Try and Play 22-08-2021

Eindelijk na een hele lange tijd weer een Try and Play party voor mij. Het was even de vraag of het ging lukken want met een Frozen Shoulder ben je toch behoorlijk beperkt maar gelukkig werkt mijn mond nog goed 🙂

Eerst maar even een excuus, dit keer geen foto’s, onze vast fotografe is met vakantie en ik was mijn fototoestel vergeten. Volgende keer gaat dat goed komen.

Dan de party zelf. Men stond al in de rij voor de deur dus er was al vrij snel een redelijk aantal mensen aanwezig in de grot. Eerst leek het weer even een gezellig klets café, mensen die elkaar begroeten en even bijkletsen over de wat er allemaal was gebeurt de afgelopen tijd. Maar al snel werd een eerste dame in de touwtjes gebonden en dan zie je vanzelf dat de anderen ook langzamerhand in “spel” modus komen.

Zelf werd ik al vrij snel aangesproken door t. een heer die jaren terug veel BDSM beleefde met zijn Mrs maar toen die relatie beëindigde eigenlijk er niets meer mee gedaan had. Een tijdje met hem staan kletsen over wat hem dan aantrok in de BDSM maar daar bleef hij toch wel een beetje vaag, dus toen de vraag gesteld wat zijn de 5 leukste/lekkerste dingen die je Mrs vroeger met je deed. Nou als eerste kwam daar tepelwerk als antwoord en laat dat nu iets zijn wat ik erg leuk vind. Dus hup T-shirt omhoog en mijn vingers om die tepels. Een beetje knijpen, kneden, strelen, trekken enz. en daarbij zag ik goede reacties van zijn kant maar helaas merkte ik ook dat mijn arm er toch wel wat moeite mee had. Maar gelukkig dan loopt Rose in Disquise langs en van haar weet ik dat zij het ook leuk vind om met tepels bezig te zijn. Nou die nam mijn plekje graag over 🙂 Zij ging lekker met hem aan de gang en op een gegeven moment kwam er ook nog een zweep aan te pas. Toen ik later nog even bij hun ging kijken zag ik dat t. best wel emotioneel was, het was voor hem een super ervaring en iets waar hij, volgens eigen zeggen, nog wel langer van zou genieten. Hieronder lees je een deel van de email die wij als team van t. hebben ontvangen:

Geacht team,

Mijn grootste wens is om nog een keer te proeven van een SM-sessie. Deze wens is eigenlijk gegroeid in de nare periode van de Corona, en nu ben ik gevaccineerd en durf ik de straat weer een beetje op.

Ik ben heel goed opgevangen en een rondleiding gekregen door wat in eerste instantie een doolhof leek.

Na een gesprek met Meesteres Marsha kwamen we tot een spel, liever gezegd een sessie, waarbij de pijngrens van mijn tepels op de proef werd gesteld. Dit werd later door haar vriendin Rose overgenomen, die zelf voorstelde om ook een flogger uit te proberen.

Ik ben beide dames heel dankbaar voor datgene wat ik van hun heb mogen ontvangen, dit is waar ik naar verlangd had. De pijn met liefde gegeven en gecontroleerd, het heeft mij zeer geëmotioneerd. 

Ik ben om 19.00 uur naar huis vertrokken omdat het een hevige regenval was en ik ´s avonds in het donker niet graag wil rijden. Daarom heb ik niet even gedag kunnen zeggen en hen nogmaals bedanken voor de sessie, die aardig wat losmaakte bij mij.

Ik wilde dit toch nog even duidelijk maken, zeker omdat ik nog steeds de fysieke en psychische gevoelens heb .

met vriendelijke groet

Met dit soort berichten/email zijn wij als team erg blij, dit is waar wij het voor doen en is het fijn om te lezen dat de gasten dat ook waarderen.

Natuurlijk werd er de rest van de dag weer veel met touwtjes gespeeld, geslagen met zwepen enz. Maar ook een dame die door haar D in het zwembad regelmatig kopje onder werd geduwd. Dat is het leuke van Try and Play er gebeurt van alles, er is genoeg te zien en als je het niet aantrekkelijk vind kijk je gewoon een andere kant op waar wel iets gebeurt wat je aanspreekt.

En ja dan loopt er soms ook een verdwaalde swinger tussendoor die het “nog” niet helemaal snapt hoe het in “ons wereldje” werkt. Vaak kan je door een gesprek veel duidelijk maken maar soms wil het kwartje echt niet vallen zoals mij gebeurde met een heer die maar wilde dat ik met hem knuffelde. Uit eindelijk hem maar verteld dat we soms best wel knuffelen maar dat het vaak gepaard gaat met pijn elementen en tsja dat trok hem dan toch niet aan 🙂

Verder wil ik het Party Players team bedanken voor het vele werk wat ze verzetten, de hele dag zie je hun glazen halen, de wasmanden leggen en met lekkere hapje rondgaan. Helemaal super.

Wat ik ook prettig vond was dat er op diverse plaatsen pompjes hingen waar je even snel je handen kan reinigen.

Franklin, ook een Try and Play team lid, deed een aantal rondleidingen en vertelde me dat er veel verbeterd was in het pand, o.a. de kelder was erg opgeknapt en ook beter verlicht. Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat ik vaak niet verder kom dan de grot, dus over de rest van het pand kan ik niet echt veel vertellen.

O ja fijn dat er op het buitenterras een deel een overkapping had zodat de rokers zelfs in de regen droog van hun peukkie konden genieten.

Nou dat was het wel weer voor deze keer op naar de volgende die 26 september zal plaats vinden.

Groetjes Marsha