zwepen, blote handen ( door broer en zus 🙂 ), houten batjes enz.

Rosa onderging het met verve, haar gezicht sprak soms boekdelen, van ha lekker, o doe je wat tot oeps dit is wel hard zit bijna aan mijn grens

Het resultaat na al dat klapwerk kun je zien op de volgende foto, hoop dat ze tijdens de rit naar het vakantieadres een beetje “lekker” op haar billen heeft kunnen zitten 🙂

Na deze spanking kreeg Rosa van Party Players een fles bubbels aangeboden. Terwijl zij boven op een tafel stond werd zij door het team toegezongen, waar ze duidelijk een beetje verlegen van werd. En daarna werd er natuurlijk geproost op haar nieuwe levensjaar.

Veel meer kan ik niet over deze party vertellen dan dat er veel gespeeld werd en het weer super gezellig was.

O ja nog wel even een verzoek aan de mensen die spelen met de “lange” zwepen, zouden jullie dit in de buurt van de dj-booth willen doen en minder bij de ingang van de grot?

Tot de volgende party op 25 augustus.

T&P party 26-05-2019

Extra vroeg van huis want afgesproken met de andere leden van het team om voor aanvang van de party eerst koffie te gaan drinken om bij te praten en toekomst plannen te smeden. Over die toekomst plannen horen jullie later 🙂

Om 1 uur zijn we bij Party Players en volgt het vaste ritueel van de “grot” naar onze zin maken en dit keer her en der wat slierten met post-elastieken neergehangen want het thema van vandaag is elastiek.

Al snel druppelen de eerste gasten binnen en besluit ik coco-sub een bondage van elastisch touw aan te leggen. Daarna samen met haar door de club gewandeld om gasten te verwelkomen waarbij sommige van haar vrienden het leuk vonden om het elastiek op haar huid te laten springen.

Daarna weer terug naar de grot waar inmiddels sub-Rosa in de post-elastieken werd gezet. Inmiddels begon het in de grot wat drukker te worden en werden de eerste subs alweer met zwepen bewerkt of in een bondage gezet. Vooral Peter Peculiar heeft zich deze dag weer aardig in het zweet gewerkt met dames in mooie hangbondages te knoppen.


Zelf kan ik verder niet zoveel vertellen over deze dag omdat ik druk was met mensen praten en al ver voor sluitingstijd richting huis ben vertrokken. Niet omdat het niet leuk was maar omdat ik moe was.

Heb jij nog iets te vertellen over deze dag laat het ons dan weten dan kan het bij dit verslag geplaatst worden en kunnen bezoekers van deze site een indruk krijgen van onze party.

Tot de volgende

Mrs. Marsha

T&P 24-02-2019

Wachtend op een verslagrecensie van 2 nieuwe bezoekers van onze party dacht ik, Mrs. Marsha, laat ik alvast eens iets schrijven.

Het team kwam rond 1 uur bij Party Players aan en gingen meteen aan het werk om de grot aan te kleden voor onze bezoekers. Mandjes voor het glaswerk op de bar zodat onze gasten daar de lege glazen in kunnen zetten zodat het veiliger op de speelvloer blijft. Wasmand neerzetten om alle vuile handdoeken in te deponeren, zodat de grot er netjes uit blijft zien, schone handdoeken neerleggen zodat de grot bezoekers niet naar de bar hoeven te lopen voor een handdoek, dit keer weer de bondage schommel ophangen, diverse ophangpunten bevestigen enz enz.

Daarna even buiten een kop koffie drinken want wat was het uitzonderlijk mooi weer deze februari dag. De bezoekers hadden er duidelijk ook zin in want al voor 2 uur kwamen de eerste gasten binnen en kon het team aan het werk. Over het algemeen staan 2 van onze leden tot ong. half vier bij de deur om gasten te ontvangen, altijd gezellig om iedereen weer te kunnen begroeten.

Het thema van vandaag was aan de ketting waarbij Mars rond de klok van 5 uur een ons liet zien wat je met kettingen kan doen. Al eerder liet Mrs. Renee zien hoe je op een eenvoudige manier met kettingen kan bonderen en ook Mr-in-disguise zette coco sub in een mooie bondage en heeft haar aan de ketting door de hele club geshowd.

Ook stond er een stand van Masters in Steel met mooi metaalwerk, volgens mij was daar veel bekijks voor en hebben een aantal mensen iets gekocht waaronder ikzelf.

De muziek werd vandaag verzorgd door DJ Roger van I-Turn Radio.

Het was aangenaam druk, er werd veel gespeeld en veel nieuwe contacten gemaakt. Het T&P team tracht nieuwkomers op onze party altijd persoonlijk op te vangen en voor te stellen aan andere party gangers in de hoop dat er leuke contacten uit ontstaan. Dit keer bleek er een leuke klik te zijn tussen 2 alleengaande nieuwkomers die, zoals zij zelf aangaven, de volgende keer samen gaan komen.

Hieronder volgt een kleine impressie van wat activiteiten van deze dag.


T&P 28-10-2018

Ogen Wijd Gesloten – Try&Play oktober 2018: Blind Date

 

Zien, voelen, ruiken, horen, proeven: Bdsm is in al zijn verschijningen altijd een spel van de zintuigen. Welke versterk je, welke verzwak je, welke terg je, welke beloon je? Welke prikkeling is de weg naar plezier, naar genot, naar onderwerping, naar toewijding? Hoe leer je die te bespelen en te beheersen, hoe leer je die op je allermooist te ontvangen? 

 

Dát was het thema van Try&Play Oktober: Blind Date – spelen met de zintuigen. Verder was -geheel in lijn met de-tijd-van-het-jaar thuisbasis PartyPlayers aangekleed met Halloween-versiering. 

 

Ik ben een trouwe bezoeker van Try&Play, ik noem het mijn ‘thuis-feestje’, omdat ik daar omringd word door bekende gezichten, me welkom voel, geliefd zelfs en omdat ik er groei. Door mooie gesprekken, adviezen en confronterend spel.

 

Try&Play kenmerkt zich door creativiteit, lichtvoetigheid en plezierig spel en een lage drempel voor nieuwsgierigen. Ook nu begon de middag met een tweetal heerlijk eigenzinnige ervaringen voor iedereen: de kelder was omgetoverd tot een ‘Geblindoekt-voel-doolhof’. Blootsvoets tastend langs muren, kriebelige stofjes en sliertjes streken langs je huid, onder je voeten voelde je verschillende structuren en temperaturen (nat, koud, bobbelig, plakkerig…). Het was super leuk om te voelen en na afloop te raden wat het allemaal was geweest. Iedereen kwam er met een grote lach uit en bij de uitgang werd nog lang nagepraat. 

 

Even verderop was een echte samenwerk-opdracht: geblinddoekt tekenen! Ogen dicht, oren open: een geblinddoekte tekenaar (Jackie61), en een assistent (schrijfster dezes) die omschreef wat er getekend moet worden (in ons geval een eet-tafereel, vier personen aan tafel). Intensief samenwerken, me afstemmen op de tekenaar én de afbeelding. Voelen hoe ze mijn aanwijzingen interpreteerde, daarop anticiperen. Er was 10 minuten lang niets anders dan ons tweeën. Focus! En ook nog met een een zeer acceptabel eindresultaat!

 

Ik vond het erg leuk dat het Try&Play-team twee belevenissen had gecreëerd die zowel voor Dominanten, subs als niet-bdsm’ers aantrekkelijk waren om te beleven. 

 

Later op de middag vond er een ‘sub-dans’ plaats. Op een ronde dansvloer dienden subs geblinddoekt te dansen, en de dominanten moesten buiten de dansvloer te blijven. Kwam de sub evenwel dicht bij de rand, dan mocht er geslagen worden. Ik deed mee als sub-danseres want ik vind het fijn om mooi te bewegen onder de ogen van mensen. Maar dit bleek totaal niet mijn ding te zijn: de dominanten sloegen erop los, en ik merkte dat ik het helemaal niet prettig vond dat ik niet wist door wie ik werd geslagen. Het beangstigde me wat: slaan is iets heel intiems voor mij: ik associeer het niet met lol maken. Afgaande op de plezierige geluiden om me heen was het voor de meesten echter wél heel erg leuk en fijn, dus het was iets persoonlijks van mezelf. Weer wat geleerd dus, helemaal OK: dat hoort er ook bij! 

 

Rondom deze activiteiten ontspande ik, met mooie gesprekken, het krijgen van een fijne massage, en al het afwisselende spel om me heen observerend. Een mooi moment was dat ik een nieuwsgierig stel bij SubDominaTess van het T&P-team mocht introduceren, die graag hun eerste suspensie wilden meemaken. Met plezier ben ik op hun verzoek bij ze gebleven. Hij die durfde: ogen gesloten, de touwen voelend, zij die zo trots op hem was en hem dat toefluisterde. Prachtig!

 

En daar was MrsRenée, de enige die me ongevraagd mag domineren, omdat hij het vermogen heeft me een stukje dieper te voelen. Iets dat me altijd raakt. Een hard geknoopte bondage om mijn bovenlijf, mijn adem bekort, mijn armen achterwaarts omhoog getrokken door de takel, wankelend op mijn hakken voorovergebogen zijn schoppen en slaag ondergaand, pijn en vastberadenheid, vechtend, boos om het masker dat me belette zijn blik te vangen. Daarna voortgeduwd en -gesleept door de club, de kou in buiten, langs blikken van velen die ik niet zag maar wel voelde. Dat is mijn spel en ik kon mijn dankbaarheid dan ook niet anders uiten dan te knielen en zijn benen te omhelzen. 

 

Na afloop roken mijn kleren en mijn lijf naar alles van deze Try. Geur is herinnering: ook dat zintuig hoort hierbij. 

 

Een hele mooie Try-editie was het: een genot voor alle zintuigen. Ben ik Smaak nog vergeten? Nee hoor: Try&Play smaakt naar Meer! 

 

 

Shut your eyes

I spin the big chair

You feel dizzy, light and free

Falling gently on a cushion

You can come and sing to me

 

(Uit: Shut Your Eyes – Snow Patrol)

T&P 23-09-2018

Chicahollandesa

De eerste gure zondag van dit najaar, de 4de zondag van september 2018….koud en regenachtig buiten……maar binnen bij Party Players daar leeft het!  Daar is het warm, sprankelend, spannend, vol verwachtend wachtend op (nieuwe) Try & Play ervaringen.

Het is 14:00 uur. Try and Play start en opent de deuren. (Nieuwe) Mensen ontmoeten, begroeten, verwelkomen en met elkaar verbinden. Telkens weer een genot om dit te mogen doen.

De sfeer komt er al snel in. Om 15:30 uur wordt de demo aangekondigd door niemand minder dan onze Ms Renée.  Folie is het thema…   Op drie plekken in de grot worden mensen op verschillende manieren in de folie gezet.

Tegen de danspaal worden twee subs met de rug tegen elkaar met daar tussenin de paal in de folie gewikkeld. Hangend aan een prachtige bamboestam wordt er ook een lieftallige dame opgehangen in folie en daarnaast hangt de welbekende ladder waar ondergetekende in de folie wordt gewikkeld.

Een stukje van mijn persoonlijke ervaring aan de ladder:

Wetend dat folie sterk is….en toch de spanning, zou folie wel sterk genoeg zijn? Terwijl deze gedachten door mij heen razen, focus ik maar op 1 ding.  En dat is vertrouwen.  Vertrouwen in mijn lieve Dom Amras en vertrouwen dat ik van een nieuwe ervaring ga genieten.

Hop, de ladder op!

Het lijkt ingewikkeld; gewikkeld worden in folie als een mummie. Bij het hoofd alleen een blinddoek en een extra ondersteuning. Daarna heerlijk zwieren en zweven in mijn eigen coconnetje van folie.  Lekker warm en veilig.

En dan ineens hop en (bijna) tegen het plafond!

Een prikkelend voorwerp over mijn lijf en over mijn gezicht. …. ff wennen….maar vooral lekker genieten van het moment. Loslaten van alle dagelijkse beslommeringen, heerlijk zijn in het nu.

Heerlijk en voor herhaling vatbaar.

Mooi om te zien dat het veel mensen zich bezig hielden om met folie iets te doen, beleven en een nieuwe ervaring op te doen. Misschien voor sommigen een geliefde ervaring waar men zich prettig bij voelt en voldoening uit haalt? Voor de beginner een enge spannende ervaring? Voor de ervarene wederom een welkome ontmoeting met de warme omhelzing van folie.

Voldoening geven en ontvangen zijn in mijn beleving de kernwoorden voor een  mooi Try & Play zondag.

————————————————————————–
Amras.

Op weg door een regenachtig landschap naar Try and Play. In m’n gedachten mijn lieve subje die voor het eerst in de folie gehangen wordt op de ladder. Wetend dat ze dat eng vind, plaag ik ondertussen haar met de verwachting dat de folie best wel sterk genoeg zal zijn. De woordjes “best wel” doen hun werk. Heerlijk om dat zo te doen.

Bij aankomst is het dan even aanpoten om alles in orde te krijgen. Het wordt vroeg lekker druk en dan gaan we beginnen met het thema Folie.

Op drie plaatsen tegelijk een demo met Folie!

Aan de danspaal, aan de bamboestok en aan de ladder.

Volle zaal met mensen die ogen tekort komen.

Ik ben intensief bezig met mijn sub op de ladder, zie haar onzekerheid, ze vraagt me nog extra om contact te maken. Dat is zo mooi om te zien, om dat te voelen! Berusting dat het er toch van gaat komen, langzaam vertrouwen maar toch zo eng. Ze stapt op het opstapje en wordt ingewikkeld met folie, blinddoek al op. Dan het spel met de ladder…….

Prachtig en heerlijk om dit te doen!

Blijkbaar zien anderen dit plezier ook want hierna word ik diverse keren gevraagd om het spel op de ladder met folie te herhalen. Iedere keer weer anders maar ook iedere keer weer heerlijk! Na het spel toch de verwondering dat het meer deed dan verwacht en dat het zo fijn was. Voor mij weer zo fijn om dit te mogen doen, het vertrouwen te krijgen.

Daar ben ik dankbaar voor.

Het spelen gaat verder in de grot. Mooi om te zien dat de mensen zich amuseren met touw, met folie ( en zo veel gedaan met folie de hele avond door!), met korte en lange zwepen!

Minpuntje vind ik wel dat er toch veel mensen in de grot staan te socializen terwijl er veel gespeelt wordt. Natuurlijk is het fijn en leuk om met elkaar van gedachte te wisselen terwijl je kijkt naar een spel maar voor degene die in het spel zitten is het vaak wel lastig als daar hard wordt gelachen en gepraat. Het leidt af en ik weet dat vele subs dan toch veel meer moeite moeten doen om in zichzelf te komen.

Voor de Doms is het vaak erg oppassen om omstanders niet te raken met touw of zweep. De grot biedt veel plaats voor allerlei activiteiten en het is fijn om ook met wat langere zwepen te kunnen spelen.

Mocht je willen kijken, is dat altijd fijn maar probeer in ieder geval dat aan de zijkant te doen en geef degene die spelen de rust en de ruimte om er een mooi en fijn spel van te maken.

Aan de bar kun je altijd terecht voor het drankje en de babbel met lach.

Met lieve groet,

Chicahollandesa en Amras

Verslag T en P 26-08-2018

Try and Play, feest der ontmoeting

Het is maandagmorgen, ik zit aan de keukentafel met een kop koffie, de maandag na de eerste Try and Play meeting van het nieuwe seizoen.

We hadden geen thema, workshop of demo gepland, gewoon lekker terugkomen van een lange hete zomer. Twee maanden geen T&P, het weer werkte lekker mee op deze zondagmiddag, koel en een beetje regen. Ideaal voor een bezoek aan de locatie waar wij te gast zijn. Ideaal ook voor mij die zichzelf in vrouwenkleding hult, de diverse lagen waarin ik mijn transformatie omhul maken het bijna tot een sauna als de temperatuur boven de 25 graden komt.

Denkend aan gisteren komt er weer een glimlach op mijn gezicht, veel mensen die elkaar graag weer terugzien, nieuwtjes uit wisselen en een hoog knuffelgehalte, komisch als je bedenkt dat we toch bekend staan om een harde tak van “sport”.

Het Try gehalte, bleek deze keer ook weer erg te werken, veel mensen die keken, met swingers-ogen, vanuit het zwembad of aan de kant. Veel mensen die hun eerste of tweede speelervaring op hebben gedaan, veelal begeleid door mensen van ons team, er ontstaan soms zelfs wachtlijsten . Maar ook herkenbaar zijn de nieuwe stellen, die ergens in de ruimte hun eigen spel spelen.

Daarnaast was het Play gehalte absoluut en zeker later op de dag zeer vertegenwoordigd, de ervaren spelers namen hun plekken in. Bondages, Suspensions, Zweepsessies, Sexual torture, enz. Vaak keken vele bezoekers mee, en het blijft een wonder hoe sommige ervaren meesters hun lange zweep tussen al dit publiek zo veilig weten te hanteren, klasse, liefde en genot waren zeer zichtbaar.

Tussen de bezoekers waren veel mensen die zich onderscheiden in hun kleding en keuzes, fijn dat Roos, Petri en Danielle samen met mij de weg plaveien voor anderen mannen en vrouwen die het fijn vinden om van rol te wisselen en daar mee te spelen. Ook complimenten aan de meeste vrouwen die toch ook veel werk maken van hun uiterlijk, vaak in de voorbereiding, soms ook met ondersteuning van ons huiswinkeltje: “Extase”.

De uitstraling en kleding van de mannen is wat divers, sommige hebben erg mooie outfitjes aan, lak en leder, en het hoeft echt niet de hoofdprijs te kosten. Ook de klassieke Bdsm-er, stijlvol gekleed in het zwarte overhemd en zwarte broek is aanwezig. Natuurlijk zie je ook nog wel de onderbroek van de Zweedse tennisser, maar eigenlijk weet je dan meteen dat hier met een swinger te maken hebt.

Over die swingers, ook daarvan kun je er genoeg vinden in ons pand, meestal in de kamertjes achteraf, er komen soms bijzondere ontmoetingen uit voort. Maar deze bezoekersgroep is zich, door thema, deurbeleid en het aangesproken worden door ons, zeer bewust waar ze zijn en hoe ze zich hebben te gedragen.

Een bevriend stel, hij swinger, zij een echte Bdsm-er komen graag naar T&P omdat er voor beide takken van sport veel ruimte is. En zonder twijfel leidt het tot vele massages in het gebouw.

Het team van T&P heeft in voorbereiding op het nieuwe seizoen weer leuke thema ’s op de rol staan, werken met folie, klasjes over vernedering en rollenspel, Kerst Inn, (ze waren nergens welkom ) of “Hoe langer de zweep!”.

Ook de Bondagemodeshow staat op het programma, maar hierover later meer. PartyPlayers o.l.v. van Jeroen en Cisca, is hard aan het verbouwen: verplaatsing en uitbreiding kleedruimtes, seksbioscoop en verplaatsing van het rookgebeuren en een nieuwe buitenruimte, maken deze gastvrije club toch tot een unieke locaties, centraal in het land.

Terug naar de inhoud, Sub Rosa onze huisfotograaf en mijn trouwe Sub met wie ik (en een aantal anderen) jaren geleden dit feestje ben gestart, had haar huiswerk goed op orde: 5 jaar geleden is zij ge-Collard (wij waren toen te gast bij Inn For Love bij John en Mathilde) en wilde graag een birthday spanking. Zo’n dertig van de gasten wilden hier graag aan meedoen, geleid door haar Mrs. werd zij door een haag, eerst lopend en later kruipend, geleid en voluit geslagen, geschopt en gekieteld, eindigend in een kring waar het nog even ritmisch doorging onder gezang van “happy birthday too you”. Later op de avond heeft ze nog een uitgebreide sessie mogen ondergaan van mr. In-Disguise. Voor haar een zeer geslaagde verjaardag, dank aan allen die hieraan hebben meegeslagen.

In het zwembad dreven op een geven moment meerdere mensen gewikkeld in touwen en folie.

Bijzondere bondages, ware kunstwerkjes, of hangend aan de paal in folie, harde zweepsssies, zachte bondages, massages, gesprekken maken deze T&P weer een feest der ontmoeting.

Try en Play en haar team, nodigt jullie ook graag weer uit op één van haar volgende bijeenkomsten. Houd ook de agenda goed in de gaten(bijvoorbeeld via Fetlife) waar het Team of leden ervan nog meer actief zijn, zodat je niet altijd een maand hoeft te wachtten om ons weer te ontmoeten.

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties, complimenten, we horen ze graag. Ook als je ervaringen wilt delen of thema ’s wilt inbrengen ben je heel welkom om deze in te brengen.

Tot gauw.

Mrs Renee….

Try & Play .
De naam zegt het al. Voor de 2de keer naar dit laagdrempelig evenement in de BDSM wereld.
Onder begeleiding van een bijzondere groep mensen die de BDSM een warm hart toedragen kun je hier veilig spelen.

Als ik een kwartiertje binnen ben is het een prettig weerzien met Mrs. Renee , haar Tess en Sub Rosa.
Als oude vrienden ( figuurlijk ! ) wordt ik begroet en delen wij wat leuke en minder leuke zaken .

Even later wordt ik meegenomen voor een Suspension.
Geen idee maar kom maar op.
Heel uitgebreid wordt verteld wat er gaat gebeuren en wat daar voor nodig is.
Je wordt ingebonden en opgehangen. Dat is de samenvatting .
OK vooruit.

Er wordt een mooi harnas van zacht touw om mijn lichaam gemaakt . Al pratend knoopt Sub Domina Tess mij vast met een beetje corrigeren en een beetje wat strakker.
Er mag geen touw dubbel zitten anders doet t alleen maar pijn ipv een prettig gevoel.
Er wordt weer iets losgemaakt en anders geknoopt. Onder de uitleg door word ik rustig rondgedraaid.

Uiteindelijk zit alles tot volle tevredenheid vast en lopen wij naar de ring waar ik in getakeld ga worden.
Op mijn verzoek krijg ik een blinddoek . Ik weet dat mensen kijken maar wil dat zelf niet zien.
Rustig gaan mij armen omhoog net als mijn ademhaling.
Ik voel dat Mrs. Renee achter mij staat en probeert mij te kalmeren. Ik focus op mijn ademhaling en laat alles over mij heen komen.
Mijn benen worden opgetild en ook in touwen vastgelegd ,ondertussen voel ik ook een steun voor mijn hoofd omgedaan worden.
Als laatste wordt er een koptelefoon of iets dergelijks geplaatst.
Alles klinkt gelijk gedempter en ik kan mij meer af sluiten.

Als alles naar volle tevredenheid zit word ik losgelaten en voorzichtig heen en weer bewogen. Daarbij probeer ik met iedere ademhaling mijzelf meer in een ontspanning te krijgen. Uiteindelijk gaat dat beter.
Het is een bijzonder gevoel dat je eigenlijk gewichtloos ronddobbert zonder dat je er iets aan kunt doen.
Af en toe een aai over mijn arm of een hand door mijn haar maakt ook dat ik voel dat ik niet alleen gelaten wordt.
In 1 woord fantastisch

Tot…..ik met enige spoed naar beneden gehaald wordt zonder te weten waarom.
Mijn mond werd strakker en mijn handen begonnen te verkrampen zonder dat ik daar erg in had.
OOOH of er goed op je gepast en gelet wordt.

Als ik op mijn voeten sta wordt ik naar een bed begeleidt waar ik op kan bijkomen.
Voorzichtig wordt de blinddoek losgemaakt maar ik voel geen behoeft om mijn ogen open te doen.
Tot de emoties loskomen .
Tranen komen en ik laat t maar gaan terwijl ik het eigenlijk heel stom vind.
Gelukkig,dit hoort er allemaal bij en krijg ik de ruimte om t te laten gaan.
Na ,misschien kwartier, begin ik mij langzaam te realiseren dat dit toch wel een hele mooie ervaring is waar ik tot 95 % ontspanning kwam.

Jacky 61

 

Verslag T&P 27 mei 2018

Rond de klok van 13:00 uur stond het T&P team in de stralende zon op de parkeerplaats van Party Players te Lelystad. Nou ja het team was deze keer wel wat kleiner, Mrs Renee, Amras en hun dames hadden deze dag andere verplichtingen maar gelukkig waren M en M bereid de aanhanger met spullen naar PP te brengen. Na elkaar begroet te hebben en even overlegd te hebben welke “meubels” we gingen plaatsen, gingen we naar binnen en begon het opbouwen. Inmiddels gaat dat flitsend en om half twee was het koffietijd en even doorspreken wie welke taken opzich nam deze dag, daarna omkleden en nog even de laatste dingetjes in orde maken.

Gastheer en vrouw waren deze dag mr_in_disquise en Coco-sub, rose-in-disquise nam de taak opzich om de gasten in de grot te verwelkomen en de fam. Peters voor de demo voethangbondage aan te kondigen.

Complimenten voor Mevrouw Peters, die op een duidelijk manier uitleg gaf over het aanleggen van een voetbondage waar je ook veilig aan kan hangen. Zij is de hele middag bezig geweest om diverse mensen de techniek aan te leren en ze aan te takel te laten hangen om zelf te ervaren hoe zo’n voetbondage aanvoelt.

      

 

Verder hadden we deze dag ook pipi, die er van geniet om mensen te pleasen en te laten teasen. In overleg met Mrs. Marsha had “zij” een pamplet op haar kleding waarin mensen werden uitgenodigd om haar te teasen of zich te laten pleasen. Om te pleasen liet Mrs. Marsha pipi een erotische dans uitvoeren bij de paal in de speelgrot. Pipi deed “haar” best maar echt geweldig zag het er niet uit, waardoor Mrs. Marsha zich genoodzaakt voelde even wat voor te doen 🙂

Pipi heeft de rest van de dag een heerlijke bondage gehad, waar “zij” bijna de hele dag in is blijven lopen, heeft ook een voetbondage ervaren maar heeft zich ook heel dienstbaar opgesteld en mensen voorzien van drankjes/hapjes en de door “haar” meegebrachte slagroomsoesjes.

Doordat het behoorlijk warm buiten was was het niet zo druk bij PP waardoor de mensen heerlijk de ruimte hadden om in de “grot” met de bullwhips aan de gang te kunnen. Maar natuurlijk werden er allerlei sessies gedaan, van bondage tot mes, van zwepen tot massage er was weer genoeg te zien en te beleven. Trouwens de grot had een zeer aangename temperatuur van rond de 24 graden, lang leve de airco.

Volgende maand is er geen specifiek thema, bij mooi weer lekker buitenspelen en anders lekker binnen spelen 🙂

In Juli is het T&P team niet aanwezig in PP maar PP is natuurlijk wel gewoon open.

Tot de volgende keer

Marsha

 

Verslagen T&P 25 maart 2018

Try and play zondag 25 maart 2018, door de ogen van een minder ervaren sub

Geheel onverwachts ben ik hiernaartoe kunnen gaan. Verrekte spannend voor me, want het was pas de tweede keer dat ik naar een dergelijk event ging. Gelukkig kon ik met een ontzetten lief mens vanuit Den Bosch meerijden naar Lelystad. Dus had ik alle tijd om te praten, vragen te stellen over van alles en nog wat. Ook over de Party Players, de club waar Try and Play de thuisbasis heeft. Over de club kom ik later terug.

Onderweg nog even wat gedronken en daar hebben we mensen van de organisatie getroffen en daar ook gezellig mee gepraat.

Rond 13.00 uur arriveren we bij de club. Op mij kwam het over dat die echt zowat in het centrum van Lelystad stond. Het eerste wat me opviel en daar moest ik hartelijk om lachen was de spreuk: “Fucktor et emergo.” Mooie pikante verwijzing naar “Luctor et emergo.” Maar we weten allemaal dat BDSM al dan niet met seks erbij zeker een ‘strijd’ kan zijn van waaruit je weer naar boven moet. Hahaha.

Binnen gekomen was mijn verwondering (toen had ik nog niet alles gezien) hoe groot en prettig ingericht de club is. Maar even geen tijd om alles meteen te bekijken eerst moest alles klaargezet worden. Dus de auto leeggehaald, geholpen met de opzetten van de artiest die mensen ging schetsen en her en der wat kleine hand- en spandiensten verleend.

Om 14.00 uur ging de deur voor de gasten open. Daarvoor, vond ik, moest ik van mezelf iets anders aan doen. Uiteraard iets waarin ik mij prettig zou voelen. Zo gezegd zo gedaan.

In een mum van tijd waren er veel gasten. Er waren ook vanillamensen (nu weet ik niet of ze echt naar vanille smaken hoor ;)) maar het merendeel waren toch mensen die BDSM een zeer warm hart toe dragen. Mensen in allerlei soorten, maten en allemaal hadden ze goede energie bij zich.

Op mijn gemak heb ik een poos naar het schetsen van Kunstenaar Petri zitten kijken. Zelf ben ik iemand die de spreekwoordelijke kat uit de boom kijkt.

Op enig moment kreeg ik aanspraak van een redelijk jonge man. We hebben wat zitten praten en hij vertelde waarom hij daar was en over hoe de club reilt en zeilt. Op mijn vraag om een rondleiding heeft hij die gegeven. Toen zag ik pas hoe groot de club is. Kan me voorstellen dat als je daar voor het eerst bent je verdwaalt.

Blijkbaar had de man andere plannen met me, dan ik met hem. Dus ik heb hem volgens de ‘regels’ laten merken dat…

Uiteindelijk ben ik gaan rondlopen om eens alles in me op te nemen. Er werd mooie kleding verkocht door Extase  , er was een stand met allemaal mooie BDSM-spullen van Nelliez . Collars, zwepen en dergelijke zaken, voor mooie prijzen

Ook werd er gespeeld en ook daar heb ik naar staan kijken. Heb veel gezien waarvan ik denk dat wil ik ook gaan ervaren, maar daar was het mijn tijd nog niet voor.

Maar ik heb prachtige bondages gezien. Waterbondages, suspensies, ‘gewone’ (tussenaanhalingstekens omdat ik vind dat elke bondage uniek en prachtig is). Blijft mooi om naar te kijken. Nog mooier is natuurlijk om er zelf een te ondergaan. Is ook gebeurd. Was een prachtige en ook emotionele ervaring voor me. De details houd ik voor mezelf, maar ik zit (nu op dinsdag) nog na te genieten.

Naast de bondages heb ik ook prachtige spanking- en zweepsessie gezien. Zoals ik al zei… dat wil ik ook gaan ervaren.

Nu iets algemeners…

De dames aan de bar waren zeer professioneel en dus erg snel met iedereen van drinken te voorzien. Men kwam ook rond met hapjes, want de keuken ging pas later open, heerlijk om af en toe iets te snaaien. Ook was er drop… jammie.

Regelmatig werden de wc’s schoongemaakt. Helemaal top dus. Leuke algemene ruimtes en een prima keuken.

Ik heb  salades gegeten en die waren heerlijk. Vers, goed van smaak en het doet de mens goed om even iets te kunnen eten.

Ik heb een prima middag/avond gehad. Voor mij is dit, wellicht voor andere beginnende mensen, een prima event om kennis te maken met verschillende aspecten (natuurlijk niet allemaal want dan heb je aan een week nog niet genoeg) binnen de BDSM.

Nu ga ik eindigen anders wordt het wel erg lang. Dus…

Organisatie bedankt voor deze fijne, middag waarbij ik kon ervaren dat ik mag zijn wie ik ben. But last but not least de club zelf en alle lieve, leuke en warme mensen.

I’ll be back.

Sub R

************************************************************************

Try & Play zondag 25 april 2018 Place du T&P

Het was weer de 4e zondag van de maand en dus ging ik naar Party Players in Lelystad. Een middag en avond vol gezellige mensen, leuke gesprekken en spannende spelscenes om te zien.

Al snel na 14.00 uur stroomden vele gasten binnen. Sommige sjouwend met tassen en koffers vol ‘speelattributen’ anderen met heel weinig.

In de bar was een ruimte ingericht voor karikatuur tekenen door Petri, bodypaint, door Miserunt en in de kelder voor een fotoshoot van -Sub_Rosa-, er werd druk gebruik van gemaakt. Ik heb diverse mooie portretten voorbij zien komen en verrassende decoraties op lichaamsdelen van gasten.

In de grot was een stand van Nelliesz met kleding en zwepen. Ook daar was het een komen en gaan.

In de grot werd al gauw weer gespeeld, diverse bondages, suspensions en zwepensessies. Drie heren op een rij voor de muziekbalie, één voor één werden ze door hun respectievelijke Dominanten ‘bespeeld’. Een sub werd vastgezet en kreeg een cane-en zwepen sessie. Nadat ze bijgekomen was bij de Dominant, mocht ze dienstbaar zijn. Gedienstig haalde ze drankjes en leverde ze af bij de diverse gasten.

Al gauw was het tijd om wat te eten, het was lekker, ruime keuze en goed verzorgd!

Na een kop koffie en een gezellig gesprek met een aantal mensen, ben ik in de grot gaan kijken.

Een van de teamleden werd tegen de paal op het podium gezet. Op een krukje staand en geblinddoekt werd ze omwikkeld met folie. Nadat het krukje weg was gehaald, hing ze vastgeplakt als een mummie in het ‘luchtledige’. Mooi om te zien en vast erg lekker.

Al gauw was het tijd om op te ruimen. Het was een gezellige dag en we zijn blij met de gastvrijheid en uitgebreide faciliteiten die Party Players beschikbaar stelt. Volgende maand is er weer een Try & Play dan op 22 april. Komen jullie ook weer?

Coco_sub

Verslag T&P 25-02-2018

Hospital T&P 25-02-2018

Deze middag stond in het teken van het doktersspel onder leiding van Zuster Engel en haar team. In de speel grot was een deel ingericht als wachtkamer en praktijkruimte van Zuster Engel en even na drie uur namen er verschillende patiënten plaats in de wachtkamer.

Eén voor één werden de patiënten aan een onderzoek blootgesteld, soms gelijkend op een “normaal” doktersbezoek en soms met een beetje meer 🙂

    

Helaas ging de fist demo niet door omdat het “slachtoffer” niet was gekomen.

Zelf heb ik me deze dag prima vermaakt, eerst mee gespeeld met een slaaf die van stevige CBT houd, daarna een dame een prikkelsessie mogen geven en als laatste een lesje hoe gebruik ik zwepen. Juist deze afwisseling maakt dat ik me fijn voel op de T&P feestjes en ben blij met het vertrouwen wat mensen dan in mij stellen.

Helaas zal ik er in maart niet zijn maar in April ben ik er zeker weer en hoop dan ook weer met verschillende mensen op verschillende niveau’s BDSM te kunnen beleven.

Mrs. Marsha

BDSM and more…