Verslag party 26-09-2021

Zondag 26 september; bijna een gedenkwaardige dag. Bijna? Nou, eigenlijk best wel gedenkwaardig.

Try and Play, onze avond in Lelystad was heerlijk, eigenlijk HEERLIJK in echte hoofdletters.

De dag begint voor ons teamleden al vroeg want we moeten op tijd aanwezig zijn voor de spullen op te zetten, alles te controleren, afspraken te maken en te checken. Als vrijwilligers zijn we toch best professioneel bezig.

Dan komen de eerste gasten binnen. Verwelkomt door ons team. Dat persoonlijke welkom vinden we belangrijk en we merken dat de gasten dat ook fijn vinden. Gewoon weer even persoonlijke belangstelling voor elkaar, nieuwe mensen even de weg wijzen.

Vanwege het mooie weer, gaan de meeste gasten toch eerst even naar buiten. In de grot is het nog rustig. Voor mij, Amras, iets te rustig. Ik wil graag even iedereen van harte welkom heten, een paar kleine mededelingen vertellen zoals waar mensen lekker ongestoord kunnen spelen, babbelen, roken (tja, er zijn er nog steeds die dat doen maar Stoptober nadert. Hint), even de winkel van AJ Zwepen in de belangstelling zetten. Maar ja, als er op dat moment weinig gasten zijn?

Dan maar gewoon beginnen met spel.

En alsof er een knop omgedraaid is, komen er ineens gasten bij. Om te kijken en om te gaan spelen en ineens is de grot vol.

En hoe! Ik heb de ladder in gebruik, ik zie ondertussen anderen met touw in de weer, er wordt ook gekletst. Het wordt levendig, zeg maar.

Amras en Lady_J_1977

Heel plezierig vonden we de aanwezigheid van diverse jongere gasten! Wat ongelofelijk fijn dat ze ons hebben weten te vinden. Ik heb genoten van Malinqa die bij haar meisjes de leukste plekjes wist te vinden en daarvan daags daarna toch echt een massage nodig gehad zal hebben. Ik heb even gecheckt en jawel, ze voelde iedere spier. Maar genoten dat ze heeft! Prachtig toch? Ik hoop oprecht dat er meer jongeren gaan komen. Wij kunnen ze een mooie gezellige maar bovenal veilige omgeving bieden.

Gasten die voor het eerst kwamen en zich uitermate goed hebben geamuseerd. Een sub die aandacht vroeg en kreeg! Eerst kon ze nog gewoon staan, daarna zocht ze steun tegen een paal maar al gauw lag ze op de grond. Ze heeft het werkelijk fantastisch gehad, getuige haar verhaal op Fetlife.

We hebben iemand gehad die toestemming vroeg en kreeg voor een speciale spankingbank neer te kunnen zetten. Nou, die is heerlijk vaak gebruikt hoor!

Floggers, zwepen zijn als vanouds weer uit het vet gehaald om het zo maar eens te zeggen en op een mooie manier gebruikt. Ik leer altijd weer van anderen wat dat betreft: hoe gaan ze om met de bull, hoe houden ze die precies vast, hoe bewegen ze? Altijd weer leerzaam.

Ik heb aandachtig gekeken naar een grote man die eerst zijn model prachtig bondeerde om haar daarna te verwennen met allerlei floggers en zwepen. Wat een mooi spel! Ze waren zo mooi in verbinding met elkaar, genoten van elkaar. Daar krijg je gewoon weer de kriebels van hoor.

Foto’s zijn trouwens tussendoor met toestemming gemaakt en kunnen altijd opgevraagd worden.

We zijn zo’n beetje gewend dat de avond na het eten een beetje rustiger wordt, het eten moet wat zakken dan blijkbaar. Niet zo op deze avond! Het bleef lekker doorgaan! Zelfs toen wij als team klaar waren op deze avond, ik de ladder weg had gehaald, bleef het aangenaam druk in de grot.

Er valt nog veel meer te vertellen maar ik kom dan echt “papier” te kort. Ik weet wel en kan gerust zeggen: het was toch best een gedenkwaardige dag.

Ik hoop de volgende keer iedereen weer te zien. Enne, volgende maand is het Halloween. Niet precies op onze zondag maar we nemen een kleine voorsprong met wat stekeligheden.

Tot ziens, tot Try and Play! Amras