Eerste Try&Play 2023: rode billetjes.

Het thema was ‘spanking’.
Een aantal mensen hadden zich vooraf al aangemeld ‘dat ze wel wat wilden ervaren’. Rond 15.00 uur werd door Amras de middag geopend en hij kondigde aan dat de demo/workshop direct daarna zou plaatsvinden in de grot bij de danspaal en oh ja, ‘kom maar naar voren, als je wil meedoen’. Een aantal mannelijke en vrouwelijke subs kwamen al direct. De dominanten gingen op het podium zitten, de subs ‘over de knie’ en tikken maar, open hand (model kommetje) want anders gaat de hand van de dominant zo snel pijn doen en dat was niet het thema!
De billen kleurde al gauw mooi roze en toen bracht Amras met veel plezier nog wat ander slagwerk in het spel, een lange pollepel, een breed plankje/batje die stevig binnen kwamen waardoor de kleur rood prachtig naar boven kwam. Een sub mocht voorovergebogen gaan staan en er werd verder doorgespeeld, soms met 4 handen tegelijk! Ook deze billetjes kleurde mooi rood. Om me heen kijkend zag ik dat ook het bed goed werd gebruikt (wel zo comfortabel, liggend). De foto’s zeggen genoeg lijkt me. Zowel de ervaren subs als de beginnende subs hebben heerlijk genoten om nog maar over de dominanten te zwijgen uiteraard.

Vanuit het thema kwamen andere spelsoorten al gauw op gang.
Amras had het deze keer behoorlijk druk met bondages waarvan eentje op verzoek een dubbele suspension betrof waarbij de hulp van Andre Han onontbeerlijk was om er een heel mooie ervaring van te maken.
Heerlijk hangen en genieten en na afloop duidelijk niet uit het gevoel/roes willen komen….
Geweldig om dat mee te mogen maken.
Zwepen in diverse maten en soorten werden gebruikt, een sub had een dwangbuis om gekregen en lenzen waar ze niet door kon kijken, touwen om mooie bondage mee te maken en om subs mee vast te zetten, soms kwam je ogen te kort.
Zo ook bij een heerlijk spel tussen twee dames: een spel met prachtige verbinding tussen de twee, intens genietend van elkaar, opgaand in elkaar. Geweldig om dat te zien!

Natuurlijk hebben wij als team ook zo onze behoeftes aan spel. Soms gebeurt het dat we daar wat weinig tijd voor krijgen, andere keren kunnen we ons heerlijk uitleven zoals deze keer.

Regelmatig maken we rondjes door de club, komen mensen tegen die vragen hebben en geven rondleidingen aan nieuwe bezoekers, we doen het graag en vinden het leuk om jullie te begroeten en te begeleiden! Dat dit niet ongemerkt blijft merken we ook aan de nieuwe bezoekers en beginnelingen die ons hebben weten te vinden. We krijgen daar vele complimenten voor en dat voelt voor ons weer heerlijk.
Met heerlijke grote voldoening kijken we op deze dag terug.

Het thema van volgende maand is “Cupping”; er staat meer daarover op de website en op Fetlife bij het feestje van februari!

Graag tot de volgende keer,
Het team.