Team

Ons Try & Play team bestaat uit de volgende personen:

Amras
Mijn BDSM naam is Amras.

Ik ben nog maar heel kort in deze wondere wereld, eind 2014, waarin ik de eerste keren veel geobserveerd heb zonder zelf iets te doen of te ondergaan.

Begin 2015 heb ik dan de eerste aarzelende stappen gezet en dacht ik dat ik een aardige sub was totdat toch wel duidelijk werd dat ik of een behoorlijke relsub was of dat ik niet echt een sub ben. Wel, ik ben inderdaad geen standaard sub, zelfs niet standaard.

Ik ga steeds meer de dominante kant op, wat prima bevalt.

Toch blijft het bij mij kriebelen om zelf heerlijk in de touwen te hangen, niets te hoeven, fijn te ondergaan. De zware flogger kan ik ook waarderen en heb ik ook zo af en toe nodig.

Daardoor noem ik mezelf op dit moment Switch maar de toekomst zal leren hoe zich dit gaat ontwikkelen.

Ik heb nooit geweten dat BDSM zo divers was, zo intiem kan zijn, zo diep in kan grijpen bij iemand. Veiligheid staat bij mij altijd helemaal vooraan, zorgzaamheid hoort daarbij en die zag ik overal. Om jezelf over te kunnen geven aan iemand, rust te krijgen of te creëren bij iemand, het erotische aspect erbij. Niet zozeer de seks want daar ben ik best wel kieskeurig in maar wel de spanning daarvan. Het uitdagen of uitgedaagd worden is erg leuk, beetje plagen over en weer om vervolgens tot actie over te gaan.

Wat ik merk is dat ik in het “gewone” leven meer open ben geworden, beter om kan gaan met allerlei zaken, mijn emoties beter begrijp en ook meer zelfvertrouwen heb gekregen. Ik ben heel erg gegroeid het laatste jaar en die ervaringen deel ik graag.

Rose_in_disguise

Vijf jaar nu in de mooie wereld van de BDSM.

Samen met mijn man Mr_in_diguise langs de zijlijn in sneltreinvaart deze wereld binnen gestapt.

Een rupsje nooit genoeg die het heerlijk vond om van alles te proberen, inmiddels selectiever geworden en al beter weten wat ik wel en niet lekker .

Het blijft een ontdekkingstocht die elke keer weer anders is en zeker nooit verveeld.

Mijn genot en voldoening haal ik uit een stevig zwepen spel, of een vlucht in de touwen.

Mijn ontdekkingstocht vervolgd met uitstapjes naar de dominante kant, het geven van een flogger/zweep/pijn spel vind ik leuk. Het brengt voldoening om aan beidde kanten te staan.

Zie je mij op onze party’s rondlopen kom naar me toe en spreek me aan, ik beloof je ik bijt niet (meteen ;))

Mr_in_disguise

Hallo daar, ik ben de man van Rose_in_disguise en binnen de BDSM ook haar dominant.

Al ruim 10 jaar geïnteresseerd in BDSM maar sinds 5 jaar pas actief. Mijn Rose is mijn basis en mijn nummer 1. Bij Try&Play laat ik graag mijn kunde zien en deel mijn ervaringen.

Voor mij is BDSM begonnen met touwtjes, echte hennep is voor mij het middel en ik knoop niet volgens Shibari maar volgens het “knoopsels” principe. Comfortabel, symmetrisch en netjes zijn voor mij steekwoorden.

Tegenwoordig vind ik mijn passie in de zwepen, mede door de liefde die ik samen met Rose hierin gevonden heb.

Coco_sub

coco

Sinds 2014 loop ik in deze wereld van leuke mensen, bijzondere gebeurtenissen en spannende events.
Ik ben sub met ’n dominant randje. De connectie/respect tijdens het spel met de Dominant is belangrijk voor me. Hij/Zij geeft me de vrijheid om onder zijn/haar handen en leiding, beide kanten van mezelf te ervaren en te vinden.
De gevoelens die ik ervaar tijdens het spelen maken mij rijker, geven extra kleur aan mijn ‘zelfzijn’. De vriendschappen die ik aanga, leren mij gevoelens herkennen en erkennen en nog belangrijker te uiten. Wat wil je, hoe vraag je en ervaar je, waar liggen je grenzen en hoe bewaak je die. Dit is in het spel belangrijk, maar ook in mijn dagelijks leven kun je tegen deze punten aanlopen.
Teruggeven aan anderen wat ik krijg en leer is belangrijk voor mij. Als lid van het team geeft me die gelegenheid, ik ben benieuwd naar jouw verhaal, je vragen en ervaringen. Samen delen, leren en ervaren.ker te uiten.

Teruggeven wat je krijgt, is belangrijk voor mij. Als lid van het team geeft me die gelegenheid, ik ben benieuwd naar jouw verhaal, je vragen en ervaringen.  Samen delen, leren en ervaren.

sub-rosa

rosa

sub Rosa is wat de naam al zegt:  een onderdanige richting Mrs. Renee.

Ze houdt van een hard, vernederend spel of eenzame opsluiting, maar ze wordt nog meer geraakt door zachte strafvoorwerpen zoals veertjes.

Op de Try and Play is ze gastvrouw, maar kan wanneer ze gevraagd wordt zwepen, touwen uitleggen of als uitprobeer sub onder begeleiding van haar dominant . Daarnaast kan ze wanneer ze opdracht krijgt van haar dominant een zacht tot een middelhard spel spelen, bij voorkeur met een vrouw. Voor alle duidelijkheid ze luistert alleen naar haar dominant.

Mrs. Marsha en franklinn MM

Marsha werd ooit door haar oudste broer Guus meegenomen naar een BDSM party waar voor mij alles op zijn plek viel. Inmiddels heel wat jaren actief binnen deze mooie wereld. Een aantal jaren later kwam zij franklinn MM tegen en zijn ze nu al jaren een stel.

Marsha “Speelt” graag vele vormen van het BDSM “spel” waarbij voor haar de interactie erg belangrijk is. Heerlijk om onervaren mensen te laten kennismaken met o.a. bondage, zwepen e.d. maar ook het spelen met ervaren mensen blijft een uitdaging, kijken wat ze kan bereiken. Ook het begeleiden van stellen in het samen beleven van de BDSM geeft haar veel voldoening. franklinn MM doet allerlei hand en span diensten en doet graag de rondleiding voor nieuwe mensen.

Dus zie je ons op de Try & Play spreek ons aan, misschien om informatie in te winnen, een “spel te spelen” of gewoon om even te kletsen.

Mrs. Marsha en franklinn MM

Annahera

Sinds 2007 in contact gekomen met deze wondere wereld van Pain & Pleasure. Sindsdien was ik regelmatig te vinden bij diverse BDSM clubs en/ Kinky party’s. Na negen jaar heb ik de verbinding in het spel gevonden in de juiste rol met voor mij de juiste dominant.

Het is fijn om eens even niet de leiding te nemen en de touwtjes uit handen te geven. Daarom hang ik graag heerlijk in de touwen om los te laten en overgave te kunnen voelen en ervaren.

En soms…. is een beetje pijn ook best fijn, billenkoek werkt bij mij ook wel lekker aardend maar touwtjes en veertjes zijn mijn favorieten.

In April 2016 ging ik voor het eerst naar Try & Play. Sindsdien ben ik er niet meer weg te ‘slaan’ . Verbinding in het spel, betrokkenheid binnen de BDSM en nieuwe vriendschappen. Kortom een veilige plek om te spelen en BDSM behoeftes verder te exploreren.

Heb je behoefte aan een praatje? Ben je alleen gekomen? Wil je nieuwe mensen leren kennen, of in contact komen met anderen?

Spreek me gerust aan. Ik stel je graag voor aan anderen.

Andere Han

Deze AndereHan heet in het dagelijks leven ook Han.
Hoe kom ik bij die naam? Toen ik in een redelijk grijs verleden in dit wereldje belandde waren er nog drie Hannen actief, vandaar.
Ik ben inmiddels gepensioneerd, maar heb een groot deel van mijn leven computerprogramma’s geschreven.
In spel ben ik uitsluitend gever, nooit ontvanger. Mijn liefhebberijen hierin zijn breed, van lieve touwtjes tot stevig impact spel en alles daar tussenin.
Ik geef graag mini workshops en demo’s als me dat wordt gevraagd, vooral ook aan leken en nieuwkomers.
Naast mijn aanwezigheid bij Try&Play ben ik tevens betrokken bij de VSSM en gastheer bij enkele VSSM feestjes.

BDSM and more…