Zondag 26 juni 2022

Dit keer had het team een demo hoofdbondage gepland. Rond de klok van 3 uur gingen een aantal leden van het team met een aantal vrijwilligers richting het danspodium in de grot. De mensen die de bondage zouden ondergaan gingen voor het podium zitten en de knopers gingen aan het werk. Hieronder wat plaatjes van dit gebeuren.

Zelf heb ik hier weinig van meegekregen want werd aangesproken door een “stel” waarvan de vrouw wel bekend was met ons wereldje maar de man niet. De dame vroeg mij hem te vertellen hoe het er op een speelfeest aan toe gaat. Dus verteld dat iedereen zijn eigen ding kan doen met inachtneming van “de regels” zoals daar o.a. zijn: Niet storen in een spel, niet aan iemand zitten zonder daar eerst toestemming voor te hebben gekregen, niet aan andermans materialen zitten, zeg maar de dingen die eigenlijk heel normaal zouden moeten zijn maar helaas niet altijd voor iedereen worden opgevolgd.

Daarna een beetje verteld wat wij als team binnen Party Players doen en dat wij het aanspreekpunt zijn als er iets gebeurt waarvan je denkt dit is niet goed, of als je iets wilt ervaren of uitleg wilt over dat wij daarvoor rondlopen.

Na deze “algemene” informatie werd het gesprek persoonlijker en bleek het stel buren van elkaar te zijn en geen speelpartners. Mooi dat dit kan.

Inmiddels werd er in de grot al druk gespeeld dus kon ik ook aan ze vragen wat hun indruk was van wat er zoal gebeurde en wat voor gevoel hun het gaf. Beiden gaven aan dat ze soms een soort opbouw misten in het spel maar dat ze over het algemeen de liefde en aandacht tussen de speelpartners zagen en dat ze dat zochten. Verder gaf hij aan dat hij er nu vooral was om indrukken op te doen, sfeer proeven e.d. maar dat hij zeker een volgende keer open staat voor een ervaring.

Eén van de momenten waar zij naar keken was dit

En toen dit gesprek net afgelopen was en ik even wat ging drinken werd ik aangesproken door een heer die ook voor het eerst op een T&P party was maar wel bekend met de club Party Players. Het bleek dat de mensen van Party Players hem hadden door verwezen naar onze party omdat zij denken dat hij bij ons op zijn plaats zal zijn.

Ook met hem weer de algemene dingen besproken en daarna gesproken over de dingen die hij “leuk” denkt te vinden, waaronder voorbinders, travestie, tepelwerk e.d.

Hem beloofd dat als mijn arm de volgende keer weer beter meewerkt ik “iets” met hem zal proberen om te kijken of de “werkelijkheid” net zo leuk is als zijn fantasie.

Onze sub Rosa stuurde mijn nog een aantal foto’s van een speelmoment dat er naaldjes werden gezet door iemand die dat voor het eerst ( wel onder begeleiding van een ervaren naalden zetter) deed.

Dit was het wat mij betreft over deze party, aanvullingen zijn altijd welkom en zal ik er graag bijplaatsen.

Onze volgende party is op zondag 24 juli, dit keer geen thema of workshop maar zoals wij dat dan noemen “vrij spelen” .

Groetjes

Marsha