Try and Play 25 september 2022

Een gezellige dag,

Het begon met een vroegtijdige opening, de mensen in de rij bij de deur wilden graag tegelijk naar binnen omdat er een heus meertje naar beneden kwam. Mr_in_disquise heette iedereen met een ferme handdruk en een gulle lach welkom.

In de grot werd iedereen door de teamleden verwelkomt en ook dit keer stond de stand van AJ zwepen er, fijne mensen die mooi slagwerk maken!

Zoals zo vaak worden de eerste 2 uren gebruikt om bij te kletsen. Het is dan gezellig bij de bar in de rokersruimte (buiten) en de grot waar de mensen met elkaar bijpraten-kennismaken-verwachtingen scheppen- er kuilen gegraven worden etc etc. Onze opening hebben we altijd om 15:00uur en de demo of workshop is vaak het sein voor velen om daarna zelf te gaan spelen.

De demo werd verzorgd door AndereHan en CocoSub, Zie hieronder haar verslag;

“Waterbondage was het thema van deze maand. Het bad was vrijgehouden hiervoor en al snel na de opening om 3 uur waren AndereHan en Coco_sub aan de beurt. Al gauw verzamelde zich een groep belangstellenden om het bad heen.

Het water was warm, AndereHan en Amras vertelde waar je op moet letten bij dit spel. M’n handen werden vastgebonden en omhoog achter m’n rug vastgehouden en oh verrassing, ik ging kopje onder! Daar was ik zo snel niet op bedacht, instinctief worstelde ik me weer naar boven.

“Dat kan ook anders”, zei AndereHan, en bond vervolgens m’n voeten aan m’n handen vast. Een paar keer onderdompelend en ik ging de connectie met AndereHan voelen, ik hoorde alleen hem en m’n hoofd ging leeg.

Met rustige instructies: “rustig inademen, diep uitademen, nogmaals diep inademen”, hand over m’n neus en mond, ging ik voorover en achterover onder water, drijvend, omgeven door water, overgeven aan en vertrouwen op ervaren handen.

Al gauw was iemand die het ook zo graag wilde ervaren, het zag er prachtig uit, rust en overgave.

Een demo duurt kort maar het blijft een fijne ervaring.

Groet,

Coco Sub”

Het was druk rondom het bad, fijn om te zien dat er belangstelling was voor het thema. Er zijn ook mensen geweest die n.a.v het thema zelf het bad opgezocht hebben. Mooi om te zien.

Op de vloer in de grot werd het ook al lekker druk met spelende mensen.

Prachtig om te zien de knoopkunsten van een Shibari meester en de souplesse van een meesteres die haar speeltjes gericht op het lichaam van de speelpartner neerlegt, nou ja, de huid werd behoorlijk rood dus neerleggen is wellicht niet de juiste woordkeuze 😉

Wat ook echt het vermelden waard is was het synchroon knopen.

Een dame en een heer die tegelijk zichzelf een harnas knopen en daarna in suspensie aan bamboe ophangend en ondersteboven acrobatische toeren uithaalden. Aan die twee mensen zou ik willen vragen, willen jullie dit prachtige schouwspel vaker komen doen?

Een dominant die zijn dame in de folie wrapte en haar een tuitje in de mond gaf zodat echt alles in de folie kon. Op zich is folie al een pracht ervaring maar deze dominant gaf er nog een extra dimensie aan door zijn dame met een bull te wrappen!

En dan een dansende dame waarbij haar dominant haar streelde met de zwepen, genietend van de zweep en van elkaar een prachtige connectie om te zien, zeker ook speciaal omdat ik vernomen heb dat het de eerste keer was dat ze openbaar speelden, KOM ALSJEBLIEFT TERUG en gun ons nog meer van jullie mooie spel!

Onze teamleden staan ervoor open om mensen te informeren of te begeleiden bij hun eerste stapjes binnen de BDSM maar we geven mensen ook wel een eerste ervaring. Al wil ik wel de kanttekening plaatsen dat wij vrijwillig aanwezig zijn en we ons niet verplicht willen gaan voelen.

Er was een alleen gaande dame die wel graag de stap wilde zetten om de zwepen te voelen. Een van ons had hier wel oren naar en zo mocht de dame ervaren wat verschillende zwepen op de huid doen. Het voelde zo intens dat ze een behoorlijke tijd nodig had om te landen en begeleid werd door een ander teamlid om haar gevoelens te kunnen verklaren. Haar eigen bewoordingen “ik ben net een spons en zuig alle indrukken op” prachtig om haar te zien gloeien en glunderen. Die komt vast wel terug 

En zo waren er nog veel meer spellen die in de grot gespeeld werden die mooi waren en voor de mensen die het speelden erg waardevol.

Maar vergis je niet, er gebeuren ook mooie dingen in de kelder en in de andere kamers die PartyPlayers heeft.

Fijn om een grot te hebben waar zoveel in kan gebeuren.

Fijn dat er zoveel mensen zijn die met elkaar een goede sfeer maken zodat er van alles mogelijk is.

Fijn dat we zelf elke maand die slingers weer ophangen.

Liefs,

Rose_in_Disquise