24-04-2022 Try and Play Party

Een impressie van een gezellig Try and Play feestje

Op zondag 24 april was het zover. Op tijd aanwezig in Party Players in Lelystad, onze thuisbasis voor gezellige events.

Iedereen was al druk bezig om de grot in orde te brengen, muziek apparatuur te testen en aan te sluiten, AJ Zwepen installeerde al hun mooie leren zwepen en om 2 uur gingen de deuren open. Dankzij het mooie weer was de buitenruimte bij het bad ook open en daar werd al snel gebruik van gemaakt. Mensen begroeten, de laatste belevenissen uitwisselen en met plezier vooruit kijken naar de middag. Al gauw was het gezellig druk.

Amras hield een ‘vraag en antwoord’ gesprek met AJ Zwepen over hun producten, het verschil tussen de zwepen en floggers, hoe te gebruiken en te onderhouden. Informatief en het gaf mensen de kans om dingen zelf te proberen.

Al gauw werd er gespeeld, de trap werd in beslag genomen, een dame wilde dat wel ervaren, van haar Dominant gehoord te hebben wat haar grenzen waren, van haar vernomen wat de stopwoorden waren. Vastbinden, kriebelen, beetje knijpen, tepelklemmen (ahh, au, maar dat was niet haar stopwoord), flogger gebruikt, heen en weer bewegen en toen omhoog. Toen werd het wat steviger, wat feller en scherper (hmm lekker…). Langzaam bouwde we het af en na een half uurtje nagenieten op het bed was ze weer geland.

Er werd veel gespeeld, gezweept met korte zwepen, lange bullwips, cains, geknoopt en zelfs iemand aan de voeten opgehangen, wat veel raakvlak oplevert om met een zweep te bewerken!

Mensen genoten, kletsen en delen ervaringen.

Weer een fijne dag, op naar de volgende op 22 mei met een demo folie.

Coco-sub