Try and Play eerste Kerstdag 2022

Lieve mensen, wat was het een mooi feest! Ik heb heerlijk genoten en wat ik zo om me heen zag, was ik niet de enige!

Het feest werd zoals gewoonlijk geopend door Amras, ikke dus, die voor deze gelegenheid de microfoon ter hand nam. Leuk om te zien dat men even moest zoeken waar ik was want ik stond niet op het podium bij de paal zoals gewoonlijk en dat had een reden. De paal had vandaag een ander doel namelijk.

We hadden diverse leuke dingen gepland.

Het eerste zou een hele mooie sensuele paaldanceact zijn, gegeven door Principessa.

Daarna zou onze band de livemuziek gaan geven, de foto-booth zou worden geopend waar iedereen door Sub Rosa professioneel op de gevoelige plaat kon worden gezet en het rad van Pain and Pleasure stond ook klaar.

Na de opening kreeg Principessa het podium.

In de kerstkleuren een heel verleidelijke dans met striptease kreeg ze de gasten eerst stil maar al gauw werden haar kunsten beloond met gefluit, geklap en gegil! Het opvangen van kledingstukken ging me goed af en herinnerde me aan vroegere dagen in mijn jeugd bij het bezoek aan de nachtclubs in Eindhoven. Als jochie met rood koppie toen. Het rode koppie is inmiddels verdwenen maar de grijns nog lang niet!

Na deze heerlijke opwarming kon onze Kerstband beginnen met de livemuziek. De samenstelling was ietwat anders i.v.m. ziekte van een bandlid maar dat mocht de pret niet drukken!

De bandleden waren deze keer Principessa, (Jawel, een dame met veel talenten.) Mr- JeePee, Annahera (Voor menig gast ook een verrassing dat zij meerdere talenten bezit.) en Geef-je-over.

Ze hebben de avond een aantal keer gevuld met leuke muziek, meezingers en meetrommelaars.

Geef-je-over heeft zelfs nog een solo optreden gedaan waarin hij met lekkere humor gasten meekreeg. Andere Han liet zich niet onbetuigd door mee te trommelen. Drie keer raden waarop.

Het eten was zondermeer heerlijk! Ondanks personeelsgebrek was het uitstekend! Hulde aan het personeel van PartyPlayers!

Als team gaan wij altijd even voorproeven om dan de gasten verder uit te nodigen gebruik te maken van het restaurantje. Deze keer deden we dat natuurlijk ook en tot onze verbazing was ineens de speelvloer compleet leeg! Het restaurantje werd direct volop gebruikt en daardoor natuurlijk erg druk. De meeste gasten namen alles mee de bar in. Naderhand nog eens gekeken en vastgesteld dat er heel veel gegeten is. Prachtig toch?

Op de speelvloer werd uiteraard erg veel gespeeld en dat is natuurlijk waarvoor uiteindelijk iedereen komt. Touw, floggers, zwepen, andere leuke speeltjes, massage: jeetje, wat werd er niet gebruikt!

Ik heb zelfs een dame gezien die de hele avond met een bijzonder mooi naaldenwerk op haar kuiten rond heeft gelopen! Prachtig gedaan en alle naalden verbonden door kerstlint. Ruim twee uur werk, hoorde ik. Complimenten hoor.

Wat ook echt mooi is om te zien is dat er steeds nieuwkomers ons weten te vinden en dan met name dames. Ik vind het toch ongelofelijk dapper als een vrouw in haar eentje het aandurft om naar een BDSM-party te komen. Ook deze keer weer kennis gemaakt met een jonge vrouw die de mooie wereld van de BDSM heeft ontdekt en de eerste schreden heeft gezet die heel goed zijn bevallen. Ze vond ons een heerlijke groep met warme open mensen, beschermend en geïnteresseerd met een hele fijne sfeer.

Dat zijn toch complimenten hoor! Daar doen we het als team Try and Play toch voor!

Over de sfeer: die was echt geweldig! Zo fijn zelfs dat het personeel van PartyPlayers kenbaar maakte dat er best een uurtje extra feest gemaakt mocht worden! Dat zegt toch wel wat!

Ik kan nog veel meer vertellen over deze editie want ik zit er nog vol van maar ik laat het toch hierbij met de woorden: “Je had erbij moeten zijn”.

Heel veel liefs, een prachtig uiteinde en een geweldig nieuw begin van 2023!

Tot ziens bij Try and Play.

Amras.