Try & Play 26 feb 2023

Je zou verwachten dat een gepensioneerd mens tijd genoeg zou hebben om even achter de pc te kruipen om op het gemakje een leuk verslag te maken van een heel erg gezellig feestje. Toch?
Ehm, dat valt dus niet mee! Het leven zit vol verrassingen die tijd in beslag nemen maar nu dan toch even een terugblik op een verdories leuke gezellige party.

Het was druk! Vele oudgedienden maar ook weer veel nieuwe mensen die de weg naar ons hebben weten te vinden.

Deze keer stond cupping centraal. Onze teamleden zijn bijzonder druk geweest hiermee. Pas in de wat stillere late uurtjes kwam daar een eind aan. Het is blijkbaar in goede aarde gevallen. Wat ik zo hier en daar opgevangen heb, hebben de ‘slachtoffers’ heerlijk liggen genieten. Met bijzondere dank aan de teamleden van Try & Play! Het valt toch niet mee om steeds de verwachtingen van anderen te vervullen. Een compliment waard!

AJ Zwepen was er deze keer ook weer met een uitgebreide “winkel” vol lekkernijen waar menigeen weer iets leuks aan kon schaffen.

Gespeelt werd er volop! Ik kwam zoals gewoonlijk weer ogen tekort. Zelf heb ik ook natuurlijk het heerlijke genoegen gehad om een mooi spel te beleven maar daardoor mis je natuurlijk wel wat er zo om je heen gebeurt en moet je dat van anderen horen. Nou, ik kan in ieder geval beamen dat er flink genoten is van heel divers spel en dat is prachtig!

Wat ik zelf zo mooi vind om te zien is hoe mensen kunnen groeien in hun spel gedurende een bepaalde periode. We hebben allemaal zo’n periode gehad waarin we aarzelend en wat onwennig, beetje onzeker onze weg gingen vinden in de BDSM. Ik kijk alleen al naar mezelf. Begonnen met bibbers in de benen. Hoe mooi is het dan dat je daarin groeit, zelfverzekerder wordt en heerlijk kunt genieten van wat je doet en zelfs anderen kunt enthousiasmeren?

Eén van onze teamleden, Annahera, heb ik op die manier enorm zien groeien. Het spel wat ik van haar gezien heb was om te smullen. Ze pakt haar dominantie steeds meer natuurlijk op. Met haar lengte, zeker als ze haar hakken aan heeft, kan ze de wat langere heren prachtig aankijken en domineren. Dat gaat haar steeds makkelijker af. Haar gezicht straalt dan weer enorm veel plezier uit als reactie op wat ze doet, dan weer de concentratie om het lichaam te lezen terwijl ze met de floggers/snake/single tail bezig is. Ze zoekt de verbinding op met de ander en geniet intens. Die grijns van haar kan boekdelen spreken. Dat is toch geweldig om te zien?

Sommige subs kregen aandacht van twee of meer dominanten. Heel divers om te zien hoe bij de één meer energiespel gebeurt terwijl bij een andere sub twee meesteressen met de bullwhip bezig zijn. Sommige subs kunnen daardoor keileuk dansen.

Zelf het bijzondere genoegen gehad om een leuke dame in een suspensie te hangen. Voor haar de eerste keer dus een wat aangenamere bondage toegepast om lekker te kunnen hangen. Aan haar smile was te zien dat ze genoot. Altijd te kort gehangen uiteraard. Het touw langzaam verwijderen was ook erg leuk om te zien: ze bewoog heerlijk mee op maat van de muziek met gesloten ogen en grote glimlach. Echt geen straf om haar vaker in een spel te betrekken.

Ook wel weer eens leuk om te zien dat er wat meer met touw werd gedaan. Af en toe een beetje spanningsveld tussen degene die graag met floggers en zwepen aan de gang gaan en degene die liever alleen bondage doen. Tja, we hebben alleen de grot tot onze beschikking. Wat meer ruimte zou erg leuk zijn maar waar? Iemand een idee? Misschien kunnen we dat voorleggen aan de clubeigenaar. Je weet maar nooit.

Dan als laatste toch ook even aandacht voor onszelf. We zijn een klein groepje vrijwilligers verzamelt onder de naam Try & Play. We mogen van PartyPlayers iedere maand gebruik maken van hun faciliteiten en dan met name in de grot. Dat gaat in heel goed overleg al aardig wat jaartjes zo. Gelukkig. De meeste gasten van ons weten inmiddels wel hoe dit in zijn werk gaat maar er zijn ook gasten die ons een grotere rol toespelen die niet bij ons hoort en ons ook niet past. Dan heb ik het over de toegangsprijzen bv, de keuken, het toezicht op de gangetjes, de swingergedeeltes. Dat is echt van PartyPlayers. Daar hebben wij als Try & Play geen enkele invloed op. We zijn immers geen eigenaar of mede-eigenaar noch een commerciële partij die ruimte huurt.
We zijn zoals gezegd een klein groepje vrijwilligers die het geluk hebben een ruimte te mogen gebruiken voor onze leuke hobby, te weten BDSM, en daardoor anderen ook blij te kunnen maken. In de grot houden we toezicht, ruimen wat op (Zou echt leuk zijn als gasten dit zelf ook deden, grinnik.) en kunnen we gezamenlijk heel fijn onze gang gaan. Natuurlijk, als iemand lastiggevallen wordt in de grot treden we op wat gelukkig zeer zelden het geval is.

Wil je aangaande de club PartyPlayers ideeën aanleveren of heb je een mededeling, feedback? Bij de toegang staat een ideeënbusje waarin je dit kwijt kunt.
Wil je ons als Try & Play feedback of ideeën geven, kun je dit altijd bij één van onze teamleden kwijt of via Fetlife.

Ik wens al onze gasten heerlijke fijne en spannende dagen. Geniet intens van het leven.
Tot ziens bij de volgende Try waarin stekeligheden (grinnik) als demo langs komen.

Amras.

PS: Foto’s komen er nog aan hoor. 😉