Verslag Try and Play party 28-08-2022

Yes het is weer de 4e zondag van de maand dus we gaan weer Try and Play-en met als thema dit keer huishoudelijke materialen.

Zoals bijna iedereen maand word iedereen door Mr_in_Disguise en Annahera bij de deur welkom geheten en voor de nieuwkomers word er een rondleiding geregeld door o.a. franklinmm

De teamleden hadden allerlei materialen uit het huishouden meegenomen en tentoon gespreid op de bondage tafel.


Kaarsen, knijpers, prikkelrollers (gemaakt van behang aandruk rollers), kattenborstels, mattenkloppers, riemen,broekhangers (prima te gebruiken als tepelklemmen), enz,enz.

Tijdens de opening, net als bijna altijd verzorgd door Amras, werd verteld dat men deze dingen kon ervaren of uitleg kon vragen aan Mrs. Marsha,(de schrijfster van dit verslag).

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet goed in kon schatten of er belangstelling voor het onderwerp zou zijn, maar het werd al snel druk bij de tafel. De andere team leden moesten “helpen” om iedereen te woord te staan of iets te laten ervaren.

Mijn eerste “slachtoffer” was een heer die gewoon wel eens iets wilde ervaren dus samen met Coco ben ik aan de gang gegaan.
Een beetje plagen met de plumeau, knijpers her en der op zijn lijf, wat tikken met riemen, krassen met een uienkam enz.


Na een aantal dingen aan de heer hebben te laten voelen hebben wij dit ervaar moment beëindigd. Altijd leuk om te doen mensen dingen te laten ervaren maar het is geenszins onze bedoeling om met iedereen die dit wil een heel spel te spelen. Er stonden nog best wel veel mensen te wachten en meneer heeft nu zijn “eerste” ervaring, die volgens hem wel naar meer smaakte.

Nadat we alles weer schoongemaakt hadden zag ik dat er een stel stond te kijken bij de uitstalling van spullen, dus ik vroeg aan haar wat triggert
jou van wat hier op de tafel ligt uitgestald. Na nog even gekeken te hebben koos ze voor een plumeau en een zweepje gemaakt van jute touw. En ja ze wilde die graag ervaren. Nadat zij haar jurkje uitgedaan had vielen mij meteen de piercings op en dat zij eigenlijk meteen met
haar handen in de nek ging staan. Dat zorgde ervoor dat ik dacht mmmmm die is volgens mij niet onervaren dus terwijl ik met de plumeau over haar rug streelde vroeg ik, waarom kies je hiervoor want ik krijg de indruk dat jij wel wat meer gewend bent. Daarop vertelde zij dat ze bij haar vorige Dominant altijd een heel hard spel speelde en dat het zachte eigenlijk nooit aan bod kwam en dat ze daar toch wel erg nieuwsgierig naar was. Ik moet zeggen haar reaktie op plumeau was mooi om te zien, haar gezicht sprak boekdelen, het was duidelijk dat zij genoot van de zachte strelingen op haar lijf. Om de ervaring nog intenser te maken heb ik rose_in_disguise gevraagd mee te werken en werd zij behandeld met 4 plumeau’s.
Geen idee hoelang we bezig zijn geweest maar ook hier kwam weer een einde aan. De dame bedankte ons en ging naar haar partner om al vrij snel weer bij mij te staan of ik haar misschien ook nog even hard kon zwepen, nu is dat nog wel een probleem want mijn frozen shoulder is nog niet geheel hersteld maar rose_in_disguise vond het geen probleem om weer met me samen te werken.
Samen hebben wij wat verschillende floggers gebruikt waarop de dame al snel door haar benen begon te zakken en het duidelijk was dat het
genoeg was. Wij hebben haar begeleid naar het podium en haar daar laten zitten en toen kwamen er bij haar even de waterlanders, zo had ze genoten van de floggers en het loslaten van de spanning. De spelervaring met een vrouw en in dit geval zelfs twee bleek al lang een fantasie voor haar geweest te zijn.
Fijn dat wij mensen deze ervaringen kunnen geven!
Even pauze buiten op het terras, toch wel fijn dat PartyPlayers de rokende gasten nog een plekje geeft.
Binnen was PeterPeculiar druk bezig om iemand in een mooie suspension te hangen. Het is altijd leuk om te zien dat hij zoveel mensen een ervaring geeft.
Natuurlijk waren er ook weer meerdere zweep sessies aan de gang, o.a gegeven door onze “eigen” Mr_in_Disguise en AndereHan, het “knalde” weer lekker.

We hebben nu al twee maanden op rij een huisslaaf van Party Players. Ik vond dat er wat “verbeter puntjes” voor hem waren dus ben ik het gesprek met hem aangegaan, by the way dit was met toestemming van zijn Mrs.
Voor ons is de huisslaaf een welkome aanvulling omdat hij ervoor zorgt dat de glazen/handdoeken die mensen overal maar laten staan/liggen opruimt. Geeft toch een wat netter aangezicht van “onze” grot.

De tijd gaat vlug dus hup naar het restaurant om wat te eten, elke keer is het weer een verrassing welke keuzes er allemaal zijn en hoe lekker het weer smaakt.

Na het eten even koffie halen en daar word ik aangesproken door een “swinger” stel die geïnteresseerd waren en iets meer wilde weten waarvoor de “Try and Play” stond. Zij hadden vanuit het zwembad meegekeken bij de sessie die ik met de dame met de plumeau had en vonden dat wel mooi om te zien, maar ze hadden ook een zweep sessie gezien die ze heel hard vonden en toen concludeerden zij dat BDSM niets voor hun was, tja dat vindt ik dan wat kort door de bocht dus vroeg meteen, houd jij haar armen wel eens boven haar hoofd vast tijdens de sex of geef je haar wel eens een tik voor haar billen? En wat bleek, ja hoor dat deden ze wel, waarop ik zei feitelijk is dat een vorm van macht spel en zou je dat ook onder de BDSM kunnen scharen.

Het bekende antwoord wat toen kwam: Ja maar dat doet geen pijn. Waarop ik het gesprek verder inging om uit te leggen dat BDSM VEEL meer is dan pijn doen.

Blijkt dus maar weer dat BDSM nog vaak gezien word als elkaar pijn doen, jammer maar door dit soort gesprekjes met mensen te voeren hoop ik toch iets meer duidelijkheid over “ons wereldje” te geven.

Ondertussen werd er in de grot een dame aan haar enkels omhoog getakeld, maar blijkbaar zat het touw rond 1 van de enkels niet helemaal lekker want ze ging al snel weer naar de grond. Gelukkig bestaan er ook voetboeien van leer die met gespen goed om de voet/enkel aan te brengen zijn.
De dame hing al snel weer op haar kop waarna AndereHan druk bezig is geweest om haar een leuk spel te geven. Nu ja niet alleen de dame geniet ervan maar ook wij als teamleden vinden spelen leuk!

Tijdens een zweepsessie moet je als dominant maar zeker ook als toeschouwer erg opletten zo werd ik, terwijl ik met een grote boog om het spel heen liep “duidelijk nog iets te dichtbij” geraakt door een bulllwhip. Ik loop nu met een mooie striem op mijn arm. Dit soort “ongelukjes” kunnen gebeuren ook al let de D nog zo goed op.

En dan denk je dat de dag voorbij is maar zelfs rond acht uur was er nog belangstelling voor de huishoudelijke speeltjes, een wat jonger groepje mensen vond het grappig om van alles op elkaar uit te proberen met soms wat tekst en uitleg van Coco.

Niet zo druk maar mensen wat een top middag/avond hebben we weer met zijn allen ervan gemaakt! En dank je wel Sub-Rosa dat je elke party weer mooie foto’s maakt.

Op dit moment staat aangekondigd voor 25 September “De 4 elementen”, na rijp beraad hebben wij besloten deze te splitsen en gaan we de aankomende keer werken met WATER. Dat is op vele manieren mogelijk maar de Demo zal zijn een bondage in het zwembad in de grot. Ben je daar nieuwsgierig naar zou ik zeggen kom bijtijds want de demo start meteen na het welkomst praatje rond de klok van 3.

Zie jullie dan

Marsha

Zondag 26 juni 2022

Dit keer had het team een demo hoofdbondage gepland. Rond de klok van 3 uur gingen een aantal leden van het team met een aantal vrijwilligers richting het danspodium in de grot. De mensen die de bondage zouden ondergaan gingen voor het podium zitten en de knopers gingen aan het werk. Hieronder wat plaatjes van dit gebeuren.

Zelf heb ik hier weinig van meegekregen want werd aangesproken door een “stel” waarvan de vrouw wel bekend was met ons wereldje maar de man niet. De dame vroeg mij hem te vertellen hoe het er op een speelfeest aan toe gaat. Dus verteld dat iedereen zijn eigen ding kan doen met inachtneming van “de regels” zoals daar o.a. zijn: Niet storen in een spel, niet aan iemand zitten zonder daar eerst toestemming voor te hebben gekregen, niet aan andermans materialen zitten, zeg maar de dingen die eigenlijk heel normaal zouden moeten zijn maar helaas niet altijd voor iedereen worden opgevolgd.

Daarna een beetje verteld wat wij als team binnen Party Players doen en dat wij het aanspreekpunt zijn als er iets gebeurt waarvan je denkt dit is niet goed, of als je iets wilt ervaren of uitleg wilt over dat wij daarvoor rondlopen.

Na deze “algemene” informatie werd het gesprek persoonlijker en bleek het stel buren van elkaar te zijn en geen speelpartners. Mooi dat dit kan.

Inmiddels werd er in de grot al druk gespeeld dus kon ik ook aan ze vragen wat hun indruk was van wat er zoal gebeurde en wat voor gevoel hun het gaf. Beiden gaven aan dat ze soms een soort opbouw misten in het spel maar dat ze over het algemeen de liefde en aandacht tussen de speelpartners zagen en dat ze dat zochten. Verder gaf hij aan dat hij er nu vooral was om indrukken op te doen, sfeer proeven e.d. maar dat hij zeker een volgende keer open staat voor een ervaring.

Eén van de momenten waar zij naar keken was dit

En toen dit gesprek net afgelopen was en ik even wat ging drinken werd ik aangesproken door een heer die ook voor het eerst op een T&P party was maar wel bekend met de club Party Players. Het bleek dat de mensen van Party Players hem hadden door verwezen naar onze party omdat zij denken dat hij bij ons op zijn plaats zal zijn.

Ook met hem weer de algemene dingen besproken en daarna gesproken over de dingen die hij “leuk” denkt te vinden, waaronder voorbinders, travestie, tepelwerk e.d.

Hem beloofd dat als mijn arm de volgende keer weer beter meewerkt ik “iets” met hem zal proberen om te kijken of de “werkelijkheid” net zo leuk is als zijn fantasie.

Onze sub Rosa stuurde mijn nog een aantal foto’s van een speelmoment dat er naaldjes werden gezet door iemand die dat voor het eerst ( wel onder begeleiding van een ervaren naalden zetter) deed.

Dit was het wat mij betreft over deze party, aanvullingen zijn altijd welkom en zal ik er graag bijplaatsen.

Onze volgende party is op zondag 24 juli, dit keer geen thema of workshop maar zoals wij dat dan noemen “vrij spelen” .

Groetjes

Marsha

22-05-2022 Verslag Try and Play Party

Het was weer de 4e zondag van de maand dus tijd voor “ons” feestje. Het was heerlijk warm en zonnig weer wat voor onze gasten aanleiding was om de eerste tijd vooral buiten door te brengen bij het zwembad of het terras waardoor de grot in eerste instantie rustig bleef.

Één van onze gasten was jarig en om een uur of 3 werd er een lang zal zij leven gezongen door een aantal mensen en werden er heerlijke soesjes uitgedeeld aan de gasten door de jarige job. In overleg met haar Dominant werd zij om 4 uur vakkundig door een aantal mensen met folie aan de danspaal bevestigd en mooi ingepakt waarna een ieder, die dat wilde, zich met haar mocht bemoeien, onder het toezicht van haar Dominant en ze de gasten ook nog een een glaasje bubbels aanboden.

Vanaf dat moment werd er heerlijk gespeeld in de grot met zwepen, touwtjes, prikkel dingen enz.

Een heer die in bondage gezet was gaf aan zijn partner aan eerst een foto dan gaan we weer verder, dus ik maar snel een foto gemaakt van “superman” 🙂

Terwijl een andere heer in bondage door de D in het zwembad werd gegooid

De hele middag heb ik zelf niet gespeeld, ik heb nog steeds een frozen shoulder, maar met een aantal mensen leuke en goede gesprekken gevoerd. O.a. met een stel, beiden onderdanig, waarvan de dame onder handen genomen werd door hun Meneer terwijl ik met haar partner een gesprek voerde over hoe mooi het is dat je als stel het elkaar gunt om aan je behoefte te voldoen en plezier te maken met anderen zonder dat daar jaloezie bij komt kijken.

Ook met een ander stel een gesprek, wat iets lastiger verliep want de heer spraak Duits en dat is nu niet een taal die ik vloeiend spreek maar gelukkig was zijn dame bereid vertaal computer te spelen als we er even niet uitkwamen. Voor de man was dit zijn eerste keer dat hij een BDSM feestje bezocht en ze waren vooral aan het kijken wat er allemaal gebeurde en hoe de interactie tussen de diverse mensen was. Beiden zagen vooral dat er veel connectie tussen de spelers was, dat er heel erg goed naar elkaar gekeken werd en het veel liefde met b.v. pijnelementen was. Of, vooral hij, er meer mee zou willen was nog niet geheel duidelijk, maar mijn ervaring leert dat zo’n dag nog dagen na suddert in het hoofd en je dan pas een duidelijker beeld krijgt wat je er nu echt van vond.

En toen ineens kwamen er 2 dames die de jarige job op een stoel plaatsten en op het nummer You can leave your hat on een sensuele dans uitvoerden richting de jarige job. Maar alle gasten hebben er van mee genoten.

Heerlijk als onze gasten zich zo vrij voelen om dit gewoon te doen en dames het zag er mooi uit.

De rest van de avond werd er druk doorgespeeld in de grot ik denk zelfs tot het einde van de avond, maar dat heb ik niet meer meegekregen want rond half negen ben ik richting huis gegaan.

Zo dit was mijn verslagje van deze dag. Hoop jullie 26 juni weer tegen te komen. Tot dan

Marsha

24-04-2022 Try and Play Party

Een impressie van een gezellig Try and Play feestje

Op zondag 24 april was het zover. Op tijd aanwezig in Party Players in Lelystad, onze thuisbasis voor gezellige events.

Iedereen was al druk bezig om de grot in orde te brengen, muziek apparatuur te testen en aan te sluiten, AJ Zwepen installeerde al hun mooie leren zwepen en om 2 uur gingen de deuren open. Dankzij het mooie weer was de buitenruimte bij het bad ook open en daar werd al snel gebruik van gemaakt. Mensen begroeten, de laatste belevenissen uitwisselen en met plezier vooruit kijken naar de middag. Al gauw was het gezellig druk.

Amras hield een ‘vraag en antwoord’ gesprek met AJ Zwepen over hun producten, het verschil tussen de zwepen en floggers, hoe te gebruiken en te onderhouden. Informatief en het gaf mensen de kans om dingen zelf te proberen.

Al gauw werd er gespeeld, de trap werd in beslag genomen, een dame wilde dat wel ervaren, van haar Dominant gehoord te hebben wat haar grenzen waren, van haar vernomen wat de stopwoorden waren. Vastbinden, kriebelen, beetje knijpen, tepelklemmen (ahh, au, maar dat was niet haar stopwoord), flogger gebruikt, heen en weer bewegen en toen omhoog. Toen werd het wat steviger, wat feller en scherper (hmm lekker…). Langzaam bouwde we het af en na een half uurtje nagenieten op het bed was ze weer geland.

Er werd veel gespeeld, gezweept met korte zwepen, lange bullwips, cains, geknoopt en zelfs iemand aan de voeten opgehangen, wat veel raakvlak oplevert om met een zweep te bewerken!

Mensen genoten, kletsen en delen ervaringen.

Weer een fijne dag, op naar de volgende op 22 mei met een demo folie.

Coco-sub

Verslag Try and Play 27-03-2022

Op zaterdag nog op Fetlife gekeken hoeveel mensen op Going stonden: waren er niet zo veel als gehoopt. Dan ga je onderling appen hierover en je toch wat zorgen maken. We wisten dat er in het land diverse andere feesten werden georganiseerd. Waarschijnlijk wat inhalen van de afgelopen 2 jaar?

Maar dan toch zondag. Prachtig weer! Voor mij, Amras en Annahera, was het weer even geleden. De eerste keer dit jaar! Druppelsgewijs kwamen er gasten binnen die na het omkleden meteen van het zonnetje gingen genieten buiten. Daardoor in de grot maar weinig mensen te vinden. Twijfels bij mij wanneer ik officieel, ahum, de dag open. Dat doe ik graag natuurlijk maar dan is het wel leuk om wat gasten voor me te hebben. Dus dan maar eens kijken hoe dit op te lossen. Openen en zorgen dat men lekker gaat spelen.

Tja, dan zie je een lieve vriendin die vandaag een slaafje mee heeft genomen. Even fluisteren of ik hem mag lenen en jawel hoor. Heerlijk! Dus open ik buiten en vertel er maar meteen bij dat ik dit slaafje te leen heb en daarmee aan de gang ga. Dus, lieve mensen, kom mee en laten we spelen!

Waarmee ik het slaafje mee de grot in neem en die in een suspension hang. Er zijn inmiddels fijn wat gasten meegekomen en ik nodig nog wat vrienden uit om mee te doen om dit slaafje een ervaring te geven. De meesteres zit erbij en kijkt tevree. Nu ging het gerucht dat we iets met paaseitjes zouden doen. Eén van onze teamleden had al echte paaseitjes hier en daar neergezet maar mijn idee van paasei was iets anders, iets meer blijvends misschien? Beetje meer indrukmakend? Gevoeliger? Ja, dat zeker! Ik heb een heel mooi instrument waarmee je werkelijk hele mooie eieren kunt maken op billen. Prachtig om te zien! Als je het goed doet, zie je na slechts één tik een heel mooi ei opkomen.

Ik mag wel zeggen dat deze slaaf zijn “ontgroening” met verve heeft doorstaan. Chapeau! Waarmee ik zijn meesteres nogmaals hartelijk wil danken voor het uitlenen.

Statler en Waldorf: de twee bekende oude critici van de Muppets zaten erbij, keken er naar en hun mond viel open van verbazing! Deze keer geheel sprakeloos en dat wil wat zeggen.

Ondertussen zie ik dat er heel fijn diverse gasten aan het spelen zijn geslagen. Er wordt met verve geknoopt in het midden. Annahera heeft een sub aardig verwent met touw, niet alleen dat, hij kreeg het toch voor elkaar om meerdere keren de aandacht te krijgen van onze teamleden. Ik zie en hoor dat er diverse leuke slaginstrumenten worden gebruikt bij een aantal jongere dames. Ze mankeren echter niets aan hun stembanden.

Ineens is de grot vol met spelende en genietende gasten. Zo fijn om dat weer te zien en mee te maken!

Ik heb veel nieuwe mensen mogen spreken die ons wisten te vinden, jongeren die onze plek ook steeds meer weten te vinden en hun eigen spel spelen. Ik heb aardig wat complimenten mogen ontvangen over dat men zich bij ons veilig en vertrouwd voelen. Hoe heerlijk is dat om te horen!

Een dame uit het verre zuiden heb ik over een drempeltje kunnen trekken om iets te kunnen ervaren met floggers. Heel rustig, veel uitleg en dan komt het moment dat je iets gaat doen. Oei, dat was nog een dingetje! Zou niet iedereen naar haar kijken, wat zouden van haar vinden? Dan toch gerustgesteld, wat kleding verwijderd en de eerste keer op de billen wat laten voelen. Heel rustig, met aanhalen, strelen, zachte woordjes: ze vond het heel fijn! Zien we haar weer terug? Ik hoop van wel en ik denk het eigenlijk ook wel.

Ze was meegenomen door een vriendin die ook wel wat wilde voelen, niet hard of gemeen maar met gevoel, verbinding zocht ze. Uitkleden was voor haar geen probleem en na even tijd te nemen om elkaar aan te voelen, gaf ik haar strelend met wat floggers. Ze genoot daar zichtbaar van! Ze liet het helemaal in zich komen. Wat prachtig om te zien! Wat opwindend om dit mee te maken. Laat zich raden dat hier wel een gevolg op komt. We hebben heel fijn even kunnen praten met elkaar.

Dan komt er een zeer bekend persoon even bij me staan en vraagt met een speciale glimlach of ik ook wat tijd heb voor haar. Maar natuurlijk. Ik ben de beroerdste niet. Even later komt ook haar partner naar me toe met dezelfde vraag. Het is dringend dus! Nou, laten we maar in actie komen. Ze geniet met volle teugen. Hangend in de touwen, eerst een beetje wat lief spelen maar algauw met hulp van een vriend haar toch wat meer gegeven. Ze bleef zich maar inhouden. Tja, dat willen we natuurlijk niet. Mijn speciale spatel maar even erbij gehaald en haar bespeeld daarmee. Zelfs met nog een vriend erbij om een extra touw vast te houden zodat ik goed mijn gang kon gaan. Ze gaf een heerlijk tegenspel! Naderhand toch leuk om te horen dat ze me lief vond! Verderop in de avond trouwens nog een sessie zwepen gedaan samen met haar partner. Ah, mensen, heerlijk toch om dat weer voluit te kunnen doen!

Ondanks dat ik dus zelf erg druk ben geweest, heb ik wel kunnen zien dat er veel gespeelt werd in de grot. Prachtig om dat mee te mogen maken hoor. Zoveel mensen die aan het genieten zijn van hun eigen spel.

Een sub waarvan de tepels door medische nietjes onzichtbaar waren gemaakt trok bekijks. Ik kreeg diverse vragen daarover. Lieve mensen, storen in een spel is een doodzonde maar kom naar ons, de teamleden van Try, en meestal kunnen we je vragen beantwoorden. (Mocht je ons niet weten te vinden? We hebben oplichtende kleine bordjes op ons bevestigd. Kijk maar even. Naar het bordje dan hè .)

Bij deze heb ik op een geschikt moment kunnen vragen wat er aan de hand was. De Dom was blij dat het iemand opviel! Nou, zei ik, op valt echt wel op maar men durft even niet te vragen, vandaar dat ik het doe. Je zag zijn en haar gezicht oplichten! Even later werden de nietjes weer verwijderd en kon je haar volledige borsten bewonderen. Hun spel, hun gevoel, hun emotie en wat heerlijk dat dit kan en mag.

Ik zie ondertussen dat het een verhaal dreigt te gaan worden maar dat komt omdat ik zo enthousiast ben. Ik vind het gewoonweg weer zo fijn om voluit te kunnen spelen, mensen te kunnen ontvangen, begeleiden op hun eerste voorzichtige stapjes, spelen met gevorderden, het elkaar weer kunnen zien, voelen, ervaren…………..

Tja, het zal duidelijk zijn: ik heb het naar mijn zin gehad. Op naar de volgende keer en ik hoop iedereen weer te zien!

Vanuit het gezellige Zuiden achter mijn laptop groet ik iedereen op warme en respectvolle manier.

Amras.

Volgende party 24 april 2022

Try and Play 24-10-2021

T & P 24-10-2021

Dit maal hadden wij als thema naalden. Ons teamlid AndereHan deed de demo met veel uitleg waarop te letten, hoe je de naaldjes zet enz. Er was best veel belangstelling hoewel je ook zag dat een aantal mensen het toch wel eng vonden en na even gekeken hebben toch maar weg liepen.
Ach ja ieder zijn ding en er is gelukkig genoeg ruimte dat je niet hoeft te kijken 🙂
Dank aan Silke-sub69 dat zij het demo model wilde zijn.

Hieronder een weergave van de Demo door Amras:

Afgelopen Try and Play hebben we onder de deskundige begeleiding van Andre Han een demo gehad over het gebruik van naalden, injectienaalden wel te verstaan.

Ons model Silke had zich hier voor opgegeven en lag bereidwillig klaar zonder eigenlijk te weten hoe dit alles aan zou voelen. Zou het zeer doen, zou ze het vol houden, code roepen om het te laten stoppen?

Niets van dit alles, echter! Heel kranig sloeg ze zich er door. Althans dat vind ik dan want voor mezelf zou ik dit niet zien zitten hoor. Maar ze lag er heel ontspannen bij. De eerste naalden rechtop in haar rechterbil  voelde ze bijna niet eens. Daarna werden twee rijen naalden gezet op haar rug, eentje links, eentje rechts. Met uitleg erbij waarom op die manier. Het scheelt hoe je ze moet zetten.

Daarna werden de naalden verbonden met elkaar door heel creatief gebruik te maken van rood lint. Het zag er heel mooi uit! 

Op haar linkerbil werd nog even een genotsknoopje gemaakt. Tja, het is maar voor wie dat geldt dan, hè.  Het bestaat uit diverse naalden die steeds onder elkaar in de huid worden gestoken zodat je uiteindelijk in een kleine cirkel best een hoop naalden hebt, dus echt onder elkaar door, waardoor er in het midden een kleine omhoog geduwd stukje huid ligt. Als je daar dan vervolgens op drukt, voel je ook echt alle metaal daaronder zitten. Heel apart!

Voor de ietwat  sadistisch ingelegden onder ons: met dat knopje “spelen” geeft zeer zeker wat reactie. 

De reactie van ons dappere model? “Ach, ik vond het allemaal prima, hoor.” Ondergetekende moest toch even verrast kijken naar haar.

Na deze geslaagde demo werden nog een tweetal dames voorzien. De eerste vond het geweldig en dat was te merken!

De tweede wilde haar angst voor naalden onder ogen zien. Bijzonder knap en lovenswaardig dat ze haar angst opzij kon zetten en de naalden kon verdragen. Prachtig om dit te mogen aanschouwen.

Rest mij om toch ieder die hiermee wil gaan beginnen, echt aan te raden zich onder deskundige begeleiding dit aan te leren en niet te gaan hobbyen! 

Amras.

Ook was er de stand van WimSweetMadness met deze keer zwepen, voorbinders, boeien e.d. Waarschijnlijk komen zij in februari weer en dan word er ook de leren kleding meegenomen.

Wij, als team, kregen 2 emailtje met heel verschillende reacties op deze party die je hieronder kunt lezen.

Mijn Eerste Keer

Op zondagmiddag 24 oktober 2021 bezocht ik voor de eerste keer een party van Try and Play in Lelystad. Mijn allereerst BDSM of Fetish party ooit. En gelijk bij de ingang al bleek een Try and Play party een hele goede manier om met deze wereld kennis te maken.

Om twee uur stond er al een rij bij de ingang en iedereen werd welkom geheten door een lid van het Try&Play Team. Annahera stond bij de deur en stelde mij als nieuweling onmiddellijk op mijn gemak. Na het omkleden in mijn gloednieuwe fetish shirt en short liep ik rose_in_disguise tegen het lijf die mij globaal wegwijs maakte in Club Party Players. Een rondleiding door franklinMM met een bezoek aan de kelder volgde later. Mrs. Marsha en -Sub_Rosa- van het Team maakten de eerste kennismaking compleet.

Rond drie uur volgde een demonstratie van werken met naalden door AndereHan. Met uitleg en nadruk op hygiënisch werken.
Vrijwilliger Silke onderging de vuurproef een stuk beter dan de toeschouwers. Het leek wel of met elke naald in haar
rug het aantal toeschouwers met één verminderde. Kijken doet blijkbaar meer pijn dan ondergaan.
Volhouders zagen uiteindelijk een prachtig korset met rood lint ontstaan op de rug van Silke en een ‘pijnknoop’ op
haar bil. Een applaus voor Andere Han, maar een nog veel groter applaus voor Silke sloten de demonstratie af.

En toen was het tijd voor de fotoshoot. Als nieuweling had ik nog geen foto’s voor mijn profiel op Fetlife en -Sub_Rosa- was bereid om onder toeziend oog van Mrs. Marsha een paar actiefoto’s van mij te maken. rose_in_disguise was bereid voor deze fotoshoot de rol van Dominant op zich te nemen. Het resultaat is te bewonderen op mijn profielpagina.
In niet meer dan een touwharnas gehuld was het daarna mijn taak bij de bar een glas water voor rose_in_disguise te halen.

Inmiddels was het druk geworden op de speelvloer in de grot. Prachtige touwbondages en sessies met zwepen, heel erg veel zwepen. Zo nu en dan werd het spel onderbroken voor het warme buffet dat vanaf half zes voor ons klaarstond.
Maar daarna ging het spel in deze en andere vormen nog de hele avond door.

Een ervaring rijker ben ik halverwege de avond huiswaarts gegaan. Zeker voor herhaling vatbaar. Niet in de laatste plaats dankzij het Team van Try&Play die mij echt een welkom gevoel van welkom hebben gegeven.

De volgende party is op 28 november 2021 met als thema Plug & Play waarin deze keer de dames met voorbinddildo hun
‘mannetje’ zullen staan. Ik kan niet wachten …

John Little

En de volgende reaktie was:

Beste vrijwilligers,
Gisteren geweest op de bdsm bijeenkomst. Dat was voor mij als alleenstaande uiterst teleurstellend.
Er waren heel veel stellen die ook nog eens elkaar kende van vorige bijeenkomsten. Dat zag ik aan het aantal kussen
wat her en der gegeven werd.
De stellen keken niet verder dan hun eigen partner.
Zelf heb ik een aantal keren iemand van Try and Play herkenbaar aan de bordjes aangesproken.
Ook om materialen te lenen of om te vragen naar een meesteres of meester Nu materialen werden niet uitgeleend.
Ik had wel een oudere dame gevonden maar die wilde niet haar eigen materialen gebruiken. Haar man maakte de materialen schoon.
Dan vroeg ik aan iemand van de organisatie die zou rondvragen of er iemand voor mij was. Zelf was ze switch maar
niet in de stemming. Niets meer gehoord.
Bij de VSSM waren altijd voldoende materialen aanwezig. Misschien een aandachtspunt.

De bijeenkomst leek meer op een praatgroep (veel zaten in het bar gedeelte) voor mij niet uitnodigend om nog een keer te komen.

Met vriendelijke groet

Wij als vrijwilligers doen ons best om het een ieder naar de zin te maken maar zoals jullie lezen lukt dat niet altijd.

Waar het eigenlijk op neer komt is, zoals één van onze teamleden opmerkte:

Wij hosten een feestje maar je moet zelf de slingers ophangen.

Goed dit over de afgelopen party, nu snode plannen bedenken voor de aankomende party met als thema Plug and Play. Of te wel voorbinders 🙂

Verslag party 26-09-2021

Zondag 26 september; bijna een gedenkwaardige dag. Bijna? Nou, eigenlijk best wel gedenkwaardig.

Try and Play, onze avond in Lelystad was heerlijk, eigenlijk HEERLIJK in echte hoofdletters.

De dag begint voor ons teamleden al vroeg want we moeten op tijd aanwezig zijn voor de spullen op te zetten, alles te controleren, afspraken te maken en te checken. Als vrijwilligers zijn we toch best professioneel bezig.

Dan komen de eerste gasten binnen. Verwelkomt door ons team. Dat persoonlijke welkom vinden we belangrijk en we merken dat de gasten dat ook fijn vinden. Gewoon weer even persoonlijke belangstelling voor elkaar, nieuwe mensen even de weg wijzen.

Vanwege het mooie weer, gaan de meeste gasten toch eerst even naar buiten. In de grot is het nog rustig. Voor mij, Amras, iets te rustig. Ik wil graag even iedereen van harte welkom heten, een paar kleine mededelingen vertellen zoals waar mensen lekker ongestoord kunnen spelen, babbelen, roken (tja, er zijn er nog steeds die dat doen maar Stoptober nadert. Hint), even de winkel van AJ Zwepen in de belangstelling zetten. Maar ja, als er op dat moment weinig gasten zijn?

Dan maar gewoon beginnen met spel.

En alsof er een knop omgedraaid is, komen er ineens gasten bij. Om te kijken en om te gaan spelen en ineens is de grot vol.

En hoe! Ik heb de ladder in gebruik, ik zie ondertussen anderen met touw in de weer, er wordt ook gekletst. Het wordt levendig, zeg maar.

Amras en Lady_J_1977

Heel plezierig vonden we de aanwezigheid van diverse jongere gasten! Wat ongelofelijk fijn dat ze ons hebben weten te vinden. Ik heb genoten van Malinqa die bij haar meisjes de leukste plekjes wist te vinden en daarvan daags daarna toch echt een massage nodig gehad zal hebben. Ik heb even gecheckt en jawel, ze voelde iedere spier. Maar genoten dat ze heeft! Prachtig toch? Ik hoop oprecht dat er meer jongeren gaan komen. Wij kunnen ze een mooie gezellige maar bovenal veilige omgeving bieden.

Gasten die voor het eerst kwamen en zich uitermate goed hebben geamuseerd. Een sub die aandacht vroeg en kreeg! Eerst kon ze nog gewoon staan, daarna zocht ze steun tegen een paal maar al gauw lag ze op de grond. Ze heeft het werkelijk fantastisch gehad, getuige haar verhaal op Fetlife.

We hebben iemand gehad die toestemming vroeg en kreeg voor een speciale spankingbank neer te kunnen zetten. Nou, die is heerlijk vaak gebruikt hoor!

Floggers, zwepen zijn als vanouds weer uit het vet gehaald om het zo maar eens te zeggen en op een mooie manier gebruikt. Ik leer altijd weer van anderen wat dat betreft: hoe gaan ze om met de bull, hoe houden ze die precies vast, hoe bewegen ze? Altijd weer leerzaam.

Ik heb aandachtig gekeken naar een grote man die eerst zijn model prachtig bondeerde om haar daarna te verwennen met allerlei floggers en zwepen. Wat een mooi spel! Ze waren zo mooi in verbinding met elkaar, genoten van elkaar. Daar krijg je gewoon weer de kriebels van hoor.

Foto’s zijn trouwens tussendoor met toestemming gemaakt en kunnen altijd opgevraagd worden.

We zijn zo’n beetje gewend dat de avond na het eten een beetje rustiger wordt, het eten moet wat zakken dan blijkbaar. Niet zo op deze avond! Het bleef lekker doorgaan! Zelfs toen wij als team klaar waren op deze avond, ik de ladder weg had gehaald, bleef het aangenaam druk in de grot.

Er valt nog veel meer te vertellen maar ik kom dan echt “papier” te kort. Ik weet wel en kan gerust zeggen: het was toch best een gedenkwaardige dag.

Ik hoop de volgende keer iedereen weer te zien. Enne, volgende maand is het Halloween. Niet precies op onze zondag maar we nemen een kleine voorsprong met wat stekeligheden.

Tot ziens, tot Try and Play! Amras

Try and Play 22-08-2021

Eindelijk na een hele lange tijd weer een Try and Play party voor mij. Het was even de vraag of het ging lukken want met een Frozen Shoulder ben je toch behoorlijk beperkt maar gelukkig werkt mijn mond nog goed 🙂

Eerst maar even een excuus, dit keer geen foto’s, onze vast fotografe is met vakantie en ik was mijn fototoestel vergeten. Volgende keer gaat dat goed komen.

Dan de party zelf. Men stond al in de rij voor de deur dus er was al vrij snel een redelijk aantal mensen aanwezig in de grot. Eerst leek het weer even een gezellig klets café, mensen die elkaar begroeten en even bijkletsen over de wat er allemaal was gebeurt de afgelopen tijd. Maar al snel werd een eerste dame in de touwtjes gebonden en dan zie je vanzelf dat de anderen ook langzamerhand in “spel” modus komen.

Zelf werd ik al vrij snel aangesproken door t. een heer die jaren terug veel BDSM beleefde met zijn Mrs maar toen die relatie beëindigde eigenlijk er niets meer mee gedaan had. Een tijdje met hem staan kletsen over wat hem dan aantrok in de BDSM maar daar bleef hij toch wel een beetje vaag, dus toen de vraag gesteld wat zijn de 5 leukste/lekkerste dingen die je Mrs vroeger met je deed. Nou als eerste kwam daar tepelwerk als antwoord en laat dat nu iets zijn wat ik erg leuk vind. Dus hup T-shirt omhoog en mijn vingers om die tepels. Een beetje knijpen, kneden, strelen, trekken enz. en daarbij zag ik goede reacties van zijn kant maar helaas merkte ik ook dat mijn arm er toch wel wat moeite mee had. Maar gelukkig dan loopt Rose in Disquise langs en van haar weet ik dat zij het ook leuk vind om met tepels bezig te zijn. Nou die nam mijn plekje graag over 🙂 Zij ging lekker met hem aan de gang en op een gegeven moment kwam er ook nog een zweep aan te pas. Toen ik later nog even bij hun ging kijken zag ik dat t. best wel emotioneel was, het was voor hem een super ervaring en iets waar hij, volgens eigen zeggen, nog wel langer van zou genieten. Hieronder lees je een deel van de email die wij als team van t. hebben ontvangen:

Geacht team,

Mijn grootste wens is om nog een keer te proeven van een SM-sessie. Deze wens is eigenlijk gegroeid in de nare periode van de Corona, en nu ben ik gevaccineerd en durf ik de straat weer een beetje op.

Ik ben heel goed opgevangen en een rondleiding gekregen door wat in eerste instantie een doolhof leek.

Na een gesprek met Meesteres Marsha kwamen we tot een spel, liever gezegd een sessie, waarbij de pijngrens van mijn tepels op de proef werd gesteld. Dit werd later door haar vriendin Rose overgenomen, die zelf voorstelde om ook een flogger uit te proberen.

Ik ben beide dames heel dankbaar voor datgene wat ik van hun heb mogen ontvangen, dit is waar ik naar verlangd had. De pijn met liefde gegeven en gecontroleerd, het heeft mij zeer geëmotioneerd. 

Ik ben om 19.00 uur naar huis vertrokken omdat het een hevige regenval was en ik ´s avonds in het donker niet graag wil rijden. Daarom heb ik niet even gedag kunnen zeggen en hen nogmaals bedanken voor de sessie, die aardig wat losmaakte bij mij.

Ik wilde dit toch nog even duidelijk maken, zeker omdat ik nog steeds de fysieke en psychische gevoelens heb .

met vriendelijke groet

Met dit soort berichten/email zijn wij als team erg blij, dit is waar wij het voor doen en is het fijn om te lezen dat de gasten dat ook waarderen.

Natuurlijk werd er de rest van de dag weer veel met touwtjes gespeeld, geslagen met zwepen enz. Maar ook een dame die door haar D in het zwembad regelmatig kopje onder werd geduwd. Dat is het leuke van Try and Play er gebeurt van alles, er is genoeg te zien en als je het niet aantrekkelijk vind kijk je gewoon een andere kant op waar wel iets gebeurt wat je aanspreekt.

En ja dan loopt er soms ook een verdwaalde swinger tussendoor die het “nog” niet helemaal snapt hoe het in “ons wereldje” werkt. Vaak kan je door een gesprek veel duidelijk maken maar soms wil het kwartje echt niet vallen zoals mij gebeurde met een heer die maar wilde dat ik met hem knuffelde. Uit eindelijk hem maar verteld dat we soms best wel knuffelen maar dat het vaak gepaard gaat met pijn elementen en tsja dat trok hem dan toch niet aan 🙂

Verder wil ik het Party Players team bedanken voor het vele werk wat ze verzetten, de hele dag zie je hun glazen halen, de wasmanden leggen en met lekkere hapje rondgaan. Helemaal super.

Wat ik ook prettig vond was dat er op diverse plaatsen pompjes hingen waar je even snel je handen kan reinigen.

Franklin, ook een Try and Play team lid, deed een aantal rondleidingen en vertelde me dat er veel verbeterd was in het pand, o.a. de kelder was erg opgeknapt en ook beter verlicht. Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat ik vaak niet verder kom dan de grot, dus over de rest van het pand kan ik niet echt veel vertellen.

O ja fijn dat er op het buitenterras een deel een overkapping had zodat de rokers zelfs in de regen droog van hun peukkie konden genieten.

Nou dat was het wel weer voor deze keer op naar de volgende die 26 september zal plaats vinden.

Groetjes Marsha

Juli 2021

Afgelopen zondag was het – gelukkig – weer zover, wie komen er net als vorige maand weer langs om gezellig bij/met ons te spelen? Maar nog spannender, welke nieuwe mensen mogen wij begroeten en de eerste stapjes in de BDSM laten ervaren?

Bij PartyPlayers aangekomen worden gauw de voorbereidingen gedaan, spullen op de juiste plek zetten, muziek regelen, airco aan…. Het is zomer en lekker weer. Het feestje kan beginnen.

Om 2 uur druppelen de eerste bezoekers binnen.

Op diverse plekken wordt er in de Grot druk gespeeld, ervaringen met touw comfortabel op de rug hangend en genietend van een spetterend seksueel spel of hangend met het gezicht naar beneden en de armen op de rug, comfortabel of toch niet(?)

Er zijn inderdaad mensen die het allemaal nog spannend vinden en hun ogen uitkijken. Zij worden op hun gemak gesteld door diverse teamleden en laten zich (ver)leiden tot een fysieke kennismaking met touw/floggers en zwepen. Ontroerd door de impact van deze ervaring wordt er door teamleden ook aandacht besteed aan de belangrijke aftercare. Wij kunnen het niet vaak genoeg benadrukken dat de zorg voor elkaar na een (impact) spel zeer belangrijk en waardevol is, het zal het gevoel begeleiden naar een plek waar het omgezet kan worden naar een ervaring en een waardevolle herinnering.

Er waren ook weer verschillende zweep spellen te zien, één op één maar ook en soms met een extra dominant die op verzoek meespeelt vormen een ritmisch geheel.

Een prachtige dame en heer vormen samen een dansritueel uit, zichtbaar gaan ze in elkaar op als er een kleine hapering in de muziek is wordt dat snel door een van de teamleden weer herstelt, het spel kreeg een vervolg.

Een dominant die het toeliet dat een aantal onderdanige dames zijn lichaam mochten gebruiken als oefenmateriaal om zo te ontdekken wat dominantie met hen deed. Voor de heer in kwestie was het een spontane actie en kon hij op veel aandacht van de dames rekenen, wie had nu eigenlijk wie onder controle?

Verder waren en 2 verjaardagen te vieren. Onze Sub-Rosa en vaste bezoeker Silke-Sub werden door ons verwend met zwepen en floggers 😉 De spreekwoordelijke verjaardag slingers zijn op hun lichaam getekend.

Omdat het lekker weer was werd er veel gebruik gemaakt van de lounge bedden en de binnenplaats. Aan het eind van de middag zo tegen etenstijd spoedde iedereen zich naar de keuken voor een lekkere maaltijd die zorgvuldig door het keukenteam klaargezet was. Vlees grillen op de nieuwe plaat of wat lekkers uit de verwarmde schalen, het ging allemaal op! Gelukkig weet het keukenteam dat wij door het beoefenen van onze hobby veel kunnen eten 😉 Hier werd goed op ingespeeld door de hele dag rond te gaan met schalen vol lekkere hapjes zowel koud als warm.

In de bar was het wisselend rustig/druk, ons feestje is natuurlijk in de grot maar ook in de kamers en in de kelder (die overigens prachtig verbouwd is) werd er druk gespeeld.

S ’avonds zo rond de klok van acht keerden de gasten zich huiswaarts met hopelijk net zoals ik een glimlach van oor tot oor en een hoop leuke beelden om over te dromen.

Tot volgende maand!

27-06-2021 Thuis komen

De weg ernaartoe is al een feestje, de gedachte over de mensen die we na lange tijd weer zouden gaan ontmoeten, de diversiteit aan spellen die we zouden gaan zien, en de nieuwsgierigheid naar de plaats, is alles nog hetzelfde of niet…?

Aangekomen op het afgesproken tijdstip staan er al verschillende mensen te wachten.

We gaan snel naar binnen en kijken onze ogen uit. Het zwembad ligt er goed bij, de tuin is prachtig, de grot is lekker ruim, net zoals in onze gedachten en de kelder is prachtig! Keurig bekleed met leuke lampen, een bondage bed en overal haken in de balken aan het plafond, dit bied mogelijkheden!

Om even voor tweeën gaat de deur open en stromen de eerste bezoekers binnen.

Bekenden en onbekenden, iedereen geniet na lange tijd van en met elkaar.

Er wordt flink gespeeld met touw, verschillende mensen hangen aan het plafond of liggen comfortabel in de touwen.

De grot vult zich met geïnteresseerden als er een demo “violetwand” gegeven wordt.

Het restaurant is al snel geopend en er wordt gesmikkeld van de luxe salades en de diverse vleessoorten om te grillen.

Wat later op de middag/begin v.d. avond gaat het spel over van touw naar zwepen.

Rond de klok van negen is het feest voorbij en kunnen we tevreden terugkijken op een thuiskomen bij Try&Play.

BDSM and more…