Try and Play 23 oktober 2022

Een spannend eerste bezoek aan Try and Play onder leiding van Meesteres Marsha

Ik wist niet of ik wel zou durven, maar wetende dat Meesteres Marsha steeds over mij waakt, durfde slavin francien het dus toch aan om deze zondag naar Try and Play te gaan.

Het werd een dag die al mijn verwachtingen overtrof en die ik nog heel lang met diepe dierbaarheid zal koesteren. Meesteres Marsha heeft me gevraagd een verslag van de dag te maken en dat doe ik graag, omdat ik zo onder de indruk ben van de diversiteit van de mensen en de spellen op deze dag. En het bijzondere in deze diversiteit is de universiteit van liefde, openheid en tederheid die ik tussen mensen en ook naar mijzelf toe heb ervaren.

Het team van Try and Play heeft iets heel bijzonders weten te creëren: een gemeenschap van mensen die ongedwongen met elkaar omgaan, met interesse en respect. Ik was blij om een dag in deze gemeenschap opgenomen te zijn en ik zal deze dag niet snel vergeten.

De middag begon met een demonstratie van het spelen met kaarsen. Niet alleen spelen, maar ook nuttige tips en instructies, zoals: gebruik goede kaarsen van paraffine en/of stearine en vooral geen geverfde kaarsen, want verf wil je niet op je lijf hebben.

Na een eerste ronde waarin drie dappere vrouwen zich aanboden als vrijwilligers om zich te laten begieten met hete was, was de belangstelling overweldigend en vele aanwezigen wilden ook ervaren om begoten te worden met was. Het team van Try and Play was zo aardig en geduldig om iedereen die wilde aan beurt te laten komen.

Het was mooi om te zien hoe de verschillende mensen en lijven reageerden op de hete was en toen er ook ijsklontjes gevonden waren, bleek ook dat het zelfs moeilijk is om het verschil tussen extreem heet en koud te kunnen voelen. Tijdens het opgieten van de was is het nog niet zo erg als je een beetje beweegt, maar vervolgens is het wel een uitdaging om stil te blijven staan als met een scherp mes de was van je lichaam wordt verwijderd. Dat is eigenlijk een tweede spel in één.

Ik werd zelf ook aangewezen als vrijwilliger door Meesteres Marsha. Meesteressen Marsha en rose_in_disguise vonden het leuk om het woord ‘sletje’ op mijn borst en buik te schrijven met kaarsvet. Dat bleek nog best lastig zijn, omdat het sletje dan natuurlijk ook wel echt stil moet liggen. Ik vond het verwijderen van het kaarsvet met een mes door de Meesteressen heel spannend. ‘stil staan, voor je eigen bestwil!’ Het is je overgeven in absoluut vertrouwen.

Tijdens de demonstratie was het al flink druk geworden en meer en meer mensen mengden zich in het gezelschap en langzaam begonnen mensen met elkaar te spelen. Eenmaal weer gedoucht en opgetut als slavin francien, werd mijn aandacht getrokken door een prachtige vrouw die zich aan een ring aan de plafondstellage vast hield en alleen hakken en kousen aanhad. Ze werd gegeseld van achteren, langzaam en snel en met verschillende gesels. Haar achterkant werd langzaam rood, maar zij hield zich bijna sereen stil. Ik vond haar dapper en sterk. Ik mompelde dat ik dat ook wel zou willen ondergaan en misschien had dat ik niet moeten doen. Meesteres Marsha hoorde me en zei me dat ik mijn bloesje en rokje uit moest doen en klaar moest gaan staan om een aantal strafpunten, die ik eerder in de week al verzameld had, mocht gaan incasseren. Ook ik mocht me in hakken en kousen vasthouden aan een ring en Meesteres Marsha testte eerst met verschillende zwepen en krachten wat mijn incasseringsvermogen met name op de billen en de rug was. De eerste slagen vielen mee, maar dat was dus alleen maar een test. Toen Meesteres Marsha ongeveer wist hoe mijn lijf zou reageren, vroeg ze Coco_sub om haar bij staan, zodat ze samen afwisselend mij mijn strafpunten konden toedienen. Ik kreeg te horen dat ik eerst 25 slagen mocht ontvangen voor mijn ongeduldigheid eerder in de week. De 25 slagen waren dit keer veel harder dan in het begin maar gelukkig kon ik ze incasseren, de laatste slagen wel met moeite. Vervolgens kreeg ik een nieuwe serie om 18 strafpunten vanwege te laat zijn eerder in week in te lossen, mijn billen werden langzaam warm en tintelend. Na de pijn, een heerlijk gevoel. Meesteres Joke kwam vervolgens op het idee om nog wat strafpunten te verzilveren met 9 wasknijpers op en om mijn tepels en in mijn onderbuik vast te zetten. Meesteressen Marsha en Coco_sub hebben vervolgens per toerbeurt de knijpers er weer af geslagen. Nadat Meesteres Marsha gecheckt had of ik de straf ook over nog een paar dagen zou herinneren in de vorm van striemen en blauwe plekken, mocht ik me weer aankleden en opfrissen. Tijdens het opfrissen voelde ik aan mijn billen en deze waren flink warm, dat blijf ik nog wel enkele dagen voelen!

Toen was het tijd om te eten en daar was ik, ondanks mijn zenuwen en spanning, wel aan toe. Ik vond de variëteit en kwaliteit van het eten erg goed en kon er dus de rest van de middag en avond weer tegen aan. Ik heb na de maaltijd vooral veel rondgekeken en af toe een kort gesprekje gevoerd met allemaal erg aardige en mooie mensen. Ik mocht zelfs enkele complimentjes in ontvangst nemen over mijn mooie bloesje, volgens mij het enige witte kledingstuk in de hele grot. Maar dat bleek niet helemaal zo te zijn; de witte boordjes van de trotse butler die af en toe door de zaal snelde, vielen ook op.

Ik vond het mooi om overal, soms wel op vijf verschillende plaatsen tegelijk, verschillende spellen te zien, meestal mensen met zijn tweeën maar soms ook met meerderen. Soms heel geduldige en tedere spellen, waarin wel honderden slagen uitgedeeld werden en soms ook harde spellen, waarbij de klappen van verschillende zwepen de hele ruimte vulden en gesprekken overstemden.

Ik was gebiologeerd door weer een mooie vrouw met hele hoge hakken en kousen (dat is toch wel een fetish van mij), die heel hard geslagen werd door een Meester in leer. Ook zij kreeg honderden slagen en haar billen en rug werden dieprood en overal zag je de striemen. Ik was onder de indruk van haar incasseringsvermogen, wat een kracht! Ik kwam haar later nog twee keer tegen toen ze opnieuw onder handen werd genomen en ondanks haar al getekende lijf kende de Meester in leer opnieuw geen enkele genade. Haar glimlach was prachtig!

Heel mooi vond ik ook een hangbondage in groen touw, gedaan door een kleine maar zichtbaar heel sterke vrouw en ondergaan door een veel grotere man. Langzaam maar zeker werd de bondage uitgevoerd met veel precisie en geduld en de vrouw had steeds ook aandacht voor haar geblinddoekte object in de touwen. Af en toe een zachte streel of zoen. Het spel was sereen en was machtig om te zien hoe de man uiteindelijk de lucht in ging!

Ik heb nog veel meer mooie spellen gezien deze dag en heb me verbaasd over de veelvormigheid van de spellen en mensen op deze Try and Play. Al die tijd heb ik mijn hakken niet uitgehad en langzaam maar zeker werd het lastiger om op de been te blijven, maar het is me toch zonder moeite gelukt omdat ik zo geboeid door alle mooie dingen en vooral alle mooie mensen op deze Try and Play.

Bedankt dat ik er deel van mocht zijn,

slavin francien

Jij bedankt voor dit verslag francien.