Verslag Try and Play 27-03-2022

Op zaterdag nog op Fetlife gekeken hoeveel mensen op Going stonden: waren er niet zo veel als gehoopt. Dan ga je onderling appen hierover en je toch wat zorgen maken. We wisten dat er in het land diverse andere feesten werden georganiseerd. Waarschijnlijk wat inhalen van de afgelopen 2 jaar?

Maar dan toch zondag. Prachtig weer! Voor mij, Amras en Annahera, was het weer even geleden. De eerste keer dit jaar! Druppelsgewijs kwamen er gasten binnen die na het omkleden meteen van het zonnetje gingen genieten buiten. Daardoor in de grot maar weinig mensen te vinden. Twijfels bij mij wanneer ik officieel, ahum, de dag open. Dat doe ik graag natuurlijk maar dan is het wel leuk om wat gasten voor me te hebben. Dus dan maar eens kijken hoe dit op te lossen. Openen en zorgen dat men lekker gaat spelen.

Tja, dan zie je een lieve vriendin die vandaag een slaafje mee heeft genomen. Even fluisteren of ik hem mag lenen en jawel hoor. Heerlijk! Dus open ik buiten en vertel er maar meteen bij dat ik dit slaafje te leen heb en daarmee aan de gang ga. Dus, lieve mensen, kom mee en laten we spelen!

Waarmee ik het slaafje mee de grot in neem en die in een suspension hang. Er zijn inmiddels fijn wat gasten meegekomen en ik nodig nog wat vrienden uit om mee te doen om dit slaafje een ervaring te geven. De meesteres zit erbij en kijkt tevree. Nu ging het gerucht dat we iets met paaseitjes zouden doen. Eén van onze teamleden had al echte paaseitjes hier en daar neergezet maar mijn idee van paasei was iets anders, iets meer blijvends misschien? Beetje meer indrukmakend? Gevoeliger? Ja, dat zeker! Ik heb een heel mooi instrument waarmee je werkelijk hele mooie eieren kunt maken op billen. Prachtig om te zien! Als je het goed doet, zie je na slechts één tik een heel mooi ei opkomen.

Ik mag wel zeggen dat deze slaaf zijn “ontgroening” met verve heeft doorstaan. Chapeau! Waarmee ik zijn meesteres nogmaals hartelijk wil danken voor het uitlenen.

Statler en Waldorf: de twee bekende oude critici van de Muppets zaten erbij, keken er naar en hun mond viel open van verbazing! Deze keer geheel sprakeloos en dat wil wat zeggen.

Ondertussen zie ik dat er heel fijn diverse gasten aan het spelen zijn geslagen. Er wordt met verve geknoopt in het midden. Annahera heeft een sub aardig verwent met touw, niet alleen dat, hij kreeg het toch voor elkaar om meerdere keren de aandacht te krijgen van onze teamleden. Ik zie en hoor dat er diverse leuke slaginstrumenten worden gebruikt bij een aantal jongere dames. Ze mankeren echter niets aan hun stembanden.

Ineens is de grot vol met spelende en genietende gasten. Zo fijn om dat weer te zien en mee te maken!

Ik heb veel nieuwe mensen mogen spreken die ons wisten te vinden, jongeren die onze plek ook steeds meer weten te vinden en hun eigen spel spelen. Ik heb aardig wat complimenten mogen ontvangen over dat men zich bij ons veilig en vertrouwd voelen. Hoe heerlijk is dat om te horen!

Een dame uit het verre zuiden heb ik over een drempeltje kunnen trekken om iets te kunnen ervaren met floggers. Heel rustig, veel uitleg en dan komt het moment dat je iets gaat doen. Oei, dat was nog een dingetje! Zou niet iedereen naar haar kijken, wat zouden van haar vinden? Dan toch gerustgesteld, wat kleding verwijderd en de eerste keer op de billen wat laten voelen. Heel rustig, met aanhalen, strelen, zachte woordjes: ze vond het heel fijn! Zien we haar weer terug? Ik hoop van wel en ik denk het eigenlijk ook wel.

Ze was meegenomen door een vriendin die ook wel wat wilde voelen, niet hard of gemeen maar met gevoel, verbinding zocht ze. Uitkleden was voor haar geen probleem en na even tijd te nemen om elkaar aan te voelen, gaf ik haar strelend met wat floggers. Ze genoot daar zichtbaar van! Ze liet het helemaal in zich komen. Wat prachtig om te zien! Wat opwindend om dit mee te maken. Laat zich raden dat hier wel een gevolg op komt. We hebben heel fijn even kunnen praten met elkaar.

Dan komt er een zeer bekend persoon even bij me staan en vraagt met een speciale glimlach of ik ook wat tijd heb voor haar. Maar natuurlijk. Ik ben de beroerdste niet. Even later komt ook haar partner naar me toe met dezelfde vraag. Het is dringend dus! Nou, laten we maar in actie komen. Ze geniet met volle teugen. Hangend in de touwen, eerst een beetje wat lief spelen maar algauw met hulp van een vriend haar toch wat meer gegeven. Ze bleef zich maar inhouden. Tja, dat willen we natuurlijk niet. Mijn speciale spatel maar even erbij gehaald en haar bespeeld daarmee. Zelfs met nog een vriend erbij om een extra touw vast te houden zodat ik goed mijn gang kon gaan. Ze gaf een heerlijk tegenspel! Naderhand toch leuk om te horen dat ze me lief vond! Verderop in de avond trouwens nog een sessie zwepen gedaan samen met haar partner. Ah, mensen, heerlijk toch om dat weer voluit te kunnen doen!

Ondanks dat ik dus zelf erg druk ben geweest, heb ik wel kunnen zien dat er veel gespeelt werd in de grot. Prachtig om dat mee te mogen maken hoor. Zoveel mensen die aan het genieten zijn van hun eigen spel.

Een sub waarvan de tepels door medische nietjes onzichtbaar waren gemaakt trok bekijks. Ik kreeg diverse vragen daarover. Lieve mensen, storen in een spel is een doodzonde maar kom naar ons, de teamleden van Try, en meestal kunnen we je vragen beantwoorden. (Mocht je ons niet weten te vinden? We hebben oplichtende kleine bordjes op ons bevestigd. Kijk maar even. Naar het bordje dan hè .)

Bij deze heb ik op een geschikt moment kunnen vragen wat er aan de hand was. De Dom was blij dat het iemand opviel! Nou, zei ik, op valt echt wel op maar men durft even niet te vragen, vandaar dat ik het doe. Je zag zijn en haar gezicht oplichten! Even later werden de nietjes weer verwijderd en kon je haar volledige borsten bewonderen. Hun spel, hun gevoel, hun emotie en wat heerlijk dat dit kan en mag.

Ik zie ondertussen dat het een verhaal dreigt te gaan worden maar dat komt omdat ik zo enthousiast ben. Ik vind het gewoonweg weer zo fijn om voluit te kunnen spelen, mensen te kunnen ontvangen, begeleiden op hun eerste voorzichtige stapjes, spelen met gevorderden, het elkaar weer kunnen zien, voelen, ervaren…………..

Tja, het zal duidelijk zijn: ik heb het naar mijn zin gehad. Op naar de volgende keer en ik hoop iedereen weer te zien!

Vanuit het gezellige Zuiden achter mijn laptop groet ik iedereen op warme en respectvolle manier.

Amras.

Volgende party 24 april 2022