Try and Play 26 maart 2023

Lieve medegenieters van het BDSM-spel,

Ik kijk naar buiten en merk op dat het toch even wederom geen weer is om een lange wandeling te maken. Op dergelijke momenten dwalen mijn gedachten dan vrij makkelijk af naar allerlei leuke zaken uit het recente verleden onder genot van een lekker kopje koffie en blijf ik even steken op vorige week zondag Try&Play in Lelystad.
Even nagenieten weer van een heerlijke dag.

Thema was ‘stekeligheden’; spel met naaldjes.
AndereHan is welbekend daarin en gaf de demo met een mooi model en de belangstelling was overweldigend. Er zijn nogal wat foto’s daarvan gemaakt: ik zal een selectie daarvan op FT zetten. Je kunt duidelijk zien hoe er een mooi “bloempje” gezet wordt, krammetjes geplaatst en naalden recht in de bil wat een heerlijke en leuke plaats is om te doen. Mocht je nog met vragen zitten op dat gebied geeft Andere Han daar met genoegen antwoord op tijdens de volgende Try&Play. Ga echter nooit zo maar even aan de gang met naaldjes! Laat je goed opleiden en zorg dat je dit goed en veilig onder de knie krijgt.

Wat direct echter opviel was de drukte! Ik heb nog even buiten gekeken of er misschien bussen gearriveerd waren met gasten maar dat was toch niet het geval. Maar het was volle bak! Er was ook een KIK-groep aanwezig en daarnaast vele nieuwe mensen die de weg naar ons gevonden hebben. Leeftijd speelde daarbij geen enkele rol want van jong tot iets meer belegen, zeggen we dan netjes, waarbij ik mezelf dan schaar tot belegen en nog lang niet oud. Grinnik.
Maar mensen; wat is het toch prachtig om zovele mensen van elke leeftijd hierin terug te zien, genietend van vele vormen van BDSM-spel. Heerlijk.
Ik heb op Fetlife ook al fantastische verhalen mogen lezen van gasten die zich uitstekend geamuseerd hebben. Prachtig en dat doet ons vrijwilligersgroepje heel erg goed.

Wat was er allemaal te zien? Jeetje, ik kan beter zeggen wat er misschien niet te zien was. Zoveel verschillende vormen van spel waarin intensiteit, tederheid, connectie, liefde, spanning, tranen en troost allemaal hun weg vonden naast de vele, vele verhalen die verteld werden. Teveel om hier neer te zetten maar wil je dit meemaken? Kom gewoon naar Try toe! Je wordt hartelijk verwelkomt.

Er zijn bij ons vele vormen van spel mogelijk, nieuwe gasten kunnen zich altijd bij een van de teamleden aanmelden voor informatie of om iets uit te proberen of te ervaren maar hele ‘extreme’ vormen doen we niet. Als er bij een spel veel bloed aan te pas gaat komen, hebben we dat liever niet als voorbeeld. Soms komt er iemand die dan aangeeft het allemaal wel soft te vinden. Maken we zelden mee maar soms is er iemand die dat vindt en dat mag. Ongetwijfeld zijn er dan andere party’s waar deze gast zich wat meer thuis voelt en ook dat is prima.
Ons uitgangspunt is dat onze party voor iedereen geschikt zou moeten zijn en dat dus beginners, hele ervaren mensen en alles daartussenin zich thuis zou moeten voelen. Ik denk dat we daarin heel goed slagen gezien de bezetting iedere keer.

De volgende keer gaan de voetjes omhoog! Vrijwilligers kunnen zich altijd ter plekke aanmelden om via de voetjes de hoogte in te gaan met de takel. We beginnen daarmee direct na mijn openingspraatje rond drie uur dus wees er op tijd bij.

Vanuit uiteraard de mooiste stad van ons land, grinnik, wens ik iedereen weer een fijne voortzetting van deze zondag en als ik nu zo naar buiten kijk, kan het zomaar nog zijn dat ik toch nog even die frisse neus kan gaan opdoen buiten want ik zie zomaar blauwe lucht verschijnen. De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Wie weet begint dan eindelijk de lente? Ik mag het serieus hopen!

Warme groet, Amras.

Try & Play 26 feb 2023

Je zou verwachten dat een gepensioneerd mens tijd genoeg zou hebben om even achter de pc te kruipen om op het gemakje een leuk verslag te maken van een heel erg gezellig feestje. Toch?
Ehm, dat valt dus niet mee! Het leven zit vol verrassingen die tijd in beslag nemen maar nu dan toch even een terugblik op een verdories leuke gezellige party.

Het was druk! Vele oudgedienden maar ook weer veel nieuwe mensen die de weg naar ons hebben weten te vinden.

Deze keer stond cupping centraal. Onze teamleden zijn bijzonder druk geweest hiermee. Pas in de wat stillere late uurtjes kwam daar een eind aan. Het is blijkbaar in goede aarde gevallen. Wat ik zo hier en daar opgevangen heb, hebben de ‘slachtoffers’ heerlijk liggen genieten. Met bijzondere dank aan de teamleden van Try & Play! Het valt toch niet mee om steeds de verwachtingen van anderen te vervullen. Een compliment waard!

AJ Zwepen was er deze keer ook weer met een uitgebreide “winkel” vol lekkernijen waar menigeen weer iets leuks aan kon schaffen.

Gespeelt werd er volop! Ik kwam zoals gewoonlijk weer ogen tekort. Zelf heb ik ook natuurlijk het heerlijke genoegen gehad om een mooi spel te beleven maar daardoor mis je natuurlijk wel wat er zo om je heen gebeurt en moet je dat van anderen horen. Nou, ik kan in ieder geval beamen dat er flink genoten is van heel divers spel en dat is prachtig!

Wat ik zelf zo mooi vind om te zien is hoe mensen kunnen groeien in hun spel gedurende een bepaalde periode. We hebben allemaal zo’n periode gehad waarin we aarzelend en wat onwennig, beetje onzeker onze weg gingen vinden in de BDSM. Ik kijk alleen al naar mezelf. Begonnen met bibbers in de benen. Hoe mooi is het dan dat je daarin groeit, zelfverzekerder wordt en heerlijk kunt genieten van wat je doet en zelfs anderen kunt enthousiasmeren?

Eén van onze teamleden, Annahera, heb ik op die manier enorm zien groeien. Het spel wat ik van haar gezien heb was om te smullen. Ze pakt haar dominantie steeds meer natuurlijk op. Met haar lengte, zeker als ze haar hakken aan heeft, kan ze de wat langere heren prachtig aankijken en domineren. Dat gaat haar steeds makkelijker af. Haar gezicht straalt dan weer enorm veel plezier uit als reactie op wat ze doet, dan weer de concentratie om het lichaam te lezen terwijl ze met de floggers/snake/single tail bezig is. Ze zoekt de verbinding op met de ander en geniet intens. Die grijns van haar kan boekdelen spreken. Dat is toch geweldig om te zien?

Sommige subs kregen aandacht van twee of meer dominanten. Heel divers om te zien hoe bij de één meer energiespel gebeurt terwijl bij een andere sub twee meesteressen met de bullwhip bezig zijn. Sommige subs kunnen daardoor keileuk dansen.

Zelf het bijzondere genoegen gehad om een leuke dame in een suspensie te hangen. Voor haar de eerste keer dus een wat aangenamere bondage toegepast om lekker te kunnen hangen. Aan haar smile was te zien dat ze genoot. Altijd te kort gehangen uiteraard. Het touw langzaam verwijderen was ook erg leuk om te zien: ze bewoog heerlijk mee op maat van de muziek met gesloten ogen en grote glimlach. Echt geen straf om haar vaker in een spel te betrekken.

Ook wel weer eens leuk om te zien dat er wat meer met touw werd gedaan. Af en toe een beetje spanningsveld tussen degene die graag met floggers en zwepen aan de gang gaan en degene die liever alleen bondage doen. Tja, we hebben alleen de grot tot onze beschikking. Wat meer ruimte zou erg leuk zijn maar waar? Iemand een idee? Misschien kunnen we dat voorleggen aan de clubeigenaar. Je weet maar nooit.

Dan als laatste toch ook even aandacht voor onszelf. We zijn een klein groepje vrijwilligers verzamelt onder de naam Try & Play. We mogen van PartyPlayers iedere maand gebruik maken van hun faciliteiten en dan met name in de grot. Dat gaat in heel goed overleg al aardig wat jaartjes zo. Gelukkig. De meeste gasten van ons weten inmiddels wel hoe dit in zijn werk gaat maar er zijn ook gasten die ons een grotere rol toespelen die niet bij ons hoort en ons ook niet past. Dan heb ik het over de toegangsprijzen bv, de keuken, het toezicht op de gangetjes, de swingergedeeltes. Dat is echt van PartyPlayers. Daar hebben wij als Try & Play geen enkele invloed op. We zijn immers geen eigenaar of mede-eigenaar noch een commerciële partij die ruimte huurt.
We zijn zoals gezegd een klein groepje vrijwilligers die het geluk hebben een ruimte te mogen gebruiken voor onze leuke hobby, te weten BDSM, en daardoor anderen ook blij te kunnen maken. In de grot houden we toezicht, ruimen wat op (Zou echt leuk zijn als gasten dit zelf ook deden, grinnik.) en kunnen we gezamenlijk heel fijn onze gang gaan. Natuurlijk, als iemand lastiggevallen wordt in de grot treden we op wat gelukkig zeer zelden het geval is.

Wil je aangaande de club PartyPlayers ideeën aanleveren of heb je een mededeling, feedback? Bij de toegang staat een ideeënbusje waarin je dit kwijt kunt.
Wil je ons als Try & Play feedback of ideeën geven, kun je dit altijd bij één van onze teamleden kwijt of via Fetlife.

Ik wens al onze gasten heerlijke fijne en spannende dagen. Geniet intens van het leven.
Tot ziens bij de volgende Try waarin stekeligheden (grinnik) als demo langs komen.

Amras.

PS: Foto’s komen er nog aan hoor. 😉

Eerste Try&Play 2023: rode billetjes.

Het thema was ‘spanking’.
Een aantal mensen hadden zich vooraf al aangemeld ‘dat ze wel wat wilden ervaren’. Rond 15.00 uur werd door Amras de middag geopend en hij kondigde aan dat de demo/workshop direct daarna zou plaatsvinden in de grot bij de danspaal en oh ja, ‘kom maar naar voren, als je wil meedoen’. Een aantal mannelijke en vrouwelijke subs kwamen al direct. De dominanten gingen op het podium zitten, de subs ‘over de knie’ en tikken maar, open hand (model kommetje) want anders gaat de hand van de dominant zo snel pijn doen en dat was niet het thema!
De billen kleurde al gauw mooi roze en toen bracht Amras met veel plezier nog wat ander slagwerk in het spel, een lange pollepel, een breed plankje/batje die stevig binnen kwamen waardoor de kleur rood prachtig naar boven kwam. Een sub mocht voorovergebogen gaan staan en er werd verder doorgespeeld, soms met 4 handen tegelijk! Ook deze billetjes kleurde mooi rood. Om me heen kijkend zag ik dat ook het bed goed werd gebruikt (wel zo comfortabel, liggend). De foto’s zeggen genoeg lijkt me. Zowel de ervaren subs als de beginnende subs hebben heerlijk genoten om nog maar over de dominanten te zwijgen uiteraard.

Vanuit het thema kwamen andere spelsoorten al gauw op gang.
Amras had het deze keer behoorlijk druk met bondages waarvan eentje op verzoek een dubbele suspension betrof waarbij de hulp van Andre Han onontbeerlijk was om er een heel mooie ervaring van te maken.
Heerlijk hangen en genieten en na afloop duidelijk niet uit het gevoel/roes willen komen….
Geweldig om dat mee te mogen maken.
Zwepen in diverse maten en soorten werden gebruikt, een sub had een dwangbuis om gekregen en lenzen waar ze niet door kon kijken, touwen om mooie bondage mee te maken en om subs mee vast te zetten, soms kwam je ogen te kort.
Zo ook bij een heerlijk spel tussen twee dames: een spel met prachtige verbinding tussen de twee, intens genietend van elkaar, opgaand in elkaar. Geweldig om dat te zien!

Natuurlijk hebben wij als team ook zo onze behoeftes aan spel. Soms gebeurt het dat we daar wat weinig tijd voor krijgen, andere keren kunnen we ons heerlijk uitleven zoals deze keer.

Regelmatig maken we rondjes door de club, komen mensen tegen die vragen hebben en geven rondleidingen aan nieuwe bezoekers, we doen het graag en vinden het leuk om jullie te begroeten en te begeleiden! Dat dit niet ongemerkt blijft merken we ook aan de nieuwe bezoekers en beginnelingen die ons hebben weten te vinden. We krijgen daar vele complimenten voor en dat voelt voor ons weer heerlijk.
Met heerlijke grote voldoening kijken we op deze dag terug.

Het thema van volgende maand is “Cupping”; er staat meer daarover op de website en op Fetlife bij het feestje van februari!

Graag tot de volgende keer,
Het team.

Try and Play eerste Kerstdag 2022

Lieve mensen, wat was het een mooi feest! Ik heb heerlijk genoten en wat ik zo om me heen zag, was ik niet de enige!

Het feest werd zoals gewoonlijk geopend door Amras, ikke dus, die voor deze gelegenheid de microfoon ter hand nam. Leuk om te zien dat men even moest zoeken waar ik was want ik stond niet op het podium bij de paal zoals gewoonlijk en dat had een reden. De paal had vandaag een ander doel namelijk.

We hadden diverse leuke dingen gepland.

Het eerste zou een hele mooie sensuele paaldanceact zijn, gegeven door Principessa.

Daarna zou onze band de livemuziek gaan geven, de foto-booth zou worden geopend waar iedereen door Sub Rosa professioneel op de gevoelige plaat kon worden gezet en het rad van Pain and Pleasure stond ook klaar.

Na de opening kreeg Principessa het podium.

In de kerstkleuren een heel verleidelijke dans met striptease kreeg ze de gasten eerst stil maar al gauw werden haar kunsten beloond met gefluit, geklap en gegil! Het opvangen van kledingstukken ging me goed af en herinnerde me aan vroegere dagen in mijn jeugd bij het bezoek aan de nachtclubs in Eindhoven. Als jochie met rood koppie toen. Het rode koppie is inmiddels verdwenen maar de grijns nog lang niet!

Na deze heerlijke opwarming kon onze Kerstband beginnen met de livemuziek. De samenstelling was ietwat anders i.v.m. ziekte van een bandlid maar dat mocht de pret niet drukken!

De bandleden waren deze keer Principessa, (Jawel, een dame met veel talenten.) Mr- JeePee, Annahera (Voor menig gast ook een verrassing dat zij meerdere talenten bezit.) en Geef-je-over.

Ze hebben de avond een aantal keer gevuld met leuke muziek, meezingers en meetrommelaars.

Geef-je-over heeft zelfs nog een solo optreden gedaan waarin hij met lekkere humor gasten meekreeg. Andere Han liet zich niet onbetuigd door mee te trommelen. Drie keer raden waarop.

Het eten was zondermeer heerlijk! Ondanks personeelsgebrek was het uitstekend! Hulde aan het personeel van PartyPlayers!

Als team gaan wij altijd even voorproeven om dan de gasten verder uit te nodigen gebruik te maken van het restaurantje. Deze keer deden we dat natuurlijk ook en tot onze verbazing was ineens de speelvloer compleet leeg! Het restaurantje werd direct volop gebruikt en daardoor natuurlijk erg druk. De meeste gasten namen alles mee de bar in. Naderhand nog eens gekeken en vastgesteld dat er heel veel gegeten is. Prachtig toch?

Op de speelvloer werd uiteraard erg veel gespeeld en dat is natuurlijk waarvoor uiteindelijk iedereen komt. Touw, floggers, zwepen, andere leuke speeltjes, massage: jeetje, wat werd er niet gebruikt!

Ik heb zelfs een dame gezien die de hele avond met een bijzonder mooi naaldenwerk op haar kuiten rond heeft gelopen! Prachtig gedaan en alle naalden verbonden door kerstlint. Ruim twee uur werk, hoorde ik. Complimenten hoor.

Wat ook echt mooi is om te zien is dat er steeds nieuwkomers ons weten te vinden en dan met name dames. Ik vind het toch ongelofelijk dapper als een vrouw in haar eentje het aandurft om naar een BDSM-party te komen. Ook deze keer weer kennis gemaakt met een jonge vrouw die de mooie wereld van de BDSM heeft ontdekt en de eerste schreden heeft gezet die heel goed zijn bevallen. Ze vond ons een heerlijke groep met warme open mensen, beschermend en geïnteresseerd met een hele fijne sfeer.

Dat zijn toch complimenten hoor! Daar doen we het als team Try and Play toch voor!

Over de sfeer: die was echt geweldig! Zo fijn zelfs dat het personeel van PartyPlayers kenbaar maakte dat er best een uurtje extra feest gemaakt mocht worden! Dat zegt toch wel wat!

Ik kan nog veel meer vertellen over deze editie want ik zit er nog vol van maar ik laat het toch hierbij met de woorden: “Je had erbij moeten zijn”.

Heel veel liefs, een prachtig uiteinde en een geweldig nieuw begin van 2023!

Tot ziens bij Try and Play.

Amras.

Try and Play november 2022

Verslag Try and Play 27 nov 2022

Tja, beste lieve mensen, zo aan het eind van het jaar wordt het door diverse feestdagen wel eens wat drukker. Zo druk dat er sommige dingen even iets op de achtergrond terecht komen.

Zo ook dit verslag. Maar nu de Sint weer naar zijn rustoord is vertrokken, komt er iets meer tijd. Tijd om een mooi lang en boeiend verslag te maken om het goed te maken. 😉

Deze aflevering van Try waarin de ladder hing en heerlijk vaak gebruikt werd. Voor sommigen echt hemels, voor anderen een echte uitdaging en voor een enkeling deze keer net een brugje te ver maar wie weet de volgende keer. Gebonden ondergaan van allerlei prikkelingen, gezwierd, gezwaai, getroost en geplaagd. Prachtig!

Amras heeft diverse mensen op de ladder gehad, met veel plezier, samen met de partners die daar overduidelijk ook van konden genieten net als degene die erop waren gebonden. Ondanks dat de ladder eigenlijk heel simpel is, geeft het een behoorlijk overweldigend gevoel voor zowel degene die er op staat als voor degene die leuke dingen doet. Hoe een simpel gereedschap zorgt voor zoveel plezier.

AJ Zwepen was ook weer van de partij met haar laatste spulletjes. Blijven toch heerlijke speeltjes.

Vrienden van een lief koppel hadden een speciaal spel op touw gezet; de dame werd door het bruidsmeisje en een ceremoniemeester uitgenodigd om op de massagetafel plaats te nemen. Hier werd zij lekker verwend door de bruidsmeisjes en mocht de partner het hoogtepunt verzorgen. Confetti spoot alle kanten op en beklede de dame die als traktatie met soesjes de grot door mocht om iedereen die dat wilde een soesje aan te bieden.

Er zijn weer nieuwe mensen gespot: heerlijk om te zien en te merken dat nieuwelingen en beginnelingen ons weten te vinden. Het begeleiden van nieuwe mensen die de mooie wereld van de BDSM hebben ontdekt is geweldig om te doen.

Er werd fijn, veel en intens gespeeld; met touw en allerlei zwepen maar ook met handen!

Alleen handen? Jawel en zo te horen waren dat best hardhandige handen! De dame in kwestie werd op het podium van de danspaal “gemasseerd” en liet duidelijk horen dat “de juiste” plekjes heel goed gevonden werden.

De danspaal heeft een hele mooie brede opstap en wordt helaas vaak gebruikt als socializingplaats maar als dat dus niet gebeurt, zie je dat de paal ook als speeltje gebruikt kan worden. We hebben zelfs al wat vaker kunnen genieten van een mooie paaldanseres. Deze keer werd een dame aan de paal gebonden die een spankingsessie mocht ondergaan. Geweldig!

Zo zie je maar: ieder onderwerp vindt in de rijke fantasie van onze gasten wel ergens een leuke bestemming.

Even daarvoor wat hilariteit door Amras en een bezoeker die van hem billenkoek kreeg met een speciaal plankje met kroondoppen. Aan de billen van deze bezoeker te zien kwamen die kroondopjes goed aan. Ontsmet met bijna pure alcohol, je weet anders maar nooit hè, gaf dat ook nog een mooi effect.

Ik heb mensen zien vasthangen aan een bamboe stok, mensen geblinddoekt vast zien staan en liefdevol aangeraakt zien worden om daarna met materialen aan de slag te gaan die het predicaat lieflijk niet mogen hebben maar toch zo leuk kunnen zijn. Rode billen, krassen en strepen, met hier en daar een druppeltje bloed. Het hoort er allemaal bij, zeggen we dan heel lief.

Op het bed lagen twee mensen in een rubberen outfit intens te genieten van het lichamelijke contact door over elkaar heen te wrijven/schuiven en glijden.

Heel bijzonder was ook het spel wat tussen twee dames gespeeld werd. De ene dame heeft de andere dame verleid met een roos en haar gevraagd of ze bespeeld mocht worden. Natuurlijk kon de verleide dame hier geen nee op zeggen. En vol passie, vuur, geilheid en samensmelting van geesten werd er een spel gespeeld wat als een reis werd ervaren. De dames hebben de wereld om zich heen zien verdwijnen en hadden enkel oog voor elkaar. Ik heb ademloos toegekeken!

Heftige spellen en emoties waren er ook.

Een spel tussen een echtpaar wat begint met plagen, overgaat in prikkelen en uitmond in een explosie van pure energie waarbij dan een tweede spelpartner instapt om de woede/verdriet en overgave aan het eind een extra dimensie te geven.

Tijdens de vele rondes die ik maak door PP zie ik ook spellen in de kamers: vaak intense en intieme spellen al dan niet gadegeslagen door “swingers”, mensen die met (b)verwondering kijken en soms ook vragen stellen over het spel.

Ik blijf dat aanmoedigen, vraag zoveel als je wilt maar dan wel na het spel!

Iedereen heeft een startpunt gehad, is onzeker geweest en blij dat er mensen open gestaan hebben om dingen uit te leggen en in sommige gevallen ook openstonden voor het geven van ervaringen.

Dat is ook een van de redenen dat ik graag bij Try&Play als teamlid aanwezig ben.

Zoals gewoonlijk opent Amras de middag en avond door een praatje. Altijd rond de klok van 15:00u samen met het team. Naast de mededelingen ook deze keer weer de aandacht gevraagd voor de mensen die het gezellig vinden om lekker te socializen. Niets mis mee natuurlijk. Maar toch even een kanttekening hierbij. Rondom de danspaal zie we toch veel mensen samenklonteren en gezellig babbelen. Dat stoort redelijk vaak mensen die graag willen spelen, laat staan dat het zo af en toe voorkomt dat een single tail plaatsen raakt die niet echt de bedoeling zijn omdat gezellige babbelaars te druk zijn met babbelen.

Het dringend verzoek naar onze gasten is toch om gebruik te maken van de plaatsen die speciaal bedoeld zijn om fijn bij te kletsen, grappen te vertellen en andere leuke verhalen te delen.

Dan kunnen de spelers op het speelveld, wat niet voor niets zo heet natuurlijk, redelijk ongestoord hun spel spelen.

Vooral degene die alles ondergaat kan dan lekker in zichzelf kruipen/zakken om intens te kunnen genieten.

Wordt wat moeilijker als er een groepje naast staat die grappen staan te vertellen en te lachen. Kijken is natuurlijk iets anders! Veel mensen vinden het juist wel fijn als hun spel gezien wordt en ik moet eerlijk zeggen dat ikzelf er echt van kan genieten om anderen te zien spelen. Maar dan wel op afstand.

Er zijn diverse mooie plekken om heerlijk te socializen zoals rechts achterin de grot waar je op de ronde bank kunt zitten en liggen, de voormalige rookruimte en bij de bar waar, als het goed is, ook weer de barkrukken staan. Een klein gebaar van de ‘babbelaars’ maar een heel groot plezier voor de spelers op het speelveld.

De volgende aflevering van Try wordt uiteraard speciaal: Kerst!

We hebben live muziek, een heerlijk warm en koud buffet, een fotobooth waar je op gezette tijden jezelf met of zonder partner in welke positie of uitdostering ook op de gevoelige plaat kunt laten zetten, een echt Rad van Fortuin maar dan in de BDSM-uitvoering dus Wheel of Pleasure en Pain. Draai aan het rad en laat je verrassen door de uitkomst. Wie draait ondergaat de uitkomst!

Kijk op deze site of op onze website! Aanmelden is via een PB en/of mail verplicht in verband met het te bestellen eten.

Er is ook een dresscode! Chic Zwart met tonen van de Kerstkleuren goud, zilver, rood en groen!

Meld je dus snel aan!

We zien jullie graag.

Liefs,

Rose_in_disquise en Amras

Try and Play 23 oktober 2022

Een spannend eerste bezoek aan Try and Play onder leiding van Meesteres Marsha

Ik wist niet of ik wel zou durven, maar wetende dat Meesteres Marsha steeds over mij waakt, durfde slavin francien het dus toch aan om deze zondag naar Try and Play te gaan.

Het werd een dag die al mijn verwachtingen overtrof en die ik nog heel lang met diepe dierbaarheid zal koesteren. Meesteres Marsha heeft me gevraagd een verslag van de dag te maken en dat doe ik graag, omdat ik zo onder de indruk ben van de diversiteit van de mensen en de spellen op deze dag. En het bijzondere in deze diversiteit is de universiteit van liefde, openheid en tederheid die ik tussen mensen en ook naar mijzelf toe heb ervaren.

Het team van Try and Play heeft iets heel bijzonders weten te creëren: een gemeenschap van mensen die ongedwongen met elkaar omgaan, met interesse en respect. Ik was blij om een dag in deze gemeenschap opgenomen te zijn en ik zal deze dag niet snel vergeten.

De middag begon met een demonstratie van het spelen met kaarsen. Niet alleen spelen, maar ook nuttige tips en instructies, zoals: gebruik goede kaarsen van paraffine en/of stearine en vooral geen geverfde kaarsen, want verf wil je niet op je lijf hebben.

Na een eerste ronde waarin drie dappere vrouwen zich aanboden als vrijwilligers om zich te laten begieten met hete was, was de belangstelling overweldigend en vele aanwezigen wilden ook ervaren om begoten te worden met was. Het team van Try and Play was zo aardig en geduldig om iedereen die wilde aan beurt te laten komen.

Het was mooi om te zien hoe de verschillende mensen en lijven reageerden op de hete was en toen er ook ijsklontjes gevonden waren, bleek ook dat het zelfs moeilijk is om het verschil tussen extreem heet en koud te kunnen voelen. Tijdens het opgieten van de was is het nog niet zo erg als je een beetje beweegt, maar vervolgens is het wel een uitdaging om stil te blijven staan als met een scherp mes de was van je lichaam wordt verwijderd. Dat is eigenlijk een tweede spel in één.

Ik werd zelf ook aangewezen als vrijwilliger door Meesteres Marsha. Meesteressen Marsha en rose_in_disguise vonden het leuk om het woord ‘sletje’ op mijn borst en buik te schrijven met kaarsvet. Dat bleek nog best lastig zijn, omdat het sletje dan natuurlijk ook wel echt stil moet liggen. Ik vond het verwijderen van het kaarsvet met een mes door de Meesteressen heel spannend. ‘stil staan, voor je eigen bestwil!’ Het is je overgeven in absoluut vertrouwen.

Tijdens de demonstratie was het al flink druk geworden en meer en meer mensen mengden zich in het gezelschap en langzaam begonnen mensen met elkaar te spelen. Eenmaal weer gedoucht en opgetut als slavin francien, werd mijn aandacht getrokken door een prachtige vrouw die zich aan een ring aan de plafondstellage vast hield en alleen hakken en kousen aanhad. Ze werd gegeseld van achteren, langzaam en snel en met verschillende gesels. Haar achterkant werd langzaam rood, maar zij hield zich bijna sereen stil. Ik vond haar dapper en sterk. Ik mompelde dat ik dat ook wel zou willen ondergaan en misschien had dat ik niet moeten doen. Meesteres Marsha hoorde me en zei me dat ik mijn bloesje en rokje uit moest doen en klaar moest gaan staan om een aantal strafpunten, die ik eerder in de week al verzameld had, mocht gaan incasseren. Ook ik mocht me in hakken en kousen vasthouden aan een ring en Meesteres Marsha testte eerst met verschillende zwepen en krachten wat mijn incasseringsvermogen met name op de billen en de rug was. De eerste slagen vielen mee, maar dat was dus alleen maar een test. Toen Meesteres Marsha ongeveer wist hoe mijn lijf zou reageren, vroeg ze Coco_sub om haar bij staan, zodat ze samen afwisselend mij mijn strafpunten konden toedienen. Ik kreeg te horen dat ik eerst 25 slagen mocht ontvangen voor mijn ongeduldigheid eerder in de week. De 25 slagen waren dit keer veel harder dan in het begin maar gelukkig kon ik ze incasseren, de laatste slagen wel met moeite. Vervolgens kreeg ik een nieuwe serie om 18 strafpunten vanwege te laat zijn eerder in week in te lossen, mijn billen werden langzaam warm en tintelend. Na de pijn, een heerlijk gevoel. Meesteres Joke kwam vervolgens op het idee om nog wat strafpunten te verzilveren met 9 wasknijpers op en om mijn tepels en in mijn onderbuik vast te zetten. Meesteressen Marsha en Coco_sub hebben vervolgens per toerbeurt de knijpers er weer af geslagen. Nadat Meesteres Marsha gecheckt had of ik de straf ook over nog een paar dagen zou herinneren in de vorm van striemen en blauwe plekken, mocht ik me weer aankleden en opfrissen. Tijdens het opfrissen voelde ik aan mijn billen en deze waren flink warm, dat blijf ik nog wel enkele dagen voelen!

Toen was het tijd om te eten en daar was ik, ondanks mijn zenuwen en spanning, wel aan toe. Ik vond de variëteit en kwaliteit van het eten erg goed en kon er dus de rest van de middag en avond weer tegen aan. Ik heb na de maaltijd vooral veel rondgekeken en af toe een kort gesprekje gevoerd met allemaal erg aardige en mooie mensen. Ik mocht zelfs enkele complimentjes in ontvangst nemen over mijn mooie bloesje, volgens mij het enige witte kledingstuk in de hele grot. Maar dat bleek niet helemaal zo te zijn; de witte boordjes van de trotse butler die af en toe door de zaal snelde, vielen ook op.

Ik vond het mooi om overal, soms wel op vijf verschillende plaatsen tegelijk, verschillende spellen te zien, meestal mensen met zijn tweeën maar soms ook met meerderen. Soms heel geduldige en tedere spellen, waarin wel honderden slagen uitgedeeld werden en soms ook harde spellen, waarbij de klappen van verschillende zwepen de hele ruimte vulden en gesprekken overstemden.

Ik was gebiologeerd door weer een mooie vrouw met hele hoge hakken en kousen (dat is toch wel een fetish van mij), die heel hard geslagen werd door een Meester in leer. Ook zij kreeg honderden slagen en haar billen en rug werden dieprood en overal zag je de striemen. Ik was onder de indruk van haar incasseringsvermogen, wat een kracht! Ik kwam haar later nog twee keer tegen toen ze opnieuw onder handen werd genomen en ondanks haar al getekende lijf kende de Meester in leer opnieuw geen enkele genade. Haar glimlach was prachtig!

Heel mooi vond ik ook een hangbondage in groen touw, gedaan door een kleine maar zichtbaar heel sterke vrouw en ondergaan door een veel grotere man. Langzaam maar zeker werd de bondage uitgevoerd met veel precisie en geduld en de vrouw had steeds ook aandacht voor haar geblinddoekte object in de touwen. Af en toe een zachte streel of zoen. Het spel was sereen en was machtig om te zien hoe de man uiteindelijk de lucht in ging!

Ik heb nog veel meer mooie spellen gezien deze dag en heb me verbaasd over de veelvormigheid van de spellen en mensen op deze Try and Play. Al die tijd heb ik mijn hakken niet uitgehad en langzaam maar zeker werd het lastiger om op de been te blijven, maar het is me toch zonder moeite gelukt omdat ik zo geboeid door alle mooie dingen en vooral alle mooie mensen op deze Try and Play.

Bedankt dat ik er deel van mocht zijn,

slavin francien

Jij bedankt voor dit verslag francien.

Try and Play 25 september 2022

Een gezellige dag,

Het begon met een vroegtijdige opening, de mensen in de rij bij de deur wilden graag tegelijk naar binnen omdat er een heus meertje naar beneden kwam. Mr_in_disquise heette iedereen met een ferme handdruk en een gulle lach welkom.

In de grot werd iedereen door de teamleden verwelkomt en ook dit keer stond de stand van AJ zwepen er, fijne mensen die mooi slagwerk maken!

Zoals zo vaak worden de eerste 2 uren gebruikt om bij te kletsen. Het is dan gezellig bij de bar in de rokersruimte (buiten) en de grot waar de mensen met elkaar bijpraten-kennismaken-verwachtingen scheppen- er kuilen gegraven worden etc etc. Onze opening hebben we altijd om 15:00uur en de demo of workshop is vaak het sein voor velen om daarna zelf te gaan spelen.

De demo werd verzorgd door AndereHan en CocoSub, Zie hieronder haar verslag;

“Waterbondage was het thema van deze maand. Het bad was vrijgehouden hiervoor en al snel na de opening om 3 uur waren AndereHan en Coco_sub aan de beurt. Al gauw verzamelde zich een groep belangstellenden om het bad heen.

Het water was warm, AndereHan en Amras vertelde waar je op moet letten bij dit spel. M’n handen werden vastgebonden en omhoog achter m’n rug vastgehouden en oh verrassing, ik ging kopje onder! Daar was ik zo snel niet op bedacht, instinctief worstelde ik me weer naar boven.

“Dat kan ook anders”, zei AndereHan, en bond vervolgens m’n voeten aan m’n handen vast. Een paar keer onderdompelend en ik ging de connectie met AndereHan voelen, ik hoorde alleen hem en m’n hoofd ging leeg.

Met rustige instructies: “rustig inademen, diep uitademen, nogmaals diep inademen”, hand over m’n neus en mond, ging ik voorover en achterover onder water, drijvend, omgeven door water, overgeven aan en vertrouwen op ervaren handen.

Al gauw was iemand die het ook zo graag wilde ervaren, het zag er prachtig uit, rust en overgave.

Een demo duurt kort maar het blijft een fijne ervaring.

Groet,

Coco Sub”

Het was druk rondom het bad, fijn om te zien dat er belangstelling was voor het thema. Er zijn ook mensen geweest die n.a.v het thema zelf het bad opgezocht hebben. Mooi om te zien.

Op de vloer in de grot werd het ook al lekker druk met spelende mensen.

Prachtig om te zien de knoopkunsten van een Shibari meester en de souplesse van een meesteres die haar speeltjes gericht op het lichaam van de speelpartner neerlegt, nou ja, de huid werd behoorlijk rood dus neerleggen is wellicht niet de juiste woordkeuze 😉

Wat ook echt het vermelden waard is was het synchroon knopen.

Een dame en een heer die tegelijk zichzelf een harnas knopen en daarna in suspensie aan bamboe ophangend en ondersteboven acrobatische toeren uithaalden. Aan die twee mensen zou ik willen vragen, willen jullie dit prachtige schouwspel vaker komen doen?

Een dominant die zijn dame in de folie wrapte en haar een tuitje in de mond gaf zodat echt alles in de folie kon. Op zich is folie al een pracht ervaring maar deze dominant gaf er nog een extra dimensie aan door zijn dame met een bull te wrappen!

En dan een dansende dame waarbij haar dominant haar streelde met de zwepen, genietend van de zweep en van elkaar een prachtige connectie om te zien, zeker ook speciaal omdat ik vernomen heb dat het de eerste keer was dat ze openbaar speelden, KOM ALSJEBLIEFT TERUG en gun ons nog meer van jullie mooie spel!

Onze teamleden staan ervoor open om mensen te informeren of te begeleiden bij hun eerste stapjes binnen de BDSM maar we geven mensen ook wel een eerste ervaring. Al wil ik wel de kanttekening plaatsen dat wij vrijwillig aanwezig zijn en we ons niet verplicht willen gaan voelen.

Er was een alleen gaande dame die wel graag de stap wilde zetten om de zwepen te voelen. Een van ons had hier wel oren naar en zo mocht de dame ervaren wat verschillende zwepen op de huid doen. Het voelde zo intens dat ze een behoorlijke tijd nodig had om te landen en begeleid werd door een ander teamlid om haar gevoelens te kunnen verklaren. Haar eigen bewoordingen “ik ben net een spons en zuig alle indrukken op” prachtig om haar te zien gloeien en glunderen. Die komt vast wel terug 

En zo waren er nog veel meer spellen die in de grot gespeeld werden die mooi waren en voor de mensen die het speelden erg waardevol.

Maar vergis je niet, er gebeuren ook mooie dingen in de kelder en in de andere kamers die PartyPlayers heeft.

Fijn om een grot te hebben waar zoveel in kan gebeuren.

Fijn dat er zoveel mensen zijn die met elkaar een goede sfeer maken zodat er van alles mogelijk is.

Fijn dat we zelf elke maand die slingers weer ophangen.

Liefs,

Rose_in_Disquise

Verslag Try and Play party 28-08-2022

Yes het is weer de 4e zondag van de maand dus we gaan weer Try and Play-en met als thema dit keer huishoudelijke materialen.

Zoals bijna iedereen maand word iedereen door Mr_in_Disguise en Annahera bij de deur welkom geheten en voor de nieuwkomers word er een rondleiding geregeld door o.a. franklinmm

De teamleden hadden allerlei materialen uit het huishouden meegenomen en tentoon gespreid op de bondage tafel.


Kaarsen, knijpers, prikkelrollers (gemaakt van behang aandruk rollers), kattenborstels, mattenkloppers, riemen,broekhangers (prima te gebruiken als tepelklemmen), enz,enz.

Tijdens de opening, net als bijna altijd verzorgd door Amras, werd verteld dat men deze dingen kon ervaren of uitleg kon vragen aan Mrs. Marsha,(de schrijfster van dit verslag).

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet goed in kon schatten of er belangstelling voor het onderwerp zou zijn, maar het werd al snel druk bij de tafel. De andere team leden moesten “helpen” om iedereen te woord te staan of iets te laten ervaren.

Mijn eerste “slachtoffer” was een heer die gewoon wel eens iets wilde ervaren dus samen met Coco ben ik aan de gang gegaan.
Een beetje plagen met de plumeau, knijpers her en der op zijn lijf, wat tikken met riemen, krassen met een uienkam enz.


Na een aantal dingen aan de heer hebben te laten voelen hebben wij dit ervaar moment beëindigd. Altijd leuk om te doen mensen dingen te laten ervaren maar het is geenszins onze bedoeling om met iedereen die dit wil een heel spel te spelen. Er stonden nog best wel veel mensen te wachten en meneer heeft nu zijn “eerste” ervaring, die volgens hem wel naar meer smaakte.

Nadat we alles weer schoongemaakt hadden zag ik dat er een stel stond te kijken bij de uitstalling van spullen, dus ik vroeg aan haar wat triggert
jou van wat hier op de tafel ligt uitgestald. Na nog even gekeken te hebben koos ze voor een plumeau en een zweepje gemaakt van jute touw. En ja ze wilde die graag ervaren. Nadat zij haar jurkje uitgedaan had vielen mij meteen de piercings op en dat zij eigenlijk meteen met
haar handen in de nek ging staan. Dat zorgde ervoor dat ik dacht mmmmm die is volgens mij niet onervaren dus terwijl ik met de plumeau over haar rug streelde vroeg ik, waarom kies je hiervoor want ik krijg de indruk dat jij wel wat meer gewend bent. Daarop vertelde zij dat ze bij haar vorige Dominant altijd een heel hard spel speelde en dat het zachte eigenlijk nooit aan bod kwam en dat ze daar toch wel erg nieuwsgierig naar was. Ik moet zeggen haar reaktie op plumeau was mooi om te zien, haar gezicht sprak boekdelen, het was duidelijk dat zij genoot van de zachte strelingen op haar lijf. Om de ervaring nog intenser te maken heb ik rose_in_disguise gevraagd mee te werken en werd zij behandeld met 4 plumeau’s.
Geen idee hoelang we bezig zijn geweest maar ook hier kwam weer een einde aan. De dame bedankte ons en ging naar haar partner om al vrij snel weer bij mij te staan of ik haar misschien ook nog even hard kon zwepen, nu is dat nog wel een probleem want mijn frozen shoulder is nog niet geheel hersteld maar rose_in_disguise vond het geen probleem om weer met me samen te werken.
Samen hebben wij wat verschillende floggers gebruikt waarop de dame al snel door haar benen begon te zakken en het duidelijk was dat het
genoeg was. Wij hebben haar begeleid naar het podium en haar daar laten zitten en toen kwamen er bij haar even de waterlanders, zo had ze genoten van de floggers en het loslaten van de spanning. De spelervaring met een vrouw en in dit geval zelfs twee bleek al lang een fantasie voor haar geweest te zijn.
Fijn dat wij mensen deze ervaringen kunnen geven!
Even pauze buiten op het terras, toch wel fijn dat PartyPlayers de rokende gasten nog een plekje geeft.
Binnen was PeterPeculiar druk bezig om iemand in een mooie suspension te hangen. Het is altijd leuk om te zien dat hij zoveel mensen een ervaring geeft.
Natuurlijk waren er ook weer meerdere zweep sessies aan de gang, o.a gegeven door onze “eigen” Mr_in_Disguise en AndereHan, het “knalde” weer lekker.

We hebben nu al twee maanden op rij een huisslaaf van Party Players. Ik vond dat er wat “verbeter puntjes” voor hem waren dus ben ik het gesprek met hem aangegaan, by the way dit was met toestemming van zijn Mrs.
Voor ons is de huisslaaf een welkome aanvulling omdat hij ervoor zorgt dat de glazen/handdoeken die mensen overal maar laten staan/liggen opruimt. Geeft toch een wat netter aangezicht van “onze” grot.

De tijd gaat vlug dus hup naar het restaurant om wat te eten, elke keer is het weer een verrassing welke keuzes er allemaal zijn en hoe lekker het weer smaakt.

Na het eten even koffie halen en daar word ik aangesproken door een “swinger” stel die geïnteresseerd waren en iets meer wilde weten waarvoor de “Try and Play” stond. Zij hadden vanuit het zwembad meegekeken bij de sessie die ik met de dame met de plumeau had en vonden dat wel mooi om te zien, maar ze hadden ook een zweep sessie gezien die ze heel hard vonden en toen concludeerden zij dat BDSM niets voor hun was, tja dat vindt ik dan wat kort door de bocht dus vroeg meteen, houd jij haar armen wel eens boven haar hoofd vast tijdens de sex of geef je haar wel eens een tik voor haar billen? En wat bleek, ja hoor dat deden ze wel, waarop ik zei feitelijk is dat een vorm van macht spel en zou je dat ook onder de BDSM kunnen scharen.

Het bekende antwoord wat toen kwam: Ja maar dat doet geen pijn. Waarop ik het gesprek verder inging om uit te leggen dat BDSM VEEL meer is dan pijn doen.

Blijkt dus maar weer dat BDSM nog vaak gezien word als elkaar pijn doen, jammer maar door dit soort gesprekjes met mensen te voeren hoop ik toch iets meer duidelijkheid over “ons wereldje” te geven.

Ondertussen werd er in de grot een dame aan haar enkels omhoog getakeld, maar blijkbaar zat het touw rond 1 van de enkels niet helemaal lekker want ze ging al snel weer naar de grond. Gelukkig bestaan er ook voetboeien van leer die met gespen goed om de voet/enkel aan te brengen zijn.
De dame hing al snel weer op haar kop waarna AndereHan druk bezig is geweest om haar een leuk spel te geven. Nu ja niet alleen de dame geniet ervan maar ook wij als teamleden vinden spelen leuk!

Tijdens een zweepsessie moet je als dominant maar zeker ook als toeschouwer erg opletten zo werd ik, terwijl ik met een grote boog om het spel heen liep “duidelijk nog iets te dichtbij” geraakt door een bulllwhip. Ik loop nu met een mooie striem op mijn arm. Dit soort “ongelukjes” kunnen gebeuren ook al let de D nog zo goed op.

En dan denk je dat de dag voorbij is maar zelfs rond acht uur was er nog belangstelling voor de huishoudelijke speeltjes, een wat jonger groepje mensen vond het grappig om van alles op elkaar uit te proberen met soms wat tekst en uitleg van Coco.

Niet zo druk maar mensen wat een top middag/avond hebben we weer met zijn allen ervan gemaakt! En dank je wel Sub-Rosa dat je elke party weer mooie foto’s maakt.

Op dit moment staat aangekondigd voor 25 September “De 4 elementen”, na rijp beraad hebben wij besloten deze te splitsen en gaan we de aankomende keer werken met WATER. Dat is op vele manieren mogelijk maar de Demo zal zijn een bondage in het zwembad in de grot. Ben je daar nieuwsgierig naar zou ik zeggen kom bijtijds want de demo start meteen na het welkomst praatje rond de klok van 3.

Zie jullie dan

Marsha

Zondag 26 juni 2022

Dit keer had het team een demo hoofdbondage gepland. Rond de klok van 3 uur gingen een aantal leden van het team met een aantal vrijwilligers richting het danspodium in de grot. De mensen die de bondage zouden ondergaan gingen voor het podium zitten en de knopers gingen aan het werk. Hieronder wat plaatjes van dit gebeuren.

Zelf heb ik hier weinig van meegekregen want werd aangesproken door een “stel” waarvan de vrouw wel bekend was met ons wereldje maar de man niet. De dame vroeg mij hem te vertellen hoe het er op een speelfeest aan toe gaat. Dus verteld dat iedereen zijn eigen ding kan doen met inachtneming van “de regels” zoals daar o.a. zijn: Niet storen in een spel, niet aan iemand zitten zonder daar eerst toestemming voor te hebben gekregen, niet aan andermans materialen zitten, zeg maar de dingen die eigenlijk heel normaal zouden moeten zijn maar helaas niet altijd voor iedereen worden opgevolgd.

Daarna een beetje verteld wat wij als team binnen Party Players doen en dat wij het aanspreekpunt zijn als er iets gebeurt waarvan je denkt dit is niet goed, of als je iets wilt ervaren of uitleg wilt over dat wij daarvoor rondlopen.

Na deze “algemene” informatie werd het gesprek persoonlijker en bleek het stel buren van elkaar te zijn en geen speelpartners. Mooi dat dit kan.

Inmiddels werd er in de grot al druk gespeeld dus kon ik ook aan ze vragen wat hun indruk was van wat er zoal gebeurde en wat voor gevoel hun het gaf. Beiden gaven aan dat ze soms een soort opbouw misten in het spel maar dat ze over het algemeen de liefde en aandacht tussen de speelpartners zagen en dat ze dat zochten. Verder gaf hij aan dat hij er nu vooral was om indrukken op te doen, sfeer proeven e.d. maar dat hij zeker een volgende keer open staat voor een ervaring.

Eén van de momenten waar zij naar keken was dit

En toen dit gesprek net afgelopen was en ik even wat ging drinken werd ik aangesproken door een heer die ook voor het eerst op een T&P party was maar wel bekend met de club Party Players. Het bleek dat de mensen van Party Players hem hadden door verwezen naar onze party omdat zij denken dat hij bij ons op zijn plaats zal zijn.

Ook met hem weer de algemene dingen besproken en daarna gesproken over de dingen die hij “leuk” denkt te vinden, waaronder voorbinders, travestie, tepelwerk e.d.

Hem beloofd dat als mijn arm de volgende keer weer beter meewerkt ik “iets” met hem zal proberen om te kijken of de “werkelijkheid” net zo leuk is als zijn fantasie.

Onze sub Rosa stuurde mijn nog een aantal foto’s van een speelmoment dat er naaldjes werden gezet door iemand die dat voor het eerst ( wel onder begeleiding van een ervaren naalden zetter) deed.

Dit was het wat mij betreft over deze party, aanvullingen zijn altijd welkom en zal ik er graag bijplaatsen.

Onze volgende party is op zondag 24 juli, dit keer geen thema of workshop maar zoals wij dat dan noemen “vrij spelen” .

Groetjes

Marsha

22-05-2022 Verslag Try and Play Party

Het was weer de 4e zondag van de maand dus tijd voor “ons” feestje. Het was heerlijk warm en zonnig weer wat voor onze gasten aanleiding was om de eerste tijd vooral buiten door te brengen bij het zwembad of het terras waardoor de grot in eerste instantie rustig bleef.

Één van onze gasten was jarig en om een uur of 3 werd er een lang zal zij leven gezongen door een aantal mensen en werden er heerlijke soesjes uitgedeeld aan de gasten door de jarige job. In overleg met haar Dominant werd zij om 4 uur vakkundig door een aantal mensen met folie aan de danspaal bevestigd en mooi ingepakt waarna een ieder, die dat wilde, zich met haar mocht bemoeien, onder het toezicht van haar Dominant en ze de gasten ook nog een een glaasje bubbels aanboden.

Vanaf dat moment werd er heerlijk gespeeld in de grot met zwepen, touwtjes, prikkel dingen enz.

Een heer die in bondage gezet was gaf aan zijn partner aan eerst een foto dan gaan we weer verder, dus ik maar snel een foto gemaakt van “superman” 🙂

Terwijl een andere heer in bondage door de D in het zwembad werd gegooid

De hele middag heb ik zelf niet gespeeld, ik heb nog steeds een frozen shoulder, maar met een aantal mensen leuke en goede gesprekken gevoerd. O.a. met een stel, beiden onderdanig, waarvan de dame onder handen genomen werd door hun Meneer terwijl ik met haar partner een gesprek voerde over hoe mooi het is dat je als stel het elkaar gunt om aan je behoefte te voldoen en plezier te maken met anderen zonder dat daar jaloezie bij komt kijken.

Ook met een ander stel een gesprek, wat iets lastiger verliep want de heer spraak Duits en dat is nu niet een taal die ik vloeiend spreek maar gelukkig was zijn dame bereid vertaal computer te spelen als we er even niet uitkwamen. Voor de man was dit zijn eerste keer dat hij een BDSM feestje bezocht en ze waren vooral aan het kijken wat er allemaal gebeurde en hoe de interactie tussen de diverse mensen was. Beiden zagen vooral dat er veel connectie tussen de spelers was, dat er heel erg goed naar elkaar gekeken werd en het veel liefde met b.v. pijnelementen was. Of, vooral hij, er meer mee zou willen was nog niet geheel duidelijk, maar mijn ervaring leert dat zo’n dag nog dagen na suddert in het hoofd en je dan pas een duidelijker beeld krijgt wat je er nu echt van vond.

En toen ineens kwamen er 2 dames die de jarige job op een stoel plaatsten en op het nummer You can leave your hat on een sensuele dans uitvoerden richting de jarige job. Maar alle gasten hebben er van mee genoten.

Heerlijk als onze gasten zich zo vrij voelen om dit gewoon te doen en dames het zag er mooi uit.

De rest van de avond werd er druk doorgespeeld in de grot ik denk zelfs tot het einde van de avond, maar dat heb ik niet meer meegekregen want rond half negen ben ik richting huis gegaan.

Zo dit was mijn verslagje van deze dag. Hoop jullie 26 juni weer tegen te komen. Tot dan

Marsha

BDSM and more…