Juli 2021

Afgelopen zondag was het – gelukkig – weer zover, wie komen er net als vorige maand weer langs om gezellig bij/met ons te spelen? Maar nog spannender, welke nieuwe mensen mogen wij begroeten en de eerste stapjes in de BDSM laten ervaren?

Bij PartyPlayers aangekomen worden gauw de voorbereidingen gedaan, spullen op de juiste plek zetten, muziek regelen, airco aan…. Het is zomer en lekker weer. Het feestje kan beginnen.

Om 2 uur druppelen de eerste bezoekers binnen.

Op diverse plekken wordt er in de Grot druk gespeeld, ervaringen met touw comfortabel op de rug hangend en genietend van een spetterend seksueel spel of hangend met het gezicht naar beneden en de armen op de rug, comfortabel of toch niet(?)

Er zijn inderdaad mensen die het allemaal nog spannend vinden en hun ogen uitkijken. Zij worden op hun gemak gesteld door diverse teamleden en laten zich (ver)leiden tot een fysieke kennismaking met touw/floggers en zwepen. Ontroerd door de impact van deze ervaring wordt er door teamleden ook aandacht besteed aan de belangrijke aftercare. Wij kunnen het niet vaak genoeg benadrukken dat de zorg voor elkaar na een (impact) spel zeer belangrijk en waardevol is, het zal het gevoel begeleiden naar een plek waar het omgezet kan worden naar een ervaring en een waardevolle herinnering.

Er waren ook weer verschillende zweep spellen te zien, één op één maar ook en soms met een extra dominant die op verzoek meespeelt vormen een ritmisch geheel.

Een prachtige dame en heer vormen samen een dansritueel uit, zichtbaar gaan ze in elkaar op als er een kleine hapering in de muziek is wordt dat snel door een van de teamleden weer herstelt, het spel kreeg een vervolg.

Een dominant die het toeliet dat een aantal onderdanige dames zijn lichaam mochten gebruiken als oefenmateriaal om zo te ontdekken wat dominantie met hen deed. Voor de heer in kwestie was het een spontane actie en kon hij op veel aandacht van de dames rekenen, wie had nu eigenlijk wie onder controle?

Verder waren en 2 verjaardagen te vieren. Onze Sub-Rosa en vaste bezoeker Silke-Sub werden door ons verwend met zwepen en floggers 😉 De spreekwoordelijke verjaardag slingers zijn op hun lichaam getekend.

Omdat het lekker weer was werd er veel gebruik gemaakt van de lounge bedden en de binnenplaats. Aan het eind van de middag zo tegen etenstijd spoedde iedereen zich naar de keuken voor een lekkere maaltijd die zorgvuldig door het keukenteam klaargezet was. Vlees grillen op de nieuwe plaat of wat lekkers uit de verwarmde schalen, het ging allemaal op! Gelukkig weet het keukenteam dat wij door het beoefenen van onze hobby veel kunnen eten 😉 Hier werd goed op ingespeeld door de hele dag rond te gaan met schalen vol lekkere hapjes zowel koud als warm.

In de bar was het wisselend rustig/druk, ons feestje is natuurlijk in de grot maar ook in de kamers en in de kelder (die overigens prachtig verbouwd is) werd er druk gespeeld.

S ’avonds zo rond de klok van acht keerden de gasten zich huiswaarts met hopelijk net zoals ik een glimlach van oor tot oor en een hoop leuke beelden om over te dromen.

Tot volgende maand!