Try and Play 26 maart 2023

Lieve medegenieters van het BDSM-spel,

Ik kijk naar buiten en merk op dat het toch even wederom geen weer is om een lange wandeling te maken. Op dergelijke momenten dwalen mijn gedachten dan vrij makkelijk af naar allerlei leuke zaken uit het recente verleden onder genot van een lekker kopje koffie en blijf ik even steken op vorige week zondag Try&Play in Lelystad.
Even nagenieten weer van een heerlijke dag.

Thema was ‘stekeligheden’; spel met naaldjes.
AndereHan is welbekend daarin en gaf de demo met een mooi model en de belangstelling was overweldigend. Er zijn nogal wat foto’s daarvan gemaakt: ik zal een selectie daarvan op FT zetten. Je kunt duidelijk zien hoe er een mooi “bloempje” gezet wordt, krammetjes geplaatst en naalden recht in de bil wat een heerlijke en leuke plaats is om te doen. Mocht je nog met vragen zitten op dat gebied geeft Andere Han daar met genoegen antwoord op tijdens de volgende Try&Play. Ga echter nooit zo maar even aan de gang met naaldjes! Laat je goed opleiden en zorg dat je dit goed en veilig onder de knie krijgt.

Wat direct echter opviel was de drukte! Ik heb nog even buiten gekeken of er misschien bussen gearriveerd waren met gasten maar dat was toch niet het geval. Maar het was volle bak! Er was ook een KIK-groep aanwezig en daarnaast vele nieuwe mensen die de weg naar ons gevonden hebben. Leeftijd speelde daarbij geen enkele rol want van jong tot iets meer belegen, zeggen we dan netjes, waarbij ik mezelf dan schaar tot belegen en nog lang niet oud. Grinnik.
Maar mensen; wat is het toch prachtig om zovele mensen van elke leeftijd hierin terug te zien, genietend van vele vormen van BDSM-spel. Heerlijk.
Ik heb op Fetlife ook al fantastische verhalen mogen lezen van gasten die zich uitstekend geamuseerd hebben. Prachtig en dat doet ons vrijwilligersgroepje heel erg goed.

Wat was er allemaal te zien? Jeetje, ik kan beter zeggen wat er misschien niet te zien was. Zoveel verschillende vormen van spel waarin intensiteit, tederheid, connectie, liefde, spanning, tranen en troost allemaal hun weg vonden naast de vele, vele verhalen die verteld werden. Teveel om hier neer te zetten maar wil je dit meemaken? Kom gewoon naar Try toe! Je wordt hartelijk verwelkomt.

Er zijn bij ons vele vormen van spel mogelijk, nieuwe gasten kunnen zich altijd bij een van de teamleden aanmelden voor informatie of om iets uit te proberen of te ervaren maar hele ‘extreme’ vormen doen we niet. Als er bij een spel veel bloed aan te pas gaat komen, hebben we dat liever niet als voorbeeld. Soms komt er iemand die dan aangeeft het allemaal wel soft te vinden. Maken we zelden mee maar soms is er iemand die dat vindt en dat mag. Ongetwijfeld zijn er dan andere party’s waar deze gast zich wat meer thuis voelt en ook dat is prima.
Ons uitgangspunt is dat onze party voor iedereen geschikt zou moeten zijn en dat dus beginners, hele ervaren mensen en alles daartussenin zich thuis zou moeten voelen. Ik denk dat we daarin heel goed slagen gezien de bezetting iedere keer.

De volgende keer gaan de voetjes omhoog! Vrijwilligers kunnen zich altijd ter plekke aanmelden om via de voetjes de hoogte in te gaan met de takel. We beginnen daarmee direct na mijn openingspraatje rond drie uur dus wees er op tijd bij.

Vanuit uiteraard de mooiste stad van ons land, grinnik, wens ik iedereen weer een fijne voortzetting van deze zondag en als ik nu zo naar buiten kijk, kan het zomaar nog zijn dat ik toch nog even die frisse neus kan gaan opdoen buiten want ik zie zomaar blauwe lucht verschijnen. De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Wie weet begint dan eindelijk de lente? Ik mag het serieus hopen!

Warme groet, Amras.