September 2023

Try&Play september 2023

Een mooie dag met een leuk vooruitzicht: een feestje van Try and Play in Party Players Lelystad.
Het thema was folie suspension. Spannend: is folie wel sterk genoeg om er iemand in te wikkelen en vervolgens omhoog te takelen? Hm, we gingen het meemaken!

Om 13.00 uur waren we met een veel kleiner team dan normaal bij de club. Daar waren ze nog druk bezig met het opruimen van het feest de avond ervoor. Gezamenlijk de schouders eronder en al gauw was de boel aan kant en opgeruimd. Alleen dat licht en geluid; dat ging niet van een leien dakje en het was een zoektocht naar de juiste ‘knopjes’ en ‘stekkers’ op apparatuur en de juiste afstelling. Zonder de technicus van de club is dat ook niet goed gelukt. Uiteindelijk deed 1 box het maar en het was wat donkerder dan normaal maar we hebben het gered.

Om 14.00 uur gingen de deuren open, kwamen de gasten binnen en begon de gezelligheid.
Amras opende de dag.

Ik (Coco_sub) mocht ‘demo girl’ zijn en al gauw stond ik met een bamboestok in m’n handen en voelde ik de eerste folie om me heen gerold worden, strakker en strakker, van hoog rond m’n hoofd tot aan m’n enkels. Er werd een blinddoek van zwart folie gefabriceerd. Je ziet echt niks hierdoor!
Ik werd achterover neergelegd op de grond. De twee touwen bevestigd aan het einde van de bamboestok werden aan de takel bevestigd en zo langzaam maar zeker ging ik omhoog, zweven in een cocon van folie, zacht zwaaiend of schommelend. Kriebelen, prikkelend en omhuld. Warm, zacht en ingepakt, gevoel van rust.
Al gauw werd ik weer naar beneden gelaten en daar werd ik ‘uitgepakt’. Schaar er door en klaar. Gauw onder de douche het zweet eraf spoelen en weer door. Het was immers een demo en die duren helaas niet zo lang. Had er graag langer gehangen! Maar je kunt dus echt iemand in een suspensie hangen met folie!

Amras en Andere Han konden met andere nieuwsgierigen verder.
Gedurende de hele dag kwamen er mensen die graag in de folie wilden hangen en die hebben we een heerlijke ervaring kunnen geven.

Er was een stel die een spanking bankje hadden mee genomen, wat uit losse stukken bestond maar samen een prachtig meubel vormde. Spanking, blote hand, cains, batjes. Prachtige speel momenten kwamen daar uit, samenspelen met overgave en pijn, emotie en controle.

We hadden nog het idee dat er heel weinig gasten zouden komen maar dat viel heel positief uit. Er kwamen er veel meer dan we hadden gedacht en het was dus weer lekker spelen.

Nou ja, spelen??? Tuurlijk werd er veel gespeelt maar ook veel bijgepraat. Keigezellig uiteraard maar omdat dit ook plaatsvond in de speelgrot hadden wat spelers hier toch wat last van. Natuurlijk is bijpraten gezellig en kijken naar anderen terwijl ze met een spel bezig zijn is ook fijn maar voor de fervente babbelaars onder ons? Bedenk dat als je zelf speelt het best lastig kan zijn om naast mensen te staan die hard lachen om een grap of dat er stevig gediscussieerd wordt terwijl je net met een mooi gevoelig spel bezig bent? Je sub die probeert om in de juiste stemming te komen maar iedere keer toch gestoord wordt door de luidruchtige omgeving?
De speelgrot heet niet voor niets speelgrot, geen praatgrot.
Ik doe heel graag een beroep op iedereen om het gezellige kletsen bij de bar te doen of bij de andere zitplekken die er zijn zodat de spelers in de grot daar geen last van hebben.

Desondanks werd er heel veel gespeeld en als iemand met wat zwepen begon gingen mensen toch ook wel naar andere plekken om te praten. Tja…….waar zwepen al niet handig voor zijn.

Maar ondanks wat technische problemen is het een heel gezellige en vermoeiende dag geweest.

Voor de volgende keer! Let op!
In verband met het vieren van ons 10 jarig bestaan opent Amras alles eerder dan gewoonlijk!
Zorg ervoor dat je meteen om 14:00u al bij de club bent want om 14:45u opent Amras de dag en gaan we beginnen met leuke dingen.

Coco_sub
Amras

Try and Play 25 juli 2023

Een warme zonnige zondag spelen bij Try and Play.

Het beloofde een zonnige warme dag te worden en dat werd het ook. Maar voor we er waren kregen een melding vanuit de club dat er een grote stroomstoring was en Party Players in het ‘donker’ zat. Eerste melding was dat het tot 15.00 uur zou kunnen duren.

Dat zijn dan van die dingen die je eigenlijk helemaal niet wilt horen want dat kan potentieel heel wat problemen opleveren: de warmte in het gebouw, groepen mensen, geen koeling in de keuken, enz. Enfin, snel via de app overlegt en op Fetlife een waarschuwing gezet en toch naar de club want we waren allemaal onderweg en sommige van ons al op korte afstand.

Daar aangekomen bleek het gelukkig al grotendeels opgelost te zijn en was er weer stroom (op wat haperingen na in systemen). Bij de club kwamen al paniektelefoontjes en dus weer snel op Fetlife een ‘afmelding gezet’. Daarna zoals gewoonlijk de grot voorbereid, muziek klaargezet, handdoeken verspreid, rondje lopen, inspectie en onderling even overleg.

Om 14.00 uur gingen de deuren open en de mensen kwamen binnen: het liep gestaag door. Vanwege de hitte liep de buitenruimte met zwembad al snel vol. Gelukkig was ook voor schaduw gezorgd. Binnen in de grot was de temperatuur door de twee airco’s gelukkig erg aangenaam waardoor er fijn gespeeld kon worden.

Hoofdbondage was het thema: een wikkeling van touw om het gehele hoofd. Een één op één spel, met veel rust en aandacht voor elkaar. Mooie momenten en verrassende reacties. Tot aan bijna sluitingstijd werd er nog een hoofdbondage gegeven op verzoek. Mensen gingen ook al gauw hun eigen spel spelen, zwepen, bondage, suspension. Alle aspecten van de BDSM kwamen lekker aan bod.

Als teamlid loop je door de club, je maakt een praatje met mensen, nieuwe en oude vrienden, geeft uitleg of laat de club zien, soms bekers opruimend, ‘verloren’ handdoeken in de wasmand gooiend, je voelt de sfeer en de energie. Je ben zichtbaar aan de badge. Ook vandaag was onze stagiaire, Mastercenc , aanwezig en behulpzaam!

Zolang ons team helaas nog niet op volle sterkte is mogen we van hem gebruik maken waarvoor dank uiteraard.

Ik denk dat de hitte buiten (ik schat eigenlijk toch wel zo’n 32 graden daar hoor) er bij de gasten voor gezorgd heeft dat er wat eerder richting huis gereden werd. Na het eten werd het aanmerkelijk rustiger, althans aan de swingerskant dan.

Misschien zijn wij als BDSM’ers meer gehard? 😉

Er was nog een bijzonder einde door een groepje BDSM’ers in het zwembad tot bijna sluitingstijd. De lol zat er goed in bij hen en dat was goed te merken. Er werden heel wat leuke gekke hilarische streken uitgehaald. Een heel fijn en leuk einde van een bijzonder warme dag.

Namens het team groet ik iedereen en hopen we jullie de volgende keer weer te zien. Jullie zijn van harte welkom.

Amras.

Mei 2023 Try and Play party

Een zonnig speelfeest bij Try and Play.

Op 28 mei jl. was er weer een Try and Play feest in PartyPlayers Lelystad.
Een aantal van onze groep vrijwilligers konden er niet zijn, dus hadden we een ‘stagiaire’ gevraagd om mee te draaien. Hij was mooi op tijd om mee te helpen opbouwen en voor te bereiden. (punt gescoord 😉)

Om 2 uur gingen de deuren open en het stroomde al snel vol. Omdat het mooi weer was, was de tuin met ligbedden en het buitenzwembad open en er werd gretig gebruik van gemaakt, kletsen, knuffelen en elkaar weer ontmoeten.

Binnen in de grot was het nog rustig. Het thema was ‘floggeren voor beginners’. Na een korte opening werd er al gauw gespeeld. Beginners konden zich melden om uitleg of ervaring op te doen met floggers. Uiteraard werd er dus gefloggerd met diverse belangstellenden en uitgekozen vrijwilligers die zich belangeloos beschikbaar stelden. Touw werd ook weer heerlijk gebruikt: bondages en suspensions waar veel belangstelling voor was. Heerlijk hangen, compleet ontspannen en nadien nog lang nagenieten. Aan de voeten omhoog en met een zweep bewerkt worden.
Er werd zelfs even kort met vuur gespeeld. Dit vergt altijd wel even extra aandacht van het team en het kan ook niet zomaar gedaan worden.
Een aantal stellen wilden graag meer weten over materialen die gebruikt kunnen worden bij impactspel (floggers/zwepen/cains) en wat voor touw je kunt gebruiken voor (sier)bondages. Een dame had een prachtige cirkel van gevlochten touw op haar rug.

De club had de dag goed voorbereid, er was meer dan voldoende eten zoals altijd. Alleen schijnt iedereen op het zelfde moment honger te hebben???
Dat gaf wel wat irritatie over en weer. Het is en blijft een kleine ruimte waar iedereen gebruik van wil maken en dat vergt wat geduld onder elkaar. Zoals gezegd, er is altijd voldoende eten aanwezig en het wordt continue aangevuld dus neem de tijd en geef elkaar wat ruimte, dan is het voor het personeel in de keuken ook prettiger werken! Ze moeten immers wel de kans krijgen om alles bij te vullen natuurlijk.
Het helpt natuurlijk ook als men de gebruikte vaat netjes terugbrengt naar de keuken. Kleine moeite toch?

In de avond waren er nog meer vragen van beginners die ondertussen heel veel gezien hadden: uitleg geven en voordoen, laten voelen en ervaren, een veilige omgeving bieden waar iedereen zich thuis kan en mag voelen.
Dat is waar het toch om draait?

Rond 9 uur was het mooi geweest, afscheid genomen en richting huis. Volgende maand (juni) weer een event. Het thema wordt nog bekend gemaakt.

Team T&P

April 2023 Try and Play party

T&P 23 april ‘23

Lieve vrienden,

Ken je het gevoel dat je zoveel leuke dingen ineens tegenkomt dat je gewoon vergeet dat er ook zaken zijn die aandacht behoeven? Dat je even elke dag een sprongetje maakt van vreugde en joepie roept? Dat je naar buiten kijkt, de zon eindelijk ziet en voelt en dat je dan persé in de zon wilt gaan liggen om van die warme stralen te genieten? Zeker als je in mijn geval dan heerlijk met pensioen bent en er geen werkgever meer zit te piepen om je aanwezigheid?

Dan kun je jezelf zo heerlijk verliezen in allerlei leuke gezellige en spannende dingen. Als er dan even niets in je agenda staat omdat je daar toevallig net even niets in hebt gezet, tja, dan vergeet je weleens wat.

Kan ook met de leeftijd te maken hebben hoor. 😉

Maar goed, het verslagje van de laatste T&P was ik daardoor dus even vergeten tot een teamlid mij even eraan herinnerde.

Excuus, lieve vrienden, maar ik had teveel plezier.

Maar alsnog hier een impressie.

De voetjes gingen omhoog en hoe! Tot erg laat op de dag waren er nog gegadigden die graag met de voetjes omhoog getakeld wilden worden. Zou mij niet verbazen als er de komende tijd nog steeds liefhebbers naar voren komen om dat toch nog mee te maken. Mag hoor. Er werd daar dus volop van genoten!

Er was een showtje van twee gasten die samen een selfsuspension deden. Altijd weer bijzonder mooi om te zien hoe dat gedaan wordt.

Tja, wat was er eigenlijk niet te zien? Zoveel mensen die plezier hadden in hun spel, zoveel verschillende spellen ook. Bondage, het floggeren, de single tails die heerlijk zwiepten, de zuchtjes, de kreuntjes, het auw-roepen al heb ik geen idee wat ze daarmee nou bedoelden hoor (LOL) maar ook de knuffels, de tederheid na het spel, het troosten en daarna de lach en de big smiles van degene die iets had ondergaan. Mensenlief, wat is het toch een mooie wereld waarin we zitten en kunnen genieten.

Komende keer gaan we weer wat extra aandacht geven aan mensen die nog in de beginfase zitten van de BDSM. Als je nog niet veel weet van floggers en hoe die te gebruiken, gaan we daar even wat meer op in. Zoals gebruikelijk openen we weer rond 15:00u officieel de dag en direct daarna gaan we met de mensen wat apart staan die wat meer willen weten over floggers en die ze dan willen proberen. Als iemand graag als model erbij wil zijn, zorg er dan voor dat je ruim voor 15:00u aanwezig bent en meldt jezelf even bij ons aan.

Ik ga nu weer heel lekker lui genieten van de zon met een drankje erbij, boek erbij, zonnebril op en wens iedereen een heel fijne dag.

Knuf Amras.

Try and Play 26 maart 2023

Lieve medegenieters van het BDSM-spel,

Ik kijk naar buiten en merk op dat het toch even wederom geen weer is om een lange wandeling te maken. Op dergelijke momenten dwalen mijn gedachten dan vrij makkelijk af naar allerlei leuke zaken uit het recente verleden onder genot van een lekker kopje koffie en blijf ik even steken op vorige week zondag Try&Play in Lelystad.
Even nagenieten weer van een heerlijke dag.

Thema was ‘stekeligheden’; spel met naaldjes.
AndereHan is welbekend daarin en gaf de demo met een mooi model en de belangstelling was overweldigend. Er zijn nogal wat foto’s daarvan gemaakt: ik zal een selectie daarvan op FT zetten. Je kunt duidelijk zien hoe er een mooi “bloempje” gezet wordt, krammetjes geplaatst en naalden recht in de bil wat een heerlijke en leuke plaats is om te doen. Mocht je nog met vragen zitten op dat gebied geeft Andere Han daar met genoegen antwoord op tijdens de volgende Try&Play. Ga echter nooit zo maar even aan de gang met naaldjes! Laat je goed opleiden en zorg dat je dit goed en veilig onder de knie krijgt.

Wat direct echter opviel was de drukte! Ik heb nog even buiten gekeken of er misschien bussen gearriveerd waren met gasten maar dat was toch niet het geval. Maar het was volle bak! Er was ook een KIK-groep aanwezig en daarnaast vele nieuwe mensen die de weg naar ons gevonden hebben. Leeftijd speelde daarbij geen enkele rol want van jong tot iets meer belegen, zeggen we dan netjes, waarbij ik mezelf dan schaar tot belegen en nog lang niet oud. Grinnik.
Maar mensen; wat is het toch prachtig om zovele mensen van elke leeftijd hierin terug te zien, genietend van vele vormen van BDSM-spel. Heerlijk.
Ik heb op Fetlife ook al fantastische verhalen mogen lezen van gasten die zich uitstekend geamuseerd hebben. Prachtig en dat doet ons vrijwilligersgroepje heel erg goed.

Wat was er allemaal te zien? Jeetje, ik kan beter zeggen wat er misschien niet te zien was. Zoveel verschillende vormen van spel waarin intensiteit, tederheid, connectie, liefde, spanning, tranen en troost allemaal hun weg vonden naast de vele, vele verhalen die verteld werden. Teveel om hier neer te zetten maar wil je dit meemaken? Kom gewoon naar Try toe! Je wordt hartelijk verwelkomt.

Er zijn bij ons vele vormen van spel mogelijk, nieuwe gasten kunnen zich altijd bij een van de teamleden aanmelden voor informatie of om iets uit te proberen of te ervaren maar hele ‘extreme’ vormen doen we niet. Als er bij een spel veel bloed aan te pas gaat komen, hebben we dat liever niet als voorbeeld. Soms komt er iemand die dan aangeeft het allemaal wel soft te vinden. Maken we zelden mee maar soms is er iemand die dat vindt en dat mag. Ongetwijfeld zijn er dan andere party’s waar deze gast zich wat meer thuis voelt en ook dat is prima.
Ons uitgangspunt is dat onze party voor iedereen geschikt zou moeten zijn en dat dus beginners, hele ervaren mensen en alles daartussenin zich thuis zou moeten voelen. Ik denk dat we daarin heel goed slagen gezien de bezetting iedere keer.

De volgende keer gaan de voetjes omhoog! Vrijwilligers kunnen zich altijd ter plekke aanmelden om via de voetjes de hoogte in te gaan met de takel. We beginnen daarmee direct na mijn openingspraatje rond drie uur dus wees er op tijd bij.

Vanuit uiteraard de mooiste stad van ons land, grinnik, wens ik iedereen weer een fijne voortzetting van deze zondag en als ik nu zo naar buiten kijk, kan het zomaar nog zijn dat ik toch nog even die frisse neus kan gaan opdoen buiten want ik zie zomaar blauwe lucht verschijnen. De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Wie weet begint dan eindelijk de lente? Ik mag het serieus hopen!

Warme groet, Amras.

Try & Play 26 feb 2023

Je zou verwachten dat een gepensioneerd mens tijd genoeg zou hebben om even achter de pc te kruipen om op het gemakje een leuk verslag te maken van een heel erg gezellig feestje. Toch?
Ehm, dat valt dus niet mee! Het leven zit vol verrassingen die tijd in beslag nemen maar nu dan toch even een terugblik op een verdories leuke gezellige party.

Het was druk! Vele oudgedienden maar ook weer veel nieuwe mensen die de weg naar ons hebben weten te vinden.

Deze keer stond cupping centraal. Onze teamleden zijn bijzonder druk geweest hiermee. Pas in de wat stillere late uurtjes kwam daar een eind aan. Het is blijkbaar in goede aarde gevallen. Wat ik zo hier en daar opgevangen heb, hebben de ‘slachtoffers’ heerlijk liggen genieten. Met bijzondere dank aan de teamleden van Try & Play! Het valt toch niet mee om steeds de verwachtingen van anderen te vervullen. Een compliment waard!

AJ Zwepen was er deze keer ook weer met een uitgebreide “winkel” vol lekkernijen waar menigeen weer iets leuks aan kon schaffen.

Gespeelt werd er volop! Ik kwam zoals gewoonlijk weer ogen tekort. Zelf heb ik ook natuurlijk het heerlijke genoegen gehad om een mooi spel te beleven maar daardoor mis je natuurlijk wel wat er zo om je heen gebeurt en moet je dat van anderen horen. Nou, ik kan in ieder geval beamen dat er flink genoten is van heel divers spel en dat is prachtig!

Wat ik zelf zo mooi vind om te zien is hoe mensen kunnen groeien in hun spel gedurende een bepaalde periode. We hebben allemaal zo’n periode gehad waarin we aarzelend en wat onwennig, beetje onzeker onze weg gingen vinden in de BDSM. Ik kijk alleen al naar mezelf. Begonnen met bibbers in de benen. Hoe mooi is het dan dat je daarin groeit, zelfverzekerder wordt en heerlijk kunt genieten van wat je doet en zelfs anderen kunt enthousiasmeren?

Eén van onze teamleden, Annahera, heb ik op die manier enorm zien groeien. Het spel wat ik van haar gezien heb was om te smullen. Ze pakt haar dominantie steeds meer natuurlijk op. Met haar lengte, zeker als ze haar hakken aan heeft, kan ze de wat langere heren prachtig aankijken en domineren. Dat gaat haar steeds makkelijker af. Haar gezicht straalt dan weer enorm veel plezier uit als reactie op wat ze doet, dan weer de concentratie om het lichaam te lezen terwijl ze met de floggers/snake/single tail bezig is. Ze zoekt de verbinding op met de ander en geniet intens. Die grijns van haar kan boekdelen spreken. Dat is toch geweldig om te zien?

Sommige subs kregen aandacht van twee of meer dominanten. Heel divers om te zien hoe bij de één meer energiespel gebeurt terwijl bij een andere sub twee meesteressen met de bullwhip bezig zijn. Sommige subs kunnen daardoor keileuk dansen.

Zelf het bijzondere genoegen gehad om een leuke dame in een suspensie te hangen. Voor haar de eerste keer dus een wat aangenamere bondage toegepast om lekker te kunnen hangen. Aan haar smile was te zien dat ze genoot. Altijd te kort gehangen uiteraard. Het touw langzaam verwijderen was ook erg leuk om te zien: ze bewoog heerlijk mee op maat van de muziek met gesloten ogen en grote glimlach. Echt geen straf om haar vaker in een spel te betrekken.

Ook wel weer eens leuk om te zien dat er wat meer met touw werd gedaan. Af en toe een beetje spanningsveld tussen degene die graag met floggers en zwepen aan de gang gaan en degene die liever alleen bondage doen. Tja, we hebben alleen de grot tot onze beschikking. Wat meer ruimte zou erg leuk zijn maar waar? Iemand een idee? Misschien kunnen we dat voorleggen aan de clubeigenaar. Je weet maar nooit.

Dan als laatste toch ook even aandacht voor onszelf. We zijn een klein groepje vrijwilligers verzamelt onder de naam Try & Play. We mogen van PartyPlayers iedere maand gebruik maken van hun faciliteiten en dan met name in de grot. Dat gaat in heel goed overleg al aardig wat jaartjes zo. Gelukkig. De meeste gasten van ons weten inmiddels wel hoe dit in zijn werk gaat maar er zijn ook gasten die ons een grotere rol toespelen die niet bij ons hoort en ons ook niet past. Dan heb ik het over de toegangsprijzen bv, de keuken, het toezicht op de gangetjes, de swingergedeeltes. Dat is echt van PartyPlayers. Daar hebben wij als Try & Play geen enkele invloed op. We zijn immers geen eigenaar of mede-eigenaar noch een commerciële partij die ruimte huurt.
We zijn zoals gezegd een klein groepje vrijwilligers die het geluk hebben een ruimte te mogen gebruiken voor onze leuke hobby, te weten BDSM, en daardoor anderen ook blij te kunnen maken. In de grot houden we toezicht, ruimen wat op (Zou echt leuk zijn als gasten dit zelf ook deden, grinnik.) en kunnen we gezamenlijk heel fijn onze gang gaan. Natuurlijk, als iemand lastiggevallen wordt in de grot treden we op wat gelukkig zeer zelden het geval is.

Wil je aangaande de club PartyPlayers ideeën aanleveren of heb je een mededeling, feedback? Bij de toegang staat een ideeënbusje waarin je dit kwijt kunt.
Wil je ons als Try & Play feedback of ideeën geven, kun je dit altijd bij één van onze teamleden kwijt of via Fetlife.

Ik wens al onze gasten heerlijke fijne en spannende dagen. Geniet intens van het leven.
Tot ziens bij de volgende Try waarin stekeligheden (grinnik) als demo langs komen.

Amras.

PS: Foto’s komen er nog aan hoor. 😉

Eerste Try&Play 2023: rode billetjes.

Het thema was ‘spanking’.
Een aantal mensen hadden zich vooraf al aangemeld ‘dat ze wel wat wilden ervaren’. Rond 15.00 uur werd door Amras de middag geopend en hij kondigde aan dat de demo/workshop direct daarna zou plaatsvinden in de grot bij de danspaal en oh ja, ‘kom maar naar voren, als je wil meedoen’. Een aantal mannelijke en vrouwelijke subs kwamen al direct. De dominanten gingen op het podium zitten, de subs ‘over de knie’ en tikken maar, open hand (model kommetje) want anders gaat de hand van de dominant zo snel pijn doen en dat was niet het thema!
De billen kleurde al gauw mooi roze en toen bracht Amras met veel plezier nog wat ander slagwerk in het spel, een lange pollepel, een breed plankje/batje die stevig binnen kwamen waardoor de kleur rood prachtig naar boven kwam. Een sub mocht voorovergebogen gaan staan en er werd verder doorgespeeld, soms met 4 handen tegelijk! Ook deze billetjes kleurde mooi rood. Om me heen kijkend zag ik dat ook het bed goed werd gebruikt (wel zo comfortabel, liggend). De foto’s zeggen genoeg lijkt me. Zowel de ervaren subs als de beginnende subs hebben heerlijk genoten om nog maar over de dominanten te zwijgen uiteraard.

Vanuit het thema kwamen andere spelsoorten al gauw op gang.
Amras had het deze keer behoorlijk druk met bondages waarvan eentje op verzoek een dubbele suspension betrof waarbij de hulp van Andre Han onontbeerlijk was om er een heel mooie ervaring van te maken.
Heerlijk hangen en genieten en na afloop duidelijk niet uit het gevoel/roes willen komen….
Geweldig om dat mee te mogen maken.
Zwepen in diverse maten en soorten werden gebruikt, een sub had een dwangbuis om gekregen en lenzen waar ze niet door kon kijken, touwen om mooie bondage mee te maken en om subs mee vast te zetten, soms kwam je ogen te kort.
Zo ook bij een heerlijk spel tussen twee dames: een spel met prachtige verbinding tussen de twee, intens genietend van elkaar, opgaand in elkaar. Geweldig om dat te zien!

Natuurlijk hebben wij als team ook zo onze behoeftes aan spel. Soms gebeurt het dat we daar wat weinig tijd voor krijgen, andere keren kunnen we ons heerlijk uitleven zoals deze keer.

Regelmatig maken we rondjes door de club, komen mensen tegen die vragen hebben en geven rondleidingen aan nieuwe bezoekers, we doen het graag en vinden het leuk om jullie te begroeten en te begeleiden! Dat dit niet ongemerkt blijft merken we ook aan de nieuwe bezoekers en beginnelingen die ons hebben weten te vinden. We krijgen daar vele complimenten voor en dat voelt voor ons weer heerlijk.
Met heerlijke grote voldoening kijken we op deze dag terug.

Het thema van volgende maand is “Cupping”; er staat meer daarover op de website en op Fetlife bij het feestje van februari!

Graag tot de volgende keer,
Het team.

Try and Play eerste Kerstdag 2022

Lieve mensen, wat was het een mooi feest! Ik heb heerlijk genoten en wat ik zo om me heen zag, was ik niet de enige!

Het feest werd zoals gewoonlijk geopend door Amras, ikke dus, die voor deze gelegenheid de microfoon ter hand nam. Leuk om te zien dat men even moest zoeken waar ik was want ik stond niet op het podium bij de paal zoals gewoonlijk en dat had een reden. De paal had vandaag een ander doel namelijk.

We hadden diverse leuke dingen gepland.

Het eerste zou een hele mooie sensuele paaldanceact zijn, gegeven door Principessa.

Daarna zou onze band de livemuziek gaan geven, de foto-booth zou worden geopend waar iedereen door Sub Rosa professioneel op de gevoelige plaat kon worden gezet en het rad van Pain and Pleasure stond ook klaar.

Na de opening kreeg Principessa het podium.

In de kerstkleuren een heel verleidelijke dans met striptease kreeg ze de gasten eerst stil maar al gauw werden haar kunsten beloond met gefluit, geklap en gegil! Het opvangen van kledingstukken ging me goed af en herinnerde me aan vroegere dagen in mijn jeugd bij het bezoek aan de nachtclubs in Eindhoven. Als jochie met rood koppie toen. Het rode koppie is inmiddels verdwenen maar de grijns nog lang niet!

Na deze heerlijke opwarming kon onze Kerstband beginnen met de livemuziek. De samenstelling was ietwat anders i.v.m. ziekte van een bandlid maar dat mocht de pret niet drukken!

De bandleden waren deze keer Principessa, (Jawel, een dame met veel talenten.) Mr- JeePee, Annahera (Voor menig gast ook een verrassing dat zij meerdere talenten bezit.) en Geef-je-over.

Ze hebben de avond een aantal keer gevuld met leuke muziek, meezingers en meetrommelaars.

Geef-je-over heeft zelfs nog een solo optreden gedaan waarin hij met lekkere humor gasten meekreeg. Andere Han liet zich niet onbetuigd door mee te trommelen. Drie keer raden waarop.

Het eten was zondermeer heerlijk! Ondanks personeelsgebrek was het uitstekend! Hulde aan het personeel van PartyPlayers!

Als team gaan wij altijd even voorproeven om dan de gasten verder uit te nodigen gebruik te maken van het restaurantje. Deze keer deden we dat natuurlijk ook en tot onze verbazing was ineens de speelvloer compleet leeg! Het restaurantje werd direct volop gebruikt en daardoor natuurlijk erg druk. De meeste gasten namen alles mee de bar in. Naderhand nog eens gekeken en vastgesteld dat er heel veel gegeten is. Prachtig toch?

Op de speelvloer werd uiteraard erg veel gespeeld en dat is natuurlijk waarvoor uiteindelijk iedereen komt. Touw, floggers, zwepen, andere leuke speeltjes, massage: jeetje, wat werd er niet gebruikt!

Ik heb zelfs een dame gezien die de hele avond met een bijzonder mooi naaldenwerk op haar kuiten rond heeft gelopen! Prachtig gedaan en alle naalden verbonden door kerstlint. Ruim twee uur werk, hoorde ik. Complimenten hoor.

Wat ook echt mooi is om te zien is dat er steeds nieuwkomers ons weten te vinden en dan met name dames. Ik vind het toch ongelofelijk dapper als een vrouw in haar eentje het aandurft om naar een BDSM-party te komen. Ook deze keer weer kennis gemaakt met een jonge vrouw die de mooie wereld van de BDSM heeft ontdekt en de eerste schreden heeft gezet die heel goed zijn bevallen. Ze vond ons een heerlijke groep met warme open mensen, beschermend en geïnteresseerd met een hele fijne sfeer.

Dat zijn toch complimenten hoor! Daar doen we het als team Try and Play toch voor!

Over de sfeer: die was echt geweldig! Zo fijn zelfs dat het personeel van PartyPlayers kenbaar maakte dat er best een uurtje extra feest gemaakt mocht worden! Dat zegt toch wel wat!

Ik kan nog veel meer vertellen over deze editie want ik zit er nog vol van maar ik laat het toch hierbij met de woorden: “Je had erbij moeten zijn”.

Heel veel liefs, een prachtig uiteinde en een geweldig nieuw begin van 2023!

Tot ziens bij Try and Play.

Amras.

Try and Play november 2022

Verslag Try and Play 27 nov 2022

Tja, beste lieve mensen, zo aan het eind van het jaar wordt het door diverse feestdagen wel eens wat drukker. Zo druk dat er sommige dingen even iets op de achtergrond terecht komen.

Zo ook dit verslag. Maar nu de Sint weer naar zijn rustoord is vertrokken, komt er iets meer tijd. Tijd om een mooi lang en boeiend verslag te maken om het goed te maken. 😉

Deze aflevering van Try waarin de ladder hing en heerlijk vaak gebruikt werd. Voor sommigen echt hemels, voor anderen een echte uitdaging en voor een enkeling deze keer net een brugje te ver maar wie weet de volgende keer. Gebonden ondergaan van allerlei prikkelingen, gezwierd, gezwaai, getroost en geplaagd. Prachtig!

Amras heeft diverse mensen op de ladder gehad, met veel plezier, samen met de partners die daar overduidelijk ook van konden genieten net als degene die erop waren gebonden. Ondanks dat de ladder eigenlijk heel simpel is, geeft het een behoorlijk overweldigend gevoel voor zowel degene die er op staat als voor degene die leuke dingen doet. Hoe een simpel gereedschap zorgt voor zoveel plezier.

AJ Zwepen was ook weer van de partij met haar laatste spulletjes. Blijven toch heerlijke speeltjes.

Vrienden van een lief koppel hadden een speciaal spel op touw gezet; de dame werd door het bruidsmeisje en een ceremoniemeester uitgenodigd om op de massagetafel plaats te nemen. Hier werd zij lekker verwend door de bruidsmeisjes en mocht de partner het hoogtepunt verzorgen. Confetti spoot alle kanten op en beklede de dame die als traktatie met soesjes de grot door mocht om iedereen die dat wilde een soesje aan te bieden.

Er zijn weer nieuwe mensen gespot: heerlijk om te zien en te merken dat nieuwelingen en beginnelingen ons weten te vinden. Het begeleiden van nieuwe mensen die de mooie wereld van de BDSM hebben ontdekt is geweldig om te doen.

Er werd fijn, veel en intens gespeeld; met touw en allerlei zwepen maar ook met handen!

Alleen handen? Jawel en zo te horen waren dat best hardhandige handen! De dame in kwestie werd op het podium van de danspaal “gemasseerd” en liet duidelijk horen dat “de juiste” plekjes heel goed gevonden werden.

De danspaal heeft een hele mooie brede opstap en wordt helaas vaak gebruikt als socializingplaats maar als dat dus niet gebeurt, zie je dat de paal ook als speeltje gebruikt kan worden. We hebben zelfs al wat vaker kunnen genieten van een mooie paaldanseres. Deze keer werd een dame aan de paal gebonden die een spankingsessie mocht ondergaan. Geweldig!

Zo zie je maar: ieder onderwerp vindt in de rijke fantasie van onze gasten wel ergens een leuke bestemming.

Even daarvoor wat hilariteit door Amras en een bezoeker die van hem billenkoek kreeg met een speciaal plankje met kroondoppen. Aan de billen van deze bezoeker te zien kwamen die kroondopjes goed aan. Ontsmet met bijna pure alcohol, je weet anders maar nooit hè, gaf dat ook nog een mooi effect.

Ik heb mensen zien vasthangen aan een bamboe stok, mensen geblinddoekt vast zien staan en liefdevol aangeraakt zien worden om daarna met materialen aan de slag te gaan die het predicaat lieflijk niet mogen hebben maar toch zo leuk kunnen zijn. Rode billen, krassen en strepen, met hier en daar een druppeltje bloed. Het hoort er allemaal bij, zeggen we dan heel lief.

Op het bed lagen twee mensen in een rubberen outfit intens te genieten van het lichamelijke contact door over elkaar heen te wrijven/schuiven en glijden.

Heel bijzonder was ook het spel wat tussen twee dames gespeeld werd. De ene dame heeft de andere dame verleid met een roos en haar gevraagd of ze bespeeld mocht worden. Natuurlijk kon de verleide dame hier geen nee op zeggen. En vol passie, vuur, geilheid en samensmelting van geesten werd er een spel gespeeld wat als een reis werd ervaren. De dames hebben de wereld om zich heen zien verdwijnen en hadden enkel oog voor elkaar. Ik heb ademloos toegekeken!

Heftige spellen en emoties waren er ook.

Een spel tussen een echtpaar wat begint met plagen, overgaat in prikkelen en uitmond in een explosie van pure energie waarbij dan een tweede spelpartner instapt om de woede/verdriet en overgave aan het eind een extra dimensie te geven.

Tijdens de vele rondes die ik maak door PP zie ik ook spellen in de kamers: vaak intense en intieme spellen al dan niet gadegeslagen door “swingers”, mensen die met (b)verwondering kijken en soms ook vragen stellen over het spel.

Ik blijf dat aanmoedigen, vraag zoveel als je wilt maar dan wel na het spel!

Iedereen heeft een startpunt gehad, is onzeker geweest en blij dat er mensen open gestaan hebben om dingen uit te leggen en in sommige gevallen ook openstonden voor het geven van ervaringen.

Dat is ook een van de redenen dat ik graag bij Try&Play als teamlid aanwezig ben.

Zoals gewoonlijk opent Amras de middag en avond door een praatje. Altijd rond de klok van 15:00u samen met het team. Naast de mededelingen ook deze keer weer de aandacht gevraagd voor de mensen die het gezellig vinden om lekker te socializen. Niets mis mee natuurlijk. Maar toch even een kanttekening hierbij. Rondom de danspaal zie we toch veel mensen samenklonteren en gezellig babbelen. Dat stoort redelijk vaak mensen die graag willen spelen, laat staan dat het zo af en toe voorkomt dat een single tail plaatsen raakt die niet echt de bedoeling zijn omdat gezellige babbelaars te druk zijn met babbelen.

Het dringend verzoek naar onze gasten is toch om gebruik te maken van de plaatsen die speciaal bedoeld zijn om fijn bij te kletsen, grappen te vertellen en andere leuke verhalen te delen.

Dan kunnen de spelers op het speelveld, wat niet voor niets zo heet natuurlijk, redelijk ongestoord hun spel spelen.

Vooral degene die alles ondergaat kan dan lekker in zichzelf kruipen/zakken om intens te kunnen genieten.

Wordt wat moeilijker als er een groepje naast staat die grappen staan te vertellen en te lachen. Kijken is natuurlijk iets anders! Veel mensen vinden het juist wel fijn als hun spel gezien wordt en ik moet eerlijk zeggen dat ikzelf er echt van kan genieten om anderen te zien spelen. Maar dan wel op afstand.

Er zijn diverse mooie plekken om heerlijk te socializen zoals rechts achterin de grot waar je op de ronde bank kunt zitten en liggen, de voormalige rookruimte en bij de bar waar, als het goed is, ook weer de barkrukken staan. Een klein gebaar van de ‘babbelaars’ maar een heel groot plezier voor de spelers op het speelveld.

De volgende aflevering van Try wordt uiteraard speciaal: Kerst!

We hebben live muziek, een heerlijk warm en koud buffet, een fotobooth waar je op gezette tijden jezelf met of zonder partner in welke positie of uitdostering ook op de gevoelige plaat kunt laten zetten, een echt Rad van Fortuin maar dan in de BDSM-uitvoering dus Wheel of Pleasure en Pain. Draai aan het rad en laat je verrassen door de uitkomst. Wie draait ondergaat de uitkomst!

Kijk op deze site of op onze website! Aanmelden is via een PB en/of mail verplicht in verband met het te bestellen eten.

Er is ook een dresscode! Chic Zwart met tonen van de Kerstkleuren goud, zilver, rood en groen!

Meld je dus snel aan!

We zien jullie graag.

Liefs,

Rose_in_disquise en Amras

Try and Play 23 oktober 2022

Een spannend eerste bezoek aan Try and Play onder leiding van Meesteres Marsha

Ik wist niet of ik wel zou durven, maar wetende dat Meesteres Marsha steeds over mij waakt, durfde slavin francien het dus toch aan om deze zondag naar Try and Play te gaan.

Het werd een dag die al mijn verwachtingen overtrof en die ik nog heel lang met diepe dierbaarheid zal koesteren. Meesteres Marsha heeft me gevraagd een verslag van de dag te maken en dat doe ik graag, omdat ik zo onder de indruk ben van de diversiteit van de mensen en de spellen op deze dag. En het bijzondere in deze diversiteit is de universiteit van liefde, openheid en tederheid die ik tussen mensen en ook naar mijzelf toe heb ervaren.

Het team van Try and Play heeft iets heel bijzonders weten te creëren: een gemeenschap van mensen die ongedwongen met elkaar omgaan, met interesse en respect. Ik was blij om een dag in deze gemeenschap opgenomen te zijn en ik zal deze dag niet snel vergeten.

De middag begon met een demonstratie van het spelen met kaarsen. Niet alleen spelen, maar ook nuttige tips en instructies, zoals: gebruik goede kaarsen van paraffine en/of stearine en vooral geen geverfde kaarsen, want verf wil je niet op je lijf hebben.

Na een eerste ronde waarin drie dappere vrouwen zich aanboden als vrijwilligers om zich te laten begieten met hete was, was de belangstelling overweldigend en vele aanwezigen wilden ook ervaren om begoten te worden met was. Het team van Try and Play was zo aardig en geduldig om iedereen die wilde aan beurt te laten komen.

Het was mooi om te zien hoe de verschillende mensen en lijven reageerden op de hete was en toen er ook ijsklontjes gevonden waren, bleek ook dat het zelfs moeilijk is om het verschil tussen extreem heet en koud te kunnen voelen. Tijdens het opgieten van de was is het nog niet zo erg als je een beetje beweegt, maar vervolgens is het wel een uitdaging om stil te blijven staan als met een scherp mes de was van je lichaam wordt verwijderd. Dat is eigenlijk een tweede spel in één.

Ik werd zelf ook aangewezen als vrijwilliger door Meesteres Marsha. Meesteressen Marsha en rose_in_disguise vonden het leuk om het woord ‘sletje’ op mijn borst en buik te schrijven met kaarsvet. Dat bleek nog best lastig zijn, omdat het sletje dan natuurlijk ook wel echt stil moet liggen. Ik vond het verwijderen van het kaarsvet met een mes door de Meesteressen heel spannend. ‘stil staan, voor je eigen bestwil!’ Het is je overgeven in absoluut vertrouwen.

Tijdens de demonstratie was het al flink druk geworden en meer en meer mensen mengden zich in het gezelschap en langzaam begonnen mensen met elkaar te spelen. Eenmaal weer gedoucht en opgetut als slavin francien, werd mijn aandacht getrokken door een prachtige vrouw die zich aan een ring aan de plafondstellage vast hield en alleen hakken en kousen aanhad. Ze werd gegeseld van achteren, langzaam en snel en met verschillende gesels. Haar achterkant werd langzaam rood, maar zij hield zich bijna sereen stil. Ik vond haar dapper en sterk. Ik mompelde dat ik dat ook wel zou willen ondergaan en misschien had dat ik niet moeten doen. Meesteres Marsha hoorde me en zei me dat ik mijn bloesje en rokje uit moest doen en klaar moest gaan staan om een aantal strafpunten, die ik eerder in de week al verzameld had, mocht gaan incasseren. Ook ik mocht me in hakken en kousen vasthouden aan een ring en Meesteres Marsha testte eerst met verschillende zwepen en krachten wat mijn incasseringsvermogen met name op de billen en de rug was. De eerste slagen vielen mee, maar dat was dus alleen maar een test. Toen Meesteres Marsha ongeveer wist hoe mijn lijf zou reageren, vroeg ze Coco_sub om haar bij staan, zodat ze samen afwisselend mij mijn strafpunten konden toedienen. Ik kreeg te horen dat ik eerst 25 slagen mocht ontvangen voor mijn ongeduldigheid eerder in de week. De 25 slagen waren dit keer veel harder dan in het begin maar gelukkig kon ik ze incasseren, de laatste slagen wel met moeite. Vervolgens kreeg ik een nieuwe serie om 18 strafpunten vanwege te laat zijn eerder in week in te lossen, mijn billen werden langzaam warm en tintelend. Na de pijn, een heerlijk gevoel. Meesteres Joke kwam vervolgens op het idee om nog wat strafpunten te verzilveren met 9 wasknijpers op en om mijn tepels en in mijn onderbuik vast te zetten. Meesteressen Marsha en Coco_sub hebben vervolgens per toerbeurt de knijpers er weer af geslagen. Nadat Meesteres Marsha gecheckt had of ik de straf ook over nog een paar dagen zou herinneren in de vorm van striemen en blauwe plekken, mocht ik me weer aankleden en opfrissen. Tijdens het opfrissen voelde ik aan mijn billen en deze waren flink warm, dat blijf ik nog wel enkele dagen voelen!

Toen was het tijd om te eten en daar was ik, ondanks mijn zenuwen en spanning, wel aan toe. Ik vond de variëteit en kwaliteit van het eten erg goed en kon er dus de rest van de middag en avond weer tegen aan. Ik heb na de maaltijd vooral veel rondgekeken en af toe een kort gesprekje gevoerd met allemaal erg aardige en mooie mensen. Ik mocht zelfs enkele complimentjes in ontvangst nemen over mijn mooie bloesje, volgens mij het enige witte kledingstuk in de hele grot. Maar dat bleek niet helemaal zo te zijn; de witte boordjes van de trotse butler die af en toe door de zaal snelde, vielen ook op.

Ik vond het mooi om overal, soms wel op vijf verschillende plaatsen tegelijk, verschillende spellen te zien, meestal mensen met zijn tweeën maar soms ook met meerderen. Soms heel geduldige en tedere spellen, waarin wel honderden slagen uitgedeeld werden en soms ook harde spellen, waarbij de klappen van verschillende zwepen de hele ruimte vulden en gesprekken overstemden.

Ik was gebiologeerd door weer een mooie vrouw met hele hoge hakken en kousen (dat is toch wel een fetish van mij), die heel hard geslagen werd door een Meester in leer. Ook zij kreeg honderden slagen en haar billen en rug werden dieprood en overal zag je de striemen. Ik was onder de indruk van haar incasseringsvermogen, wat een kracht! Ik kwam haar later nog twee keer tegen toen ze opnieuw onder handen werd genomen en ondanks haar al getekende lijf kende de Meester in leer opnieuw geen enkele genade. Haar glimlach was prachtig!

Heel mooi vond ik ook een hangbondage in groen touw, gedaan door een kleine maar zichtbaar heel sterke vrouw en ondergaan door een veel grotere man. Langzaam maar zeker werd de bondage uitgevoerd met veel precisie en geduld en de vrouw had steeds ook aandacht voor haar geblinddoekte object in de touwen. Af en toe een zachte streel of zoen. Het spel was sereen en was machtig om te zien hoe de man uiteindelijk de lucht in ging!

Ik heb nog veel meer mooie spellen gezien deze dag en heb me verbaasd over de veelvormigheid van de spellen en mensen op deze Try and Play. Al die tijd heb ik mijn hakken niet uitgehad en langzaam maar zeker werd het lastiger om op de been te blijven, maar het is me toch zonder moeite gelukt omdat ik zo geboeid door alle mooie dingen en vooral alle mooie mensen op deze Try and Play.

Bedankt dat ik er deel van mocht zijn,

slavin francien

Jij bedankt voor dit verslag francien.

BDSM and more…