Try and Play 24-10-2021

T & P 24-10-2021

Dit maal hadden wij als thema naalden. Ons teamlid AndereHan deed de demo met veel uitleg waarop te letten, hoe je de naaldjes zet enz. Er was best veel belangstelling hoewel je ook zag dat een aantal mensen het toch wel eng vonden en na even gekeken hebben toch maar weg liepen.
Ach ja ieder zijn ding en er is gelukkig genoeg ruimte dat je niet hoeft te kijken 🙂
Dank aan Silke-sub69 dat zij het demo model wilde zijn.

Hieronder een weergave van de Demo door Amras:

Afgelopen Try and Play hebben we onder de deskundige begeleiding van Andre Han een demo gehad over het gebruik van naalden, injectienaalden wel te verstaan.

Ons model Silke had zich hier voor opgegeven en lag bereidwillig klaar zonder eigenlijk te weten hoe dit alles aan zou voelen. Zou het zeer doen, zou ze het vol houden, code roepen om het te laten stoppen?

Niets van dit alles, echter! Heel kranig sloeg ze zich er door. Althans dat vind ik dan want voor mezelf zou ik dit niet zien zitten hoor. Maar ze lag er heel ontspannen bij. De eerste naalden rechtop in haar rechterbil  voelde ze bijna niet eens. Daarna werden twee rijen naalden gezet op haar rug, eentje links, eentje rechts. Met uitleg erbij waarom op die manier. Het scheelt hoe je ze moet zetten.

Daarna werden de naalden verbonden met elkaar door heel creatief gebruik te maken van rood lint. Het zag er heel mooi uit! 

Op haar linkerbil werd nog even een genotsknoopje gemaakt. Tja, het is maar voor wie dat geldt dan, hè.  Het bestaat uit diverse naalden die steeds onder elkaar in de huid worden gestoken zodat je uiteindelijk in een kleine cirkel best een hoop naalden hebt, dus echt onder elkaar door, waardoor er in het midden een kleine omhoog geduwd stukje huid ligt. Als je daar dan vervolgens op drukt, voel je ook echt alle metaal daaronder zitten. Heel apart!

Voor de ietwat  sadistisch ingelegden onder ons: met dat knopje “spelen” geeft zeer zeker wat reactie. 

De reactie van ons dappere model? “Ach, ik vond het allemaal prima, hoor.” Ondergetekende moest toch even verrast kijken naar haar.

Na deze geslaagde demo werden nog een tweetal dames voorzien. De eerste vond het geweldig en dat was te merken!

De tweede wilde haar angst voor naalden onder ogen zien. Bijzonder knap en lovenswaardig dat ze haar angst opzij kon zetten en de naalden kon verdragen. Prachtig om dit te mogen aanschouwen.

Rest mij om toch ieder die hiermee wil gaan beginnen, echt aan te raden zich onder deskundige begeleiding dit aan te leren en niet te gaan hobbyen! 

Amras.

Ook was er de stand van WimSweetMadness met deze keer zwepen, voorbinders, boeien e.d. Waarschijnlijk komen zij in februari weer en dan word er ook de leren kleding meegenomen.

Wij, als team, kregen 2 emailtje met heel verschillende reacties op deze party die je hieronder kunt lezen.

Mijn Eerste Keer

Op zondagmiddag 24 oktober 2021 bezocht ik voor de eerste keer een party van Try and Play in Lelystad. Mijn allereerst BDSM of Fetish party ooit. En gelijk bij de ingang al bleek een Try and Play party een hele goede manier om met deze wereld kennis te maken.

Om twee uur stond er al een rij bij de ingang en iedereen werd welkom geheten door een lid van het Try&Play Team. Annahera stond bij de deur en stelde mij als nieuweling onmiddellijk op mijn gemak. Na het omkleden in mijn gloednieuwe fetish shirt en short liep ik rose_in_disguise tegen het lijf die mij globaal wegwijs maakte in Club Party Players. Een rondleiding door franklinMM met een bezoek aan de kelder volgde later. Mrs. Marsha en -Sub_Rosa- van het Team maakten de eerste kennismaking compleet.

Rond drie uur volgde een demonstratie van werken met naalden door AndereHan. Met uitleg en nadruk op hygiënisch werken.
Vrijwilliger Silke onderging de vuurproef een stuk beter dan de toeschouwers. Het leek wel of met elke naald in haar
rug het aantal toeschouwers met één verminderde. Kijken doet blijkbaar meer pijn dan ondergaan.
Volhouders zagen uiteindelijk een prachtig korset met rood lint ontstaan op de rug van Silke en een ‘pijnknoop’ op
haar bil. Een applaus voor Andere Han, maar een nog veel groter applaus voor Silke sloten de demonstratie af.

En toen was het tijd voor de fotoshoot. Als nieuweling had ik nog geen foto’s voor mijn profiel op Fetlife en -Sub_Rosa- was bereid om onder toeziend oog van Mrs. Marsha een paar actiefoto’s van mij te maken. rose_in_disguise was bereid voor deze fotoshoot de rol van Dominant op zich te nemen. Het resultaat is te bewonderen op mijn profielpagina.
In niet meer dan een touwharnas gehuld was het daarna mijn taak bij de bar een glas water voor rose_in_disguise te halen.

Inmiddels was het druk geworden op de speelvloer in de grot. Prachtige touwbondages en sessies met zwepen, heel erg veel zwepen. Zo nu en dan werd het spel onderbroken voor het warme buffet dat vanaf half zes voor ons klaarstond.
Maar daarna ging het spel in deze en andere vormen nog de hele avond door.

Een ervaring rijker ben ik halverwege de avond huiswaarts gegaan. Zeker voor herhaling vatbaar. Niet in de laatste plaats dankzij het Team van Try&Play die mij echt een welkom gevoel van welkom hebben gegeven.

De volgende party is op 28 november 2021 met als thema Plug & Play waarin deze keer de dames met voorbinddildo hun
‘mannetje’ zullen staan. Ik kan niet wachten …

John Little

En de volgende reaktie was:

Beste vrijwilligers,
Gisteren geweest op de bdsm bijeenkomst. Dat was voor mij als alleenstaande uiterst teleurstellend.
Er waren heel veel stellen die ook nog eens elkaar kende van vorige bijeenkomsten. Dat zag ik aan het aantal kussen
wat her en der gegeven werd.
De stellen keken niet verder dan hun eigen partner.
Zelf heb ik een aantal keren iemand van Try and Play herkenbaar aan de bordjes aangesproken.
Ook om materialen te lenen of om te vragen naar een meesteres of meester Nu materialen werden niet uitgeleend.
Ik had wel een oudere dame gevonden maar die wilde niet haar eigen materialen gebruiken. Haar man maakte de materialen schoon.
Dan vroeg ik aan iemand van de organisatie die zou rondvragen of er iemand voor mij was. Zelf was ze switch maar
niet in de stemming. Niets meer gehoord.
Bij de VSSM waren altijd voldoende materialen aanwezig. Misschien een aandachtspunt.

De bijeenkomst leek meer op een praatgroep (veel zaten in het bar gedeelte) voor mij niet uitnodigend om nog een keer te komen.

Met vriendelijke groet

Wij als vrijwilligers doen ons best om het een ieder naar de zin te maken maar zoals jullie lezen lukt dat niet altijd.

Waar het eigenlijk op neer komt is, zoals één van onze teamleden opmerkte:

Wij hosten een feestje maar je moet zelf de slingers ophangen.

Goed dit over de afgelopen party, nu snode plannen bedenken voor de aankomende party met als thema Plug and Play. Of te wel voorbinders 🙂