Geschiedenis

Try and Play is jaren geleden begonnen als een kleine groep met enthousiaste mensen die vooral oog hadden voor beginners en swingers die kennis wilden maken met de BDSM wereld maar niet wisten hoe. Mrs Renee was toen de drijvende kracht daar achter en wist een aantal mensen net zo enthousiast te maken als zij om dit mogelijk te maken. Een laagdrempelige club met mensen die iedereen een warm hart toedragen en graag BDSM veel toegankelijker willen maken.

Dat dit gelukt is, zien we heden ten dage! We hebben als team zo veel mensen de mooie wereld van de BDSM in mogen begeleiden en daar zijn we met recht trots op. Al snel werd Party Players te Lelystad de thuisbasis voor de Try & Play events. Waar wij voor iedereen een mooie, warme en veilige omgeving opgezet hebben, niet alleen voor de beginner maar ook voor de gevorderden.

Daar gaan we dan ook mee door!

Mrs Renee en subDominatess hebben zich terug getrokken uit het vaste team omdat zij in hun privétijd zoveel mooie en leuke dingen doen, die helaas wel veel tijd opeisen, dat ze zich niet meer helemaal konden vrijmaken voor Try and Play. Om met de woorden van Mrs Renee te spreken: als je iets doet moet je het goed doen en anders doe je het niet of verzin je een manier om het toch goed te krijgen.

Dat dit voor Try and Play jammer was, laat zich raden. De club is immers onder de leiding van Mrs Renee begonnen en als ik haar een beetje ken, zal het voor haar ook wel voelen alsof ze een kindje heeft laten gaan. Maar ja, kindjes worden ook groot natuurlijk.

Vanuit het vaste team van Try and Play willen we Mrs Renee en subDominatess onze dank overbrengen voor zoveel creativiteit en kunde om een mooie club bij elkaar te brengen.

Namens het vaste team; Sub_Rosa, Coco_sub, mr_in_disguise, rose_in_diguise, Annahera en Amras.

BDSM and more…