Try and Play november 2022

Verslag Try and Play 27 nov 2022

Tja, beste lieve mensen, zo aan het eind van het jaar wordt het door diverse feestdagen wel eens wat drukker. Zo druk dat er sommige dingen even iets op de achtergrond terecht komen.

Zo ook dit verslag. Maar nu de Sint weer naar zijn rustoord is vertrokken, komt er iets meer tijd. Tijd om een mooi lang en boeiend verslag te maken om het goed te maken. 😉

Deze aflevering van Try waarin de ladder hing en heerlijk vaak gebruikt werd. Voor sommigen echt hemels, voor anderen een echte uitdaging en voor een enkeling deze keer net een brugje te ver maar wie weet de volgende keer. Gebonden ondergaan van allerlei prikkelingen, gezwierd, gezwaai, getroost en geplaagd. Prachtig!

Amras heeft diverse mensen op de ladder gehad, met veel plezier, samen met de partners die daar overduidelijk ook van konden genieten net als degene die erop waren gebonden. Ondanks dat de ladder eigenlijk heel simpel is, geeft het een behoorlijk overweldigend gevoel voor zowel degene die er op staat als voor degene die leuke dingen doet. Hoe een simpel gereedschap zorgt voor zoveel plezier.

AJ Zwepen was ook weer van de partij met haar laatste spulletjes. Blijven toch heerlijke speeltjes.

Vrienden van een lief koppel hadden een speciaal spel op touw gezet; de dame werd door het bruidsmeisje en een ceremoniemeester uitgenodigd om op de massagetafel plaats te nemen. Hier werd zij lekker verwend door de bruidsmeisjes en mocht de partner het hoogtepunt verzorgen. Confetti spoot alle kanten op en beklede de dame die als traktatie met soesjes de grot door mocht om iedereen die dat wilde een soesje aan te bieden.

Er zijn weer nieuwe mensen gespot: heerlijk om te zien en te merken dat nieuwelingen en beginnelingen ons weten te vinden. Het begeleiden van nieuwe mensen die de mooie wereld van de BDSM hebben ontdekt is geweldig om te doen.

Er werd fijn, veel en intens gespeeld; met touw en allerlei zwepen maar ook met handen!

Alleen handen? Jawel en zo te horen waren dat best hardhandige handen! De dame in kwestie werd op het podium van de danspaal “gemasseerd” en liet duidelijk horen dat “de juiste” plekjes heel goed gevonden werden.

De danspaal heeft een hele mooie brede opstap en wordt helaas vaak gebruikt als socializingplaats maar als dat dus niet gebeurt, zie je dat de paal ook als speeltje gebruikt kan worden. We hebben zelfs al wat vaker kunnen genieten van een mooie paaldanseres. Deze keer werd een dame aan de paal gebonden die een spankingsessie mocht ondergaan. Geweldig!

Zo zie je maar: ieder onderwerp vindt in de rijke fantasie van onze gasten wel ergens een leuke bestemming.

Even daarvoor wat hilariteit door Amras en een bezoeker die van hem billenkoek kreeg met een speciaal plankje met kroondoppen. Aan de billen van deze bezoeker te zien kwamen die kroondopjes goed aan. Ontsmet met bijna pure alcohol, je weet anders maar nooit hè, gaf dat ook nog een mooi effect.

Ik heb mensen zien vasthangen aan een bamboe stok, mensen geblinddoekt vast zien staan en liefdevol aangeraakt zien worden om daarna met materialen aan de slag te gaan die het predicaat lieflijk niet mogen hebben maar toch zo leuk kunnen zijn. Rode billen, krassen en strepen, met hier en daar een druppeltje bloed. Het hoort er allemaal bij, zeggen we dan heel lief.

Op het bed lagen twee mensen in een rubberen outfit intens te genieten van het lichamelijke contact door over elkaar heen te wrijven/schuiven en glijden.

Heel bijzonder was ook het spel wat tussen twee dames gespeeld werd. De ene dame heeft de andere dame verleid met een roos en haar gevraagd of ze bespeeld mocht worden. Natuurlijk kon de verleide dame hier geen nee op zeggen. En vol passie, vuur, geilheid en samensmelting van geesten werd er een spel gespeeld wat als een reis werd ervaren. De dames hebben de wereld om zich heen zien verdwijnen en hadden enkel oog voor elkaar. Ik heb ademloos toegekeken!

Heftige spellen en emoties waren er ook.

Een spel tussen een echtpaar wat begint met plagen, overgaat in prikkelen en uitmond in een explosie van pure energie waarbij dan een tweede spelpartner instapt om de woede/verdriet en overgave aan het eind een extra dimensie te geven.

Tijdens de vele rondes die ik maak door PP zie ik ook spellen in de kamers: vaak intense en intieme spellen al dan niet gadegeslagen door “swingers”, mensen die met (b)verwondering kijken en soms ook vragen stellen over het spel.

Ik blijf dat aanmoedigen, vraag zoveel als je wilt maar dan wel na het spel!

Iedereen heeft een startpunt gehad, is onzeker geweest en blij dat er mensen open gestaan hebben om dingen uit te leggen en in sommige gevallen ook openstonden voor het geven van ervaringen.

Dat is ook een van de redenen dat ik graag bij Try&Play als teamlid aanwezig ben.

Zoals gewoonlijk opent Amras de middag en avond door een praatje. Altijd rond de klok van 15:00u samen met het team. Naast de mededelingen ook deze keer weer de aandacht gevraagd voor de mensen die het gezellig vinden om lekker te socializen. Niets mis mee natuurlijk. Maar toch even een kanttekening hierbij. Rondom de danspaal zie we toch veel mensen samenklonteren en gezellig babbelen. Dat stoort redelijk vaak mensen die graag willen spelen, laat staan dat het zo af en toe voorkomt dat een single tail plaatsen raakt die niet echt de bedoeling zijn omdat gezellige babbelaars te druk zijn met babbelen.

Het dringend verzoek naar onze gasten is toch om gebruik te maken van de plaatsen die speciaal bedoeld zijn om fijn bij te kletsen, grappen te vertellen en andere leuke verhalen te delen.

Dan kunnen de spelers op het speelveld, wat niet voor niets zo heet natuurlijk, redelijk ongestoord hun spel spelen.

Vooral degene die alles ondergaat kan dan lekker in zichzelf kruipen/zakken om intens te kunnen genieten.

Wordt wat moeilijker als er een groepje naast staat die grappen staan te vertellen en te lachen. Kijken is natuurlijk iets anders! Veel mensen vinden het juist wel fijn als hun spel gezien wordt en ik moet eerlijk zeggen dat ikzelf er echt van kan genieten om anderen te zien spelen. Maar dan wel op afstand.

Er zijn diverse mooie plekken om heerlijk te socializen zoals rechts achterin de grot waar je op de ronde bank kunt zitten en liggen, de voormalige rookruimte en bij de bar waar, als het goed is, ook weer de barkrukken staan. Een klein gebaar van de ‘babbelaars’ maar een heel groot plezier voor de spelers op het speelveld.

De volgende aflevering van Try wordt uiteraard speciaal: Kerst!

We hebben live muziek, een heerlijk warm en koud buffet, een fotobooth waar je op gezette tijden jezelf met of zonder partner in welke positie of uitdostering ook op de gevoelige plaat kunt laten zetten, een echt Rad van Fortuin maar dan in de BDSM-uitvoering dus Wheel of Pleasure en Pain. Draai aan het rad en laat je verrassen door de uitkomst. Wie draait ondergaat de uitkomst!

Kijk op deze site of op onze website! Aanmelden is via een PB en/of mail verplicht in verband met het te bestellen eten.

Er is ook een dresscode! Chic Zwart met tonen van de Kerstkleuren goud, zilver, rood en groen!

Meld je dus snel aan!

We zien jullie graag.

Liefs,

Rose_in_disquise en Amras