22-05-2022 Verslag Try and Play Party

Het was weer de 4e zondag van de maand dus tijd voor “ons” feestje. Het was heerlijk warm en zonnig weer wat voor onze gasten aanleiding was om de eerste tijd vooral buiten door te brengen bij het zwembad of het terras waardoor de grot in eerste instantie rustig bleef.

Één van onze gasten was jarig en om een uur of 3 werd er een lang zal zij leven gezongen door een aantal mensen en werden er heerlijke soesjes uitgedeeld aan de gasten door de jarige job. In overleg met haar Dominant werd zij om 4 uur vakkundig door een aantal mensen met folie aan de danspaal bevestigd en mooi ingepakt waarna een ieder, die dat wilde, zich met haar mocht bemoeien, onder het toezicht van haar Dominant en ze de gasten ook nog een een glaasje bubbels aanboden.

Vanaf dat moment werd er heerlijk gespeeld in de grot met zwepen, touwtjes, prikkel dingen enz.

Een heer die in bondage gezet was gaf aan zijn partner aan eerst een foto dan gaan we weer verder, dus ik maar snel een foto gemaakt van “superman” 🙂

Terwijl een andere heer in bondage door de D in het zwembad werd gegooid

De hele middag heb ik zelf niet gespeeld, ik heb nog steeds een frozen shoulder, maar met een aantal mensen leuke en goede gesprekken gevoerd. O.a. met een stel, beiden onderdanig, waarvan de dame onder handen genomen werd door hun Meneer terwijl ik met haar partner een gesprek voerde over hoe mooi het is dat je als stel het elkaar gunt om aan je behoefte te voldoen en plezier te maken met anderen zonder dat daar jaloezie bij komt kijken.

Ook met een ander stel een gesprek, wat iets lastiger verliep want de heer spraak Duits en dat is nu niet een taal die ik vloeiend spreek maar gelukkig was zijn dame bereid vertaal computer te spelen als we er even niet uitkwamen. Voor de man was dit zijn eerste keer dat hij een BDSM feestje bezocht en ze waren vooral aan het kijken wat er allemaal gebeurde en hoe de interactie tussen de diverse mensen was. Beiden zagen vooral dat er veel connectie tussen de spelers was, dat er heel erg goed naar elkaar gekeken werd en het veel liefde met b.v. pijnelementen was. Of, vooral hij, er meer mee zou willen was nog niet geheel duidelijk, maar mijn ervaring leert dat zo’n dag nog dagen na suddert in het hoofd en je dan pas een duidelijker beeld krijgt wat je er nu echt van vond.

En toen ineens kwamen er 2 dames die de jarige job op een stoel plaatsten en op het nummer You can leave your hat on een sensuele dans uitvoerden richting de jarige job. Maar alle gasten hebben er van mee genoten.

Heerlijk als onze gasten zich zo vrij voelen om dit gewoon te doen en dames het zag er mooi uit.

De rest van de avond werd er druk doorgespeeld in de grot ik denk zelfs tot het einde van de avond, maar dat heb ik niet meer meegekregen want rond half negen ben ik richting huis gegaan.

Zo dit was mijn verslagje van deze dag. Hoop jullie 26 juni weer tegen te komen. Tot dan

Marsha