Verslag Try and Play party 28-08-2022

Yes het is weer de 4e zondag van de maand dus we gaan weer Try and Play-en met als thema dit keer huishoudelijke materialen.

Zoals bijna iedereen maand word iedereen door Mr_in_Disguise en Annahera bij de deur welkom geheten en voor de nieuwkomers word er een rondleiding geregeld door o.a. franklinmm

De teamleden hadden allerlei materialen uit het huishouden meegenomen en tentoon gespreid op de bondage tafel.


Kaarsen, knijpers, prikkelrollers (gemaakt van behang aandruk rollers), kattenborstels, mattenkloppers, riemen,broekhangers (prima te gebruiken als tepelklemmen), enz,enz.

Tijdens de opening, net als bijna altijd verzorgd door Amras, werd verteld dat men deze dingen kon ervaren of uitleg kon vragen aan Mrs. Marsha,(de schrijfster van dit verslag).

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet goed in kon schatten of er belangstelling voor het onderwerp zou zijn, maar het werd al snel druk bij de tafel. De andere team leden moesten “helpen” om iedereen te woord te staan of iets te laten ervaren.

Mijn eerste “slachtoffer” was een heer die gewoon wel eens iets wilde ervaren dus samen met Coco ben ik aan de gang gegaan.
Een beetje plagen met de plumeau, knijpers her en der op zijn lijf, wat tikken met riemen, krassen met een uienkam enz.


Na een aantal dingen aan de heer hebben te laten voelen hebben wij dit ervaar moment beëindigd. Altijd leuk om te doen mensen dingen te laten ervaren maar het is geenszins onze bedoeling om met iedereen die dit wil een heel spel te spelen. Er stonden nog best wel veel mensen te wachten en meneer heeft nu zijn “eerste” ervaring, die volgens hem wel naar meer smaakte.

Nadat we alles weer schoongemaakt hadden zag ik dat er een stel stond te kijken bij de uitstalling van spullen, dus ik vroeg aan haar wat triggert
jou van wat hier op de tafel ligt uitgestald. Na nog even gekeken te hebben koos ze voor een plumeau en een zweepje gemaakt van jute touw. En ja ze wilde die graag ervaren. Nadat zij haar jurkje uitgedaan had vielen mij meteen de piercings op en dat zij eigenlijk meteen met
haar handen in de nek ging staan. Dat zorgde ervoor dat ik dacht mmmmm die is volgens mij niet onervaren dus terwijl ik met de plumeau over haar rug streelde vroeg ik, waarom kies je hiervoor want ik krijg de indruk dat jij wel wat meer gewend bent. Daarop vertelde zij dat ze bij haar vorige Dominant altijd een heel hard spel speelde en dat het zachte eigenlijk nooit aan bod kwam en dat ze daar toch wel erg nieuwsgierig naar was. Ik moet zeggen haar reaktie op plumeau was mooi om te zien, haar gezicht sprak boekdelen, het was duidelijk dat zij genoot van de zachte strelingen op haar lijf. Om de ervaring nog intenser te maken heb ik rose_in_disguise gevraagd mee te werken en werd zij behandeld met 4 plumeau’s.
Geen idee hoelang we bezig zijn geweest maar ook hier kwam weer een einde aan. De dame bedankte ons en ging naar haar partner om al vrij snel weer bij mij te staan of ik haar misschien ook nog even hard kon zwepen, nu is dat nog wel een probleem want mijn frozen shoulder is nog niet geheel hersteld maar rose_in_disguise vond het geen probleem om weer met me samen te werken.
Samen hebben wij wat verschillende floggers gebruikt waarop de dame al snel door haar benen begon te zakken en het duidelijk was dat het
genoeg was. Wij hebben haar begeleid naar het podium en haar daar laten zitten en toen kwamen er bij haar even de waterlanders, zo had ze genoten van de floggers en het loslaten van de spanning. De spelervaring met een vrouw en in dit geval zelfs twee bleek al lang een fantasie voor haar geweest te zijn.
Fijn dat wij mensen deze ervaringen kunnen geven!
Even pauze buiten op het terras, toch wel fijn dat PartyPlayers de rokende gasten nog een plekje geeft.
Binnen was PeterPeculiar druk bezig om iemand in een mooie suspension te hangen. Het is altijd leuk om te zien dat hij zoveel mensen een ervaring geeft.
Natuurlijk waren er ook weer meerdere zweep sessies aan de gang, o.a gegeven door onze “eigen” Mr_in_Disguise en AndereHan, het “knalde” weer lekker.

We hebben nu al twee maanden op rij een huisslaaf van Party Players. Ik vond dat er wat “verbeter puntjes” voor hem waren dus ben ik het gesprek met hem aangegaan, by the way dit was met toestemming van zijn Mrs.
Voor ons is de huisslaaf een welkome aanvulling omdat hij ervoor zorgt dat de glazen/handdoeken die mensen overal maar laten staan/liggen opruimt. Geeft toch een wat netter aangezicht van “onze” grot.

De tijd gaat vlug dus hup naar het restaurant om wat te eten, elke keer is het weer een verrassing welke keuzes er allemaal zijn en hoe lekker het weer smaakt.

Na het eten even koffie halen en daar word ik aangesproken door een “swinger” stel die geïnteresseerd waren en iets meer wilde weten waarvoor de “Try and Play” stond. Zij hadden vanuit het zwembad meegekeken bij de sessie die ik met de dame met de plumeau had en vonden dat wel mooi om te zien, maar ze hadden ook een zweep sessie gezien die ze heel hard vonden en toen concludeerden zij dat BDSM niets voor hun was, tja dat vindt ik dan wat kort door de bocht dus vroeg meteen, houd jij haar armen wel eens boven haar hoofd vast tijdens de sex of geef je haar wel eens een tik voor haar billen? En wat bleek, ja hoor dat deden ze wel, waarop ik zei feitelijk is dat een vorm van macht spel en zou je dat ook onder de BDSM kunnen scharen.

Het bekende antwoord wat toen kwam: Ja maar dat doet geen pijn. Waarop ik het gesprek verder inging om uit te leggen dat BDSM VEEL meer is dan pijn doen.

Blijkt dus maar weer dat BDSM nog vaak gezien word als elkaar pijn doen, jammer maar door dit soort gesprekjes met mensen te voeren hoop ik toch iets meer duidelijkheid over “ons wereldje” te geven.

Ondertussen werd er in de grot een dame aan haar enkels omhoog getakeld, maar blijkbaar zat het touw rond 1 van de enkels niet helemaal lekker want ze ging al snel weer naar de grond. Gelukkig bestaan er ook voetboeien van leer die met gespen goed om de voet/enkel aan te brengen zijn.
De dame hing al snel weer op haar kop waarna AndereHan druk bezig is geweest om haar een leuk spel te geven. Nu ja niet alleen de dame geniet ervan maar ook wij als teamleden vinden spelen leuk!

Tijdens een zweepsessie moet je als dominant maar zeker ook als toeschouwer erg opletten zo werd ik, terwijl ik met een grote boog om het spel heen liep “duidelijk nog iets te dichtbij” geraakt door een bulllwhip. Ik loop nu met een mooie striem op mijn arm. Dit soort “ongelukjes” kunnen gebeuren ook al let de D nog zo goed op.

En dan denk je dat de dag voorbij is maar zelfs rond acht uur was er nog belangstelling voor de huishoudelijke speeltjes, een wat jonger groepje mensen vond het grappig om van alles op elkaar uit te proberen met soms wat tekst en uitleg van Coco.

Niet zo druk maar mensen wat een top middag/avond hebben we weer met zijn allen ervan gemaakt! En dank je wel Sub-Rosa dat je elke party weer mooie foto’s maakt.

Op dit moment staat aangekondigd voor 25 September “De 4 elementen”, na rijp beraad hebben wij besloten deze te splitsen en gaan we de aankomende keer werken met WATER. Dat is op vele manieren mogelijk maar de Demo zal zijn een bondage in het zwembad in de grot. Ben je daar nieuwsgierig naar zou ik zeggen kom bijtijds want de demo start meteen na het welkomst praatje rond de klok van 3.

Zie jullie dan

Marsha