T&P 23-02-2020

Het verslag gaat nog volgen maar plaats hier alvast met trots wat reacties die wij hebben ontvangen:

Beste mensen,
Wederom bedankt voor het mogelijk maken van een mooie dag met vele bijzondere ervaringen.
We waren benieuwd of de positieve ervaringen van de eerste keer bevestigd konden worden, maar onze verwachtingen zijn meer dan overtroffen!
We kijken nu al uit naar de volgende keer T&P.
Groetjes, J en R

Vandaag 23/2 voor het eerst naar een echt BDSM feest geweest en wat voor een feest. Veel dank voor deze mooie verkenning, we komen graag nog eens terug.

P en A

En dan nu het verslag 🙂

Verslag van een cane goede zondag!

Het team is klaar om de deur te openen.
Mr_in_Disguise neemt zijn positie in de bij de deur om de gasten te verwelkomen.
De eerste gast is PoseidonNL omdat hij samen met mij de demonstratie doet.
We stemmen nog even af wie wat vertelt en lezen samen het spiekbriefje na.
Langzaam druppelen de eerste bezoekers binnen. Om drie uur opent Amras de middag met een kleine toespraak en kondigt onze demo aan, nog een kwartiertje wachten.
Zenuwachtig? Nee joh ben je mal

Met de microfoon als ondersteuning begin ik mijn verhaal over de oorsprong van de cane. Rotan, strafmiddel, vorm en ook dat het helaas nog steeds gebruikt wordt als strafmiddel terwijl het in onze hobby echt niet als straf gezien wordt.
Ik vertel over verschillende materialen en hun onderhoud (makkelijk alles wat glad is kun je met een doekje dettol of alcohol goed reinigen/ontsmetten)


Ik vond het belangrijk om nog eens te benadrukken dat communiceren ook hier een sleutelwoord blijkt te zijn.


PoseidonNL vertelde wat meer over de plaatsing van de cane’s de slagreacties naar aanleiding van de verschillende materialen en diktes en dat een langere cane een mooie slag (stuiter) maakt maar minder goed te richten is.
Een kortere cane kun je beter richten en de slag wat fermer toedienen. Om dit allemaal te kunnen laten zien werd er een vrijwilliger gevraagd, gelukkig stapte Silke-sub69 naar voren, dank je wel lieve dame voor het lenen van je billen 😉


Ook werd er nog wat aandacht aan de soort afdrukken die de cane achter laat besteed en de aftercare zoals het insmeren van de plekken maar hier komt hij weer vooral ook de communicatie achteraf en daarmee bedoel ik niet enkel het eerste uur erna maar ook de dagen erna even praten met elkaar wat leuk was wat minder en hoe gaat het met je mentaal en fysiek.
Na de demonstratie lagen de canes op het bed te wachten om gebruikt te worden, onder de vele toeschouwers waren geïnteresseerden die er lustig op los oefende, kijk en dat is nu leuk om te zien. Het was fantastisch om te zien dat we vele van jullie konden boeien met onze informatie.
Dank jullie wel!

En verder,

Zo de kop was eraf nu kon ik zelf ook gaan genieten met alle mensen die ik ken en mensen die graag wat meer informatie over BDSM wilden hebben. Leuk om te zien dat er zoveel jonge mensen aanwezig waren, de jeugd heeft de toekomst en is zeker ook in deze club en bij ons welkom.
Halverwege de middag zag ik pas hoe lekker druk het was, de mensen vermaakten zich in de grot, de bar, en in de kamers. Een rondje door de tent maakte het zichtbaar er werd weer druk gespeeld overal door de club heen.
Prachtige suspensions heb ik gezien met en zonder zwepen spel eraan verbonden. Gefascineerd heb ik gekeken naar een dame die in de touwen hing en waarbij haar dominant haar middels een bullwhip op haar bovenbeen en billen bespeelde, zeer intens!
Ook de team leden zijn druk in de weer om wensen/ervaringen van bezoekers mogelijk te maken, en af en toe maken we tijd om ook met elkaar een spel te spelen. Zo was Amras druk bezig met een zweep om het middel van zijn AnnaHera.
En doken andere teamleden de kelder in, voor degene die dat niet weten, naast de bar zit een trapje naar beneden naar “de kelder”, daar staat een schavot een massagetafel en hangt een sling voor menig spannend spel.
Omdat een lieve vriend van mij s ’morgens al aan het graven was besloot ik dat het tijd was om zelf een spel met hem te gaan spelen.
Hop uit de kleren en ga maar staan, strelend met een flogger de huid opwarmen, uitdagend met zijn billen dan ook die even opwarmen met een cane.
Het lachen vergaat hem snel als ik met mijn vingers (nagels) zijn tepels bewerk, door naar de bullwhip van langzaam naar snel wrap ik het leer om zijn middel.
Het is bijna tijd voor het toetje, dat geef ik hem graag, wrappen met de zware Rus.
Het is goed voor nu, de emotie mag er zijn. We nemen samen plaats op het bed en wisselen wat energie uit en praten even na.

Ondertussen is het etenstijd en wat hebben de koks ontzettend hun best gedaan! Er staan prachtig opgemaakte schalen met verschillende salades. Er zijn lekkere warme gerechten variërend van een stamppot tot Oosterse Mie en babi pangang, suddervlees en gebakken gekruide aardappels. Jammie hulde voor de keukenbrigade!!
In de bar worden jullie door de dames van PartyPlayers goed verzorgd met drankjes.
En als je het geluk had om op het juiste moment in de bar te zijn, kon je genieten van een prachtige dame die aan de paal haar danskunsten vertoonde.

In de grot werd het na het eten druk met lange zwepen, meerdere stellen tegelijk maar ook meerdere zwepen op 1 persoon. Stevige spellen met veel uitbundige kreten gaven hier menig bezoeker een hoop plezier.
De gekleurde foto’s zie je veelvuldig op fetlife verschijnen. En sommige van die foto’s zijn gemaakt door onze huis fotografe Sub Rosa die altijd bereid is om een prachtige actiefoto te maken of een gezellig portret van jullie. Spreek haar gerust aan en schroom niet te vragen om je spel vast te laten leggen.
De tijd vliegt voor en de eerste mensen gingen zich opmaken voor de terugreis. Ik weet dat als de avond valt mijn tijd voor spelen gekomen is.
Dit keer een speciaal spel met mijn eigen dominant en met PoseidonNL. Zoekend naar de juiste vibe en de twee verschillende energieën van de heren aan te voelen kwam ik al snel in de rollercoaster van emoties. Het spel ging dieper en dieper en mijn energie explodeerde bijna in mijn lijf.
Wat was het gaaf!

De dag is voorbij, veel mensen gezien, veel mensen gesproken maar vooral vaak gezien en gehoord dat iedereen het naar zijn zin heeft gehad.
Tot de volgende keer!
Liefs,
Rose_in_disguise

Een paar weken geleden ben in door de organisatie van Try & Play benaderd of ik een keer een workshop caning zou willen geven.

Mijn voorliefde voor canes was opgevallen en men was benieuwd naar mijn ervaringen en assortiment.Aangezien ik graag les en uitleg geef en T&P voelt als mijn thuishaven heb ik hier niet lang over na hoeven denken.

rose_in_disguise heeft mij geholpen door de benodigde informatie op papier te zetten en samen hebben wij de workshop doorgesproken en uiteindelijk gegeven.

Het was geweldig en een beetje overweldigend om te zien hoeveel mensen kwamen om naar ons te luisteren en te kijken.

Met de hulp van een lieftallige dame (bedankt silke-sub69 !) uit het publiek die haar billen ter beschikking wilde stellen hebben we wat kunnen vertellen over veiligheid en aandachtspunten en mijn ervaringen met het slaan met een cane.

Naderhand nog aan diverse mensen een korte een-op-een uitleg mogen geven.

Try and Play; bedankt voor het vertrouwen en het geven van het podium.

Alle bezoekers bedankt voor jullie aandacht en positieve reacties en feedback

en vooral rose_in_disguise bedankt voor je hulp en het zijn van mijn partner in deze

Met vriendelijke groeten,

PoseidonNL

En verder werd er nog een verjaardag gevierd waarbij de jarige een levend toetjes buffet was

En zagen we in het zwembad een zeer kunstige ballon bondage uitgevoerd worden.